اعلام برنامه بسیار مهم
-
رضا امیری در پایه دهم ریاضیات تجربی و ریاضی یکیه
azam shahri اره اما فک کنم هیچی اعلام نکردن
دلم میخواد زود بدونم -
azam shahri یعنی واسه صفر تا صد دارن یا فقط واسه راه ابریشم وکنکوره؟؟
@Student-s بله صفر تا صد ریاضی دهم اقای امینی بصورت رایگان هست
برای راه ابریشم هم اقای ثابتی هستند که میتونین تهیش کنید -
@Student-s بله صفر تا صد ریاضی دهم اقای امینی بصورت رایگان هست
برای راه ابریشم هم اقای ثابتی هستند که میتونین تهیش کنیدazam shahri یعنی برا سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ دوباره ضبط ندارن؟
-
azam shahri یعنی برا سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ دوباره ضبط ندارن؟
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده استاد كارزانيان و كى؟
@Fatemeh_Baghaee در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
آقای یاری
-
آقای یاری
-
آقای یاری
elham maleki نه سایه آقای یاری نیست چون آقای یاری هم ریش دارن و هم موهای پر پشتی دارن و استایل بدنی شون به سایه نمیخوره...
-
elham maleki نه سایه آقای یاری نیست چون آقای یاری هم ریش دارن و هم موهای پر پشتی دارن و استایل بدنی شون به سایه نمیخوره...
سیدمحمد مهدی حسن زاده طلوعی /کازرانیان /موقاری /ثابتی /پویان نظر
-
مسیر بلند موفقیت
در راه ابریشم
ریاضی|فیزیک|زیست|شیمی
برنامهدقیق_محتوایکامل_اجرایموفقراه ابریشم دورهایه که در اون تدریس انجام میشه، تستهای آموزشی و مهارتی مطرح و حل میشه، آزمون ارائه میشه، با پیش آزمون، آمادگی شرکت در آزمون آزمایشی به وجود میاد و در آخر هر فرسنگ، بعد از آزمون های آزمایشیِ کشوری، در "پس آزمون"، راهی که رفتیم بررسی و تحلیل میشه
در واقع شاهراهی به سمت موفقیت کشیده شده که هیاهوی اسبهای چاپار که خبر موفقیت رو در اون بین مبداء و مقصد منتقل میکنند به وضوح شنیده میشه.@M-an سلام مدیر عزیز خسته نباشی والله من استرس دارم دیگه بس کنین سایه بازی رو و اعلام کنید زیست چه کسی هستن
-
والا راست میگه این سایع باز یچیع لطفا سریعتر اعلام کنید و اگر ضبط جدیدی برای صفر تا صدا دارین قبل از 15 شهریور ظبط کنین چون بهتره یهکم از مدرسع جلوتر باشیم نه عقب تر پاسخگو باشید
-
والا راست میگه این سایع باز یچیع لطفا سریعتر اعلام کنید و اگر ضبط جدیدی برای صفر تا صدا دارین قبل از 15 شهریور ظبط کنین چون بهتره یهکم از مدرسع جلوتر باشیم نه عقب تر پاسخگو باشید
SOHEIL MORADYAN 0 قرار بود 20 مرداد بگید
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده طلوعی /کازرانیان /موقاری /ثابتی /پویان نظر
دکتر علی ف تست هوش خیلی خوبیه البته جوابش اونقدر سخت نیست...
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده آقای طلوعی خودشون تایید کردن که جزء راه ابریشم هستن
-
@M-an سلام مدیر عزیز خسته نباشی والله من استرس دارم دیگه بس کنین سایه بازی رو و اعلام کنید زیست چه کسی هستن
Alireza abdi آقای امینی راد گفتن استاد موقاری هستن (البته گفتن که خودشون تو راه ابریشم نیستن اینطوری فقط استاد موقاری باقی میمونه)
-
Alireza abdi آقای امینی راد گفتن استاد موقاری هستن (البته گفتن که خودشون تو راه ابریشم نیستن اینطوری فقط استاد موقاری باقی میمونه)
Mohammad 2 اخه اقای امینی راد گفته بود نکته وتست زیست دوازدهم رو میخواد ضبط کنه
-
مدیر ببین دیگه گریه کردم بگو زیست کیه
-
Mohammad 2 در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
پس آقای رحیمی و ذبحی و ... چی می شه؟
من خودم می خوام استاد منقاری باشن.
ولی احتمال داره این هایی که گفتم هم باشن. -
elham maleki من خودم با آقاى يارى خيلى حال ميكنم و اميدوارم ايشون باشند ولى اينطور كه شواهد نشون ميده سايه شبيه آقاى طلوعى
elham maleki من خودم با آقاى يارى خيلى حال ميكنم و اميدوارم ايشون باشند ولى اينطور كه شواهد نشون ميده سايه شبيه آقاى طلوعى
آقای طلوعی هم خیلی خوب تدریس میکنن
من چنتا از تدریساشونو دیدم به جرات میتونم بگم جزو بهترین ها هستن