8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام
به نظرتون اگه فقط فیلمای گسسته ی استادو ببینیم یا فقط اینارو ببینیم کافیه؟
یا باید هر دو رو ببینیم؟ -
nero
دوست عزیز اگه مبحث استدلال تکمیل شه حدود 9 یا 10 تا تست گسسته و جبر کنکور رو میتونی پوشش بدی....فیلمارو ببین و بعد هر مبحث تست های کنکور سراسری سال های گذشته رو کار کن....نتیجه میگیری انشاالله -
yeganeh_mk
ممنون از راهنماییتون -
nero دوست عزیز به نظر من روی مبحث های ترکیبیات و احتمال و از جبر روی استدلال ومجموعه ها سرمایه گذاری کن و از روی کلاس های اقای شامیزاده فیلم هاش را کامل ببین.با دیدن همایش اگه خیلی تا حالا رو این 2 درس کار نکردی زیاد به تسلط نمیرسی .و تو کنکور تسلط خیلی مهمه . البته این نظر شخصی منه و انسان ها و توانایی های هر فرد با دیگری خیلی متفاوته.
-
سلام.این استاد عالیهههههههههههههههههههههههه.قسمت استدلا ل رو کی قرار میدین؟ممنون
-
ali1375-0016 در همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام.این استاد عالیهههههههههههههههههههههههه.قسمت استدلا ل رو کی قرار میدین؟ممنون
سلام
می تونید از استدلال آقای شاه محمدی که در کلاس کنکور امسالشون تدریس کردند استفاده کنید
کلاس کنکور(٢) ٩٥-١٣٩٤ آقای شاه محمدی
جلسات 18 و 19 -
سلام استاد خیلی ممنون بابت درس ولی یک مشکل بزرگ هست اونم اینه که استفاده از سوالات کتاب های کمک آموزشی بدون اجازه از آن ها در کلاس های خصوصی اشکال شرعی داره. حالا شما اجازه گرفته بودید یانه؟ چون اگه راضی نباشن ماهم نمی تونیم از فیلم ها استفاده کنیم.
خیلی ممنون . لطفا بررسی کنین.
یاعلی. -
kodchand2 سلام خيالتون راحت ما مسائل شرعي رو رعايت مي كنيم، ايشون صاحب كتاب هستند، همچنين اين تست ها تست هاي كنكوره، دليل اينكه رو تخته نوشته مي شوند اينه كه لازم نباشه كتاب رو تهيه كنيد.
اگر خواستيد مي تونيد با دفتر مرجع تقليد خودتون تماس بگيريد تا مطمئن شويد كه اين كار ما هيچ مشكلي نداره، فقط اگر تماس گرفتيد، همه چيز رو توضيح دهيد مثل اينكه ايشون خودشون صاحب كتاب هستند و تست ها هم تستهاي كنكور سراسريه و اگر تاليفي هم باشه، تاليفه خودشونه
-
@راد در همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
این همایش صرفا جمع بندیه یا آموزش صفر تا صد محسوب میشه ؟
این جمع بندی و اگه اموزش کامل و 0 تا 100 می خواهید با یر از فیلمای استاد شامیزاده یا شاه محمدی یا موذنی پور استفاده کنید.
موفق باشید -
@راد در همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کنکور من مغایر با دیپلمم هست و تا حالا جبر رو ندیدم !
میشه راهنماییم کنید با چه دبیر و مجموعه ای پیش برم ؟
خیلی خیلی متشکرمبه نظر من
از فیلمای پارسال استاد شامیزاده+کتلب 3 بعدی الگو که از روش تست حل میکنند+اگه وقت کردی فیلم های امسال اقای موذنی
موفق باشید -
mehdi7899 در همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اقا یکی ادرس یه کلاس کنکور جبر خوب بزاره گیج شدم اینقد تو سابت گشتم
سلام لینک درس جبر و احتمال
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/19
لینک درس گسسته
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1همونطور که مشاهده میکنین برای درس جبر و احتمال کلاس کنکوری وجود نداره چون اساتید گسسته این درس رو معمولا همراه با گسسته تدریس میکنند.برای مثال امسال که فیلم های استاد موذنی پور روی سایت آپلود میشن ایشون توی یکی از جلسات به دانش آموزایی که نگران جبر و احتمال بودن این نوید رو دادن که این درس رو حتما توی صفر تا صد گسسته تدریس خواهند کرد
اگر به کلاس های کنکور 1 و2 هم نگاه کنین مبحث احتمال رو به وضوح مشاهده میکنین -