زیست گوارش
-
سلام و عرض ادب. به نظر شما فراوان ترین یاخته های غده ی معده کدام است؟ من هر چی تو کتاب درسی نگاه می کنم یاخته های ترشح کننده ی ماده مخاطی هستن اما تو کتاب میکرو گاج دهم چاپ ۹۸ زده یاخته های اصلی.
-
سلام و عرض ادب. به نظر شما فراوان ترین یاخته های غده ی معده کدام است؟ من هر چی تو کتاب درسی نگاه می کنم یاخته های ترشح کننده ی ماده مخاطی هستن اما تو کتاب میکرو گاج دهم چاپ ۹۸ زده یاخته های اصلی.
hossein akbari سلام من احساس میکنم به ترتیب اگه بخووایم بگیم
اول یاخته های اصلی ... دوم حاشیه ای و سوم موکوزی -
نه عزیز اشتباهه
اول یاخته اصلی بعد ترشح کننده ماده مخاطی بعد یاخته کناره ای بعد یاخته های ترشح کننده هورمون -
نه عزیز اشتباهه
اول یاخته اصلی بعد ترشح کننده ماده مخاطی بعد یاخته کناره ای بعد یاخته های ترشح کننده هورمونhossein eslami اها ممنونم
-
نه عزیز اشتباهه
اول یاخته اصلی بعد ترشح کننده ماده مخاطی بعد یاخته کناره ای بعد یاخته های ترشح کننده هورمونhossein eslami
این جوابی که شما می گید رو می شن بگید از چه کتابی یاد گرفتید؟ من که تصویر کتاب رو می بینم فرق داره -
hossein eslami
این جوابی که شما می گید رو می شن بگید از چه کتابی یاد گرفتید؟ من که تصویر کتاب رو می بینم فرق دارهhossein akbari کدوم جواب؟
-
hossein akbari کدوم جواب؟
@ftm-dh همین که می گید فراوان ترین یاخته های غده ها ی معده یاخته های اصلی هستند.
-
@ftm-dh همین که می گید فراوان ترین یاخته های غده ها ی معده یاخته های اصلی هستند.
hossein akbari از تو کتابی نگفتم حقیقتا تا جایی که از دهم تو ذهنم یادم می اومد بهتون گفتم
-
hossein akbari از تو کتابی نگفتم حقیقتا تا جایی که از دهم تو ذهنم یادم می اومد بهتون گفتم
@ftm-dh آهان