اعلام برنامه بسیار مهم
-
سلام با کمال تشکر فردا 20 مرداد هست و هنوز اعلام نشده است زود تر اعلام کنید
-
Laynad در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
M.an سلام. لطفا شیمی آقای صنیعی باشن. بهترین دبیر شیمی آلا ایشون هستند.
درضم میدونستید هر چقدر دیر تر برنامه هاتون رو اعلام کنید ممکنه بچه های بیشتری برن و کلاس های موسسات دیگه رو ثبت نام کنن؟️️موافقم
-
r sh در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
واقعا دست تون درد نکنه . اجرتون با بی بی فاطمه زهرا (سلام الله )
امیدوارم به همه ستاره های آسمون آرزو ها تون دست پیدا کنید
ببخشید M.an من که کنکوری 1401 هستم ، چطور می توانم از راه ابریشم دروس ذکر شده در سال تحصیلی پیش رو استفاده کنم؟M.an میشه لطفا هر چه سریع تر راهنماییم کنید ؟
متشکرم -
سلام دوستان
روزتون بخیر
ببخشید میشه یکم در مورد راه ابریشم ها بگید چه فرقی با فیلم های سایت دارند
لطفا دانش آموزانی که هر دوتا فیلم ها را مشاهده کردند
راهنماییم کنید -
واقعا دست تون درد نکنه . اجرتون با بی بی فاطمه زهرا (سلام الله )
امیدوارم به همه ستاره های آسمون آرزو ها تون دست پیدا کنید
ببخشید M.an من که کنکوری 1401 هستم ، چطور می توانم از راه ابریشم دروس ذکر شده در سال تحصیلی پیش رو استفاده کنم؟ -
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to M.an on ۱۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an ممنون
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
M.an سلام خسته نباشید
اسامی دبیران رو اعلام نمی کنید؟سلام ممنون
قطعی مشخص بشن اعلام می کنیم -
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to M.an on ۱۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an سلام خسته نباشید
اسامی دبیران رو اعلام نمی کنید؟ -
سلام زود تر اسم دبیر ها رو اعلام کنید
-
کوره راه؟ شاهراه؟ آزادراه؟ بیراهه؟ کج راهه؟ گمراهه؟
کدوم راه؟ اینها همه راهند؟
کجا میرن؟
به ناکجا آباد؟ هر کجا آباد؟ آبادی؟ بیابون؟ باتلاق؟ دشت؟دره؟ دریا؟ قله؟
کی ما رو میبره؟
راهزن؟ شریک دزد و رفیق قافله؟ راهنما؟ راه بلد؟ساربون؟ حمله دار؟ قافله سالار؟وسط این همه راه که جلوی پای یک کنکوری قرار گرفته، خیلی هاش کسی رو به هیچ سرچشمهای نمیرسونه، آدرس هیچ آبادی رو نشون نمیده، راههایی هستن که به هیچ دریایی ختم نمیشن، بارِ ابریشمینِ ما رو به هیچ کشتی و ناخدایی تحویل نمیدن و وسط یه بیابون، زیر تابش تند آفتاب برای تلف شدن و نفله شدن رهامون میکنن.
اما داشتن یک راه بلدِ شش دانگ توی این هزار راه چقدر به کار میاد؟ معلومه که خیلی.
آلاء برای سال تحصیلی جدید تلاش داره بتونه هم، راههای مطمئن دیگه ای رو به سمت موفقیت در کنکور ترسیم کنه و هم اساتید کار بلدی رو به عنوان یه همراه قابل اعتماد با شما تا خود روز کنکور همراه کنه. کرمهای ابریشم پیله بستند و دارند میرند به کارگاهها و کاروان سالاران دارند مهیای حرکت در بزرگراه "راه ابریشم" میشن با:
%(#ff0000)[شیمی|فیزیک ریاضی و تجربی|ریاضیات ریاضی و تجربی| زیست] -
خانومِ_دوست_داشتنی من همیشه الا رو با خودش مقایسه میکنم دوست الایی
-
بچه ها اذان گفت بریم نماز این بحث هم ول کنید لطفا
-
Mahan Xodayireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
azam shahri هرچقدرم هم گرون باشه و بشه (از نظر شما) به پای اون مافیا که نمیرسه...!
اگه الا بخواد با مافیا ها مقایسه بشع چه فرقی با همونوا دارع!!با بحثتون کاری ندارم منتها این مقایسه اصن جالب نیست!!
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to azam shahri on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
azam shahri هرچقدرم هم گرون باشه و بشه (از نظر شما) به پای اون مافیا که نمیرسه...!
-
azam shahri یازدهمreplied to سیدمحمد مهدی حسن زاده on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیدمحمد مهدی حسن زاده در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
شما میدونی اگر همین محصولات جدید تولید نشه میلیون ها دانش آموز باید عمر و هزینه ای چند برابر رو برای کلاس کنکور رفتن تلف کنن؟ و علاوه بر این باید کلی کتاب تست (که معلوم نیست تست هاش استاندارد هست یا نه ) رو بخره. اما همایش های آلا علاوه بر اینکه نیاز های ذکر شده رو برطرف میکنه، هزینه هاش هم نسبت به هزینه های ذکر شده خیلی کمتره من خودم وقتی که همایش تفتان هندسه و آمار و احتمال رو خریدم این ویژگی منحصر به فرد همایش های آلا رو درک کردم(مثلا الان اگه کسی بخواد کلاس ریاضی کنکور بره چیزی حدود 1000000 باید هزینه کنه تازه در صورتی که بخواد کتاب تست بگیره قطعا باید هزینه بیشتری کنه اما هزینه خرید همایش ریاضی مثل راه ابریشم که داوطلب رو از هر کتاب و کلاس کنکوری بی نیاز میکنه نصف هزینه بالا میشه و در وقت هم صرفه جویی زیادی میکنه...)
اگه میخواید بدونید که آلا چجوری هزینه هاش رو تامین میکنه میتونید استوری های اینستاگرام آلا رو بخونید و پاسخ سوالتون رو بگیرید...دوست عزیز بحث من تولید محصول نیست بحث گرون شدنشه که منو نگران میکنه
-
امروز 7 مرداد هستیم هنوز اعلام نشده؟
-
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to azam shahri on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما میدونی اگر همین محصولات جدید تولید نشه میلیون ها دانش آموز باید عمر و هزینه ای چند برابر رو برای کلاس کنکور رفتن تلف کنن؟ و علاوه بر این باید کلی کتاب تست (که معلوم نیست تست هاش استاندارد هست یا نه ) رو بخره. اما همایش های آلا علاوه بر اینکه نیاز های ذکر شده رو برطرف میکنه، هزینه هاش هم نسبت به هزینه های ذکر شده خیلی کمتره من خودم وقتی که همایش تفتان هندسه و آمار و احتمال رو خریدم این ویژگی منحصر به فرد همایش های آلا رو درک کردم(مثلا الان اگه کسی بخواد کلاس ریاضی کنکور بره چیزی حدود 1000000 باید هزینه کنه تازه در صورتی که بخواد کتاب تست بگیره قطعا باید هزینه بیشتری کنه اما هزینه خرید همایش ریاضی مثل راه ابریشم که داوطلب رو از هر کتاب و کلاس کنکوری بی نیاز میکنه نصف هزینه بالا میشه و در وقت هم صرفه جویی زیادی میکنه...)
اگه میخواید بدونید که آلا چجوری هزینه هاش رو تامین میکنه میتونید استوری های اینستاگرام آلا رو بخونید و پاسخ سوالتون رو بگیرید...
پست 681 از 747