همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
minaaa
چرا تو دعواتو وارد انجمن کردی ؟؟؟
لدف میکردی همون اتاق گفتگو تمومش میکردی !
این تاپیک چرا اینطوری شده -
minaaa
این تاپیک چرا اینطوری شده@Phenomenon در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
minaaa
این تاپیک چرا اینطوری شدهرضا راس میگه
چرا بحث های الکی رو تو تاپیک های میکنید که اصلا برا این بحث ها نیست -
@پروفسور اینابی ادبن اومده میگه مگ نگفتمت تکراری نده الکی خودنمایی نکن.حسابشوتواتاق گفتگوهم رسیدم
خب قبلاخودشون گفتن توضیحای قبلم تکمیل کنین .
minaaa نه به اون روزی که کسی توضیحات نمی نویسه..نه به الان که دارن سرش دعوا میکنن
-
minaaa نه به اون روزی که کسی توضیحات نمی نویسه..نه به الان که دارن سرش دعوا میکنن
@Phenomenon در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png
-
من دعواندارم سره نوشتنش عزیزم خودتون بنویسید.فقط میگم نیاین اتاق گفتگوانگاردارین بانوکرتون حرف میزنین
-
من دعواندارم سره نوشتنش عزیزم خودتون بنویسید.فقط میگم نیاین اتاق گفتگوانگاردارین بانوکرتون حرف میزنین
minaaa بلاکش کن..چت باکست رو هم محدود کن
-
minaaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
در ضمن یه نفر اومده دوست عزیز..چرا جمع می بندی ؟
-
minaaa امیدوارم لحظات خوشی رو اینجا گذرونده باشین
:hand:
-
میشه الا رو خراب نکنین
این مسخره بازیا چیه واقعا ک -
فیلمای زیست رو نمیزارن پس باید بفهمین مشکل از کجاس
-
کسی تلگرام استاد رو داره؟؟
-
مدیر گلمون اقا سهراب جان فیلما رو قراره بزاره بزودی تا ما هم برا ازمون جمعمون اماده بشیم
-
هدف کنکوره در نهایت ، نه آزمون. فیلما تا کنکور که تموم میشه. حالا به آزمون هم نرسه مشکلی نداره. قطعا آلا تمام سعیشو میکنه تا به آزمون ها برسه. اگه نرسید هم نرسید. بازم دست گلشون یه دنیا درد نکنه که به فکرمونن. لطفا صبر داشته باشین و قدرشناس باشین