راهکار هایی برای ترکوندن زیست💣
-
-
سلام دوستانم
این کار خوبه که من ازتست های آقای امینی راد استفاده کنم بعد برم سراغ کتاب تستم؟؟ آیا قوی میش کسایی که درصد زیستشون بالاس لطفا راهکار بدند خیلی ممنون [پایه دهمم و تجربه نیاز دارم(:
@Student-s
کارگاه تست آقای موقاری هم میتونه خیلی کمک کننده ی خوبی براتون باشه
توصیه ی من اینه اول مباحثی که مشکل دارید رو با الا رفع کنید.بعد کارگاه تست آقای موقاری رو ببینید چون تعداد تست های کمتر ولی جامعی میزنن
و بعد سراغ تست های آقای امینی برید که عالی هستن :) -
@Student-s
توصیه ی من اینه اول مباحثی که مشکل دارید رو با الا رفع کنید.بعد کارگاه تست آقای موقاری رو ببینید چون تعداد تست های کمتر ولی جامعی میزنن
و بعد سراغ تست های آقای امینی برید که عالی هستن :)دریا دریایی من تدریس آقای موقاری رو تو زمان مدرسه دیدم وکاملا بحثو فهمیدم ولی من میخوام مهارتم بره بالا وتست بزنم.
-
@Student-s
و بعد سراغ تست های آقای امینی برید که عالی هستن :)دریا دریایی من کتاب خیلی سبز دارم که تستاش زیاده میگم اول تست های آقای امینی که حل میکنن رو باها شون حل کنم وبعد بیام سراغ کتاب تست.
-
دریا دریایی من تدریس آقای موقاری رو تو زمان مدرسه دیدم وکاملا بحثو فهمیدم ولی من میخوام مهارتم بره بالا وتست بزنم.
@Student-s در راهکار هایی برای ترکوندن زیست💣 گفته است:
دریا دریایی من تدریس آقای موقاری رو تو زمان مدرسه دیدم وکاملا بحثو فهمیدم ولی من میخوام مهارتم بره بالا وتست بزنم.
خوب همون آقای امینی رو ببینید
تست از نشرالگو هم خوبه
و خیلی سبز و گاجی که با همکاری ماز نوشته شده -
سلام آقای امینی راد تو بخش کنکور از نظرم تستای فنی تری حل میکنند و سطحش بالاتره از نظر من اول ببینی و بعد بری سر وقت تست هم حواست جمع تره هم اینکه دیدگاهت نسبت به تستا بهتر میشه و هم بهتر از پس تستاش برمیای
-
سلام آقای امینی راد تو بخش کنکور از نظرم تستای فنی تری حل میکنند و سطحش بالاتره از نظر من اول ببینی و بعد بری سر وقت تست هم حواست جمع تره هم اینکه دیدگاهت نسبت به تستا بهتر میشه و هم بهتر از پس تستاش برمیای
Hesam Mohammadi اره من همین روش تو ذهنم هست ولی نمیدونم که اینکار درسنی هست ونتیجه بخشه؟؟ لطفا اگه راهکار هایی دارید بگید ممنون
-
Hesam Mohammadi اره من همین روش تو ذهنم هست ولی نمیدونم که اینکار درسنی هست ونتیجه بخشه؟؟ لطفا اگه راهکار هایی دارید بگید ممنون
@Student-s در راهکار هایی برای ترکوندن زیست💣 گفته است:
برای من که خوبه اون دیگه سلیقه ایه