همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
خخخخخخ.... نظر دو هزار و یکم مال منه!!!!!!
-
یکی بگه. اووسیت ثانویه بالغه یا خیر؟ اگ بالغ نیست؛متن کتاب گفته که هر زن بین 300تا 400 گامتشو بالغ میکنه تو عمرش که اگه اووسیت ثانویه بالغ نباشه و اوول بالغ باشه ینی هر زن سیصد تا چارصد تا حاملگی باید داشته باشه
اگه اووسیت ثانویه بالغه متن کتابم فرموده که به گامت ماده بالغ میگن تخمک یا اوول
یکی نظر بده -
یکی بگه. اووسیت ثانویه بالغه یا خیر؟ اگ بالغ نیست؛متن کتاب گفته که هر زن بین 300تا 400 گامتشو بالغ میکنه تو عمرش که اگه اووسیت ثانویه بالغ نباشه و اوول بالغ باشه ینی هر زن سیصد تا چارصد تا حاملگی باید داشته باشه
یکی نظر بدهreza basami در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
یکی نظر بدهمنم همین ابهام دارم دقیقا
!!
اما دیگه کلمات گامت بالغ و نابالغ از کتاب حذف شده
همین اووسیت اولیه و ثانویه جاش اومده -
بابا تو رو خدا این زیست چی شد منتظریم
-
دوستان عزیز یه سوال داشتم .. من سال سومم ... جه کتابی واسه ژنتیک بخونم خوبه؟ تستش خیلی واسم سخته... لطفا همه نظر بدین مرسی از همه
-
دوستان عزیز یه سوال داشتم .. من سال سومم ... جه کتابی واسه ژنتیک بخونم خوبه؟ تستش خیلی واسم سخته... لطفا همه نظر بدین مرسی از همه
Mehdi_Zr در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
فقط گویای زیست ارامفر
کتاب رنتیکش
من خودم تغییر رشته ایم
رنتیک با این کتاب خوندم -
بالاخره زیست اومد خیلی خوش حالم
-
استاد توی فیلم مربوط ب فصل 4دوم میگه براتون جزوه میزارم نزاشتن؟؟
-
سلام اقا واقعا شما عالی هستین با شما میشه انفجار زیستی داشت
-
میشه با رحیمی بالا زد؟
-
یعنی میشه تستارو زد؟
-
یعنی میشه تستارو زد؟
ahmad.mola
اگه یاد بگیرین و تست بزنین کوچکترین شکی درش نیست! -
mrziw در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
استاد توی فیلم مربوط ب فصل 4دوم میگه براتون جزوه میزارم نزاشتن؟؟
سوال منم هست،لطفا اگه گذاشته میشه لینکش رو بذارید...
@دانش-آموزان-آلاء -
مرسی بابت روحیه دادنتون
-
مرسی بابت روحیه دادنتون
ahmad.mola
حقیقته نه دلگرمی! تلاش کنین! چهار ماه سختی ارزش آینده طولانی مدت راحت و عالی رو داره! -
ahmad.mola
حقیقته نه دلگرمی! تلاش کنین! چهار ماه سختی ارزش آینده طولانی مدت راحت و عالی رو داره!مهسام در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ahmad.mola
حقیقته نه دلگرمی! تلاش کنین! چهار ماه سختی ارزش آینده طولانی مدت راحت و عالی رو داره!واقعا مرسی داری
یه روزی باید بیام از شما قدردانی کنم
-
مهسام در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ahmad.mola
حقیقته نه دلگرمی! تلاش کنین! چهار ماه سختی ارزش آینده طولانی مدت راحت و عالی رو داره!واقعا مرسی داری
یه روزی باید بیام از شما قدردانی کنم
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده!