7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
sohrab
جلسه 51 (مدت زمان: 28دقیقه )
دستگاه تولید مثلی زن،تولید گامت ماده (=تخمک)در تخمدان،بررسی شکل 7-ف11،تخمک زایی،بررسی شکل 8-ف11.
ساختار دستگاه تولید مثلی زن،رسیدن اسپرم به تخمک مترادف لقاح نیست.تعریف دوره تولید مثلی، بررسی شکل11-ف11.
فاز فولیکولی و لوتئال. مرحله لوتئال، در مرحله لوتئال غلبه پروژسترون بیشتر از مرحله فولیکولی. -
این پست پاک شده!
-
جلسه 50
مدت زمان : 25 دقیقه
بخش 2 فصل 11 زیست 2 |صفحات 232 تا 236|
(فقط) توضیح کامل دستگاه تولید مثلی مردانه (سلول ها ، غدد و... + مقایسه با دستگاه تولید مثلی زنانه)
توضیح اسپرم زایی در قالب شکل 233
انتقال اسپرم های بالغ هنگام عبور از میزراه و توضیح کامل غده های برون ریز -
sohrab
جلسه54 (زمان: 22دقیقه و 24ثانیه)
ویروسها و قیدهای مهم آنها.
کپسید همان پوشش پروتیینی دور قطعه نوکلئوتید(=RNA یا DNA) در همه ویروسها.
پوششی پروتیینی،گلیکوپروتیینی یا لیپیدی علاوه بر کپسید در بسیاری(نه همه) از ویروسها.
انواع کپسیدها. ویروسها سلول زنده را آلوده میکنند و ممکن است باعث مرگ سلول و تکثیر خود بواسطه سلول مرده شوند.
دیواره سلولی باکتری ها بدون منفذ است. دیواره سلولی گیاهان در محلهایی بنام لان نازک و دارای شکافهایی است.
باکتریوفاژ دیواره سلولی باکتری را سوراخ میکند،خودش وارد نمیشود نوکلییک اسیدش اش را وارد میکند.
کلیدواژه «شکافهای کوچک»دیواره سلولی نتیجه میشود ویروس گیاهی است. -
جلسه 52
مدت رمان : 20 دقیقه
موضوع : بخش 2 فصل 11 زیست 2 |صفحات 237 تا 242 (به جز مبحث یائسگی)
ادامه توضیح حرفه ایه شکل 11-11 کتاب چرخه تخمدان [و تطابق با خط کتاب درسی]
توضیح فرآیندهای بعد از لقاح در رحم [توسط جسم زرد]
شرح چرخه قائدگی و قائدگی در قالب شکل 11-11 کتاب درسی و تطابق با غلظت هورمون ها در خون
و در آخر (...5 دقیقه انفجار زیست..) [از قول مدرس] با ذکر نکات حرفه ای یکی مهمترین شکل های کتاب
توجه : مبحث یائسگی در قسمت 53 تدریس میشود... -
سلام اول از همه متشکرم بابت لطفی که دارید و زحماتی که می کشید. توضیحات فیلم هایی که نوشتید فوق العاده هستند.
یه خبر خوش و یه خبر بد دارم،
خبر خوش : طبق آخرین صحبتی که با آقای رحیمی داشتیم، همایش زیست بازم ادامه داره و انشالله دو روز پس از ضبط در سایت قرار می گیره.فصول بعدی: به احتمال 99درصد فصل ۱۱پیش و ۷و۸ دوم است.
خبر بد: امروز ساعت 14 یکی از دوربین های اصلی ما سوخت، تعمیرش که 2 ماه طول میکشه چون قطعه اش میگن تو ابران نیست و هزینه ی یدونه نو هم بالاست و فعلا در توانمون نیست.
پس فعلا به دوربین داریم که کیفیت ضبط خوبی داره اما ساعت های خالیش خیلی محدوده بنابراین سرعت تولید فیلم های جدید کم خواهد بود.
-
مرسی از لطفتون لطفا ۷ و ۸ دوم فراموش نشه.
-
واییییییییی ممنون اقاسهراب تشکرفراوان.ان شاالله هرچی ازخدامیخواین بهتون بده.مرسیییی
-
جلسه53(مدت زمان:18دقیقه)
یائسگی(=از کار افتادن تخمدانها)
علائم هورمونی یائسگی،مرتبط نبودن تنظیم هورمونهای LHو FSH به تخمدان.
مبحث نمو،تقسیم و تولید بلاستوسیست و جایگزینی. بررسی شکل 12ف11.
دوران بارداری انسان،پرده های رویان،تغذیه رویان.
بررسی شکل 3ف11؛توجه به جمع و مفرد کلمات در زیرنویس شکل،مرور سونوگرافی. -
سلام ببخشید یه سوال فنی داشتم بادوربین دقیقا چیکار میکنید که تند تند میسوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با تشکر
-
سلام خدا قوت
استاد رحیمی دستتون درد نکنه خیلی عالی تدریس میکنید واقعاااا بینظرید
میشه لطف کنید کل پیش دانشگاهی رو تدریس کنید خواهشا
نهایتش اگه همه پیش رو تدریس نمیکنید فصل یک و دوم اول و یازدهم ک مفهمومی هستن رو تدریس کنید
از سال سوم هم فصل دوم و سوم هم اگه میشه تدریس کنید از سال دوم فصل پنجم هفت و هشت
خدا عمرتون بده واقعا ممنون