کافه عربی
-
-
@_fatemeh_ در کافه عربی گفته است:
سلام بچه ها ترو خدا هر کی میدونه جواب بده....من میخوام کافه عربیو تهیش کنم اما میخوام ببینم ایا واقعا با وجود صفر تا صدی ک تو الا گفته دیگه لازم هست کافه عربیشو خرید؟ نکته اضافه میگن ؟
اگه واقعا کسی بوده که بدردش خورده بگه...ممنون میشم ازش
@تجربیا @انسانیا @ریاضیادر همین حد بیشتر نخواهد بود
-
سلام بچه ها ترو خدا هر کی میدونه جواب بده....من میخوام کافه عربیو تهیش کنم اما میخوام ببینم ایا واقعا با وجود صفر تا صدی ک تو الا گفته دیگه لازم هست کافه عربیشو خرید؟ نکته اضافه میگن ؟
اگه واقعا کسی بوده که بدردش خورده بگه...ممنون میشم ازش
@تجربیا @انسانیا @ریاضیادر همین حد بیشتر نخواهد بود
به سان خورشید ممنونم ک پاسخ دادید یعنی مطمئن باشم ک با همین فیلم ها هم میشه درصد خوبی کسب کرد؟(البته میدونم باید تلاشم کنارش باشه)
-
Dadehbeygi ممنون میشم اگه شماهم نظر بدید
-
به سان خورشید ممنونم ک پاسخ دادید یعنی مطمئن باشم ک با همین فیلم ها هم میشه درصد خوبی کسب کرد؟(البته میدونم باید تلاشم کنارش باشه)
ایشون نکات خارج کتاب خیلی میگن به نظرم با تفتان و همایش ارش امسال جلو برید خواهید فهمید که چی برای کنکور لازمه
-
ایشون نکات خارج کتاب خیلی میگن به نظرم با تفتان و همایش ارش امسال جلو برید خواهید فهمید که چی برای کنکور لازمه
به سان خورشید باشه ممنونم ازتون
-
البته به نظر من بهترین منبع خود کتاب هست حالا ی سری قواعد داره ک فکر نمیکنم خیلی پیچیده باشه و نیازی ب فیلم نیس ...
من ک خودم از رو کتاب میخونم و چند تا فیلم هم ک دیدم ب این نتیجه رسیدم ک خودم وقتی از کتاب بخونم بیشتر یاد گرفتم تا مطالب فیلم
ایشالا همه انسانیا موفق باشن و البته گروهای دیگه هم همینطور