IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
وااای نمیدونم چی شده بود
سایت قاطی پاطی شده بود
من با اکانت doctor_whoبالا اومده بودم تازه وقتی فهمیدم اینجوریه که کامنت یکی از بچه هارو جواب دادم دیدم نوشتهdoctor_who
تازه یکیم ریپلای کرده بود نوشته بود لایک
خخخخ -
سمیرا۹۶۹۶ در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام بچه ها کسی هست که دی پی دی الگو را خریده باشه؟ آخه میخام موج آزمون بخرم بین الگو و خیلی سبز موندم میخام بدونم اگه دی وی دی هاش خوبه الگو بخرم؟
من گرفتم
برای جمع بندی خیلی خوبن -
سلام بچه ها شما برای ژنتیک همراهه تدریسه استاد از چه منبعی استفاده میکنید؟!
-
سلام ببخشید کسی میتونه من رو راهنمایی کنه:
من رشته ام تجربی نبوده و میخوام بدونم این مجموعه که استاد رحیمی درس میده صفر تا 100 زیست رو میگه یا جور دیگه ای هست؟
من با کدوم فیلم های آلا میتونم زیست رو از صفر شوع کنم؟ البته فیلم های سال دوم و سوم رو دیدم ولی اونا چون از کلاس ضبط شدن زمانش و تعدادشون خیلی زیاد میشه -
mobindanesh در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام ببخشید کسی میتونه من رو راهنمایی کنه:
من رشته ام تجربی نبوده و میخوام بدونم این مجموعه که استاد رحیمی درس میده صفر تا 100 زیست رو میگه یا جور دیگه ای هست؟
من با کدوم فیلم های آلا میتونم زیست رو از صفر شوع کنم؟ البته فیلم های سال دوم و سوم رو دیدم ولی اونا چون از کلاس ضبط شدن زمانش و تعدادشون خیلی زیاد میشهسلام
آقای رحیمی همه رو درس ندادن هنوز
از کلاس اقای پازوکی می تونین استفاده کنین -
mobindanesh
به نظرم 0 تا 100 رو با استاد امینی راد پیش برو دوم رو سوم رو هم قول دادن تموم کنن استاد امینی ترکیبیه ترکیبیه ولی بقیه ن
برای کنکور هم پیش رو با استاد رحیمی جلو برو یا مهرو ماه رو بخر عالیه و البته تسلط رو کتاب درسی اینا خودش کافیه برای کنکور زیستو 50 هم ک بزنی عالیه ک با همینا میشه -
دکتر رحیمی واقعا ممنونم ازتون با دیدن فیلمهای شما زیست رو یه جور دیگه فهمیدم دمتون گرم ممنون ممنون ممنون برای سلامتیتون دعا میکنم
-
سلام.آدرس کانال دکتر رو کسی داره بهم بده؟
-
بازم معلم پر انرژی خودم ممنون که هستی
-
من تازه این سایت رو کشف کردم، به نظرتون برای زیست آقای پازوکی بهتره یا آقای رحیمی؟ راهنماییم کنید لطفا
-
سلام دوستان گل
دوستان آقای رحیمی تو جلسه 17 قسمت 2 ژنتیک گفتن که جدول تعداد پیوند های هیدروژنی و...رو میزارن تو کانال
اما من تو کانال پیدا نکردم. کسی اون جدول رو داره؟؟؟؟ -
من پازوکی رو ندیدم ولی آقای رحیمی عاااالی تدریس میکنن
قشنگ مفاهیم رو جا میندازن . حالا شما میتونین هردو رو یه قسمت ببینین هر کدوم راحت بودین استفاده کنین -
کسی نداره اون جدول رو؟؟؟؟؟؟
-
یعنی آقای رحیمی در حدی تدریس میکنن که دیگه نیازی به خوندن درسنامه کتابکارو این چیزا نباشه؟ کامل کامل؟