استاد امینی یا موقاری
-
دکتر علی ف البته معر اینده میرم یازدهم منظورتون اینه ؟؟ ینی من واقعا وقتم زیاده من از زمان خیلی میترسم بخدا
-
دکتر علی ف البته معر اینده میرم یازدهم منظورتون اینه ؟؟ ینی من واقعا وقتم زیاده من از زمان خیلی میترسم بخدا
@Student-s اقا تو تازه میری یازدهم /بعد داری میگی وقت کمه ؟نه بابا وقت به اندازه است ولی ازش استفاده کافی کن
-
درضمن من که میخوام تو تابستون فیلم هارو نگاه کنم وزیست دهم رو بترکونم چجور بخونم ؟؟ لطفا راهنمتیی من تجربه ندارمم
-
@Student-s اقا تو تازه میری یازدهم /بعد داری میگی وقت کمه ؟نه بابا وقت به اندازه است ولی ازش استفاده کافی کن
دکتر علی ف اخه خیلی میترسم بخدا😂
-
دکتر علی ف اخه خیلی میترسم بخدا😂
-
سلام من پایه دهم هستم میخواستم ببینم کارگاه اقای امینی خوبه یا اقای موقاری لطفا راهنمایی کنید.
@Student-s
اولا خودت باید ببینی با کدوم راحتی
در اینکه استاد امینی راد فوق العادن شکی نیس ولی من اصلا نمیفهمم درس دادنشونو و کل 3سال با استاد موقاری خوندم :) -
دکتر علی ف ببخشی شما چندمی؟؟
-
@Student-s
در اینکه استاد امینی راد فوق العادن شکی نیس ولی من اصلا نمیفهمم درس دادنشونو و کل 3سال با استاد موقاری خوندم :) -
@Student-s
در اینکه استاد امینی راد فوق العادن شکی نیس ولی من اصلا نمیفهمم درس دادنشونو و کل 3سال با استاد موقاری خوندم :)saba zarei ببخشید نتیجش چی بود با آقای موقاری خوندید درصددتون چن بود؟؟
-
saba zarei ببخشید نتیجش چی بود با آقای موقاری خوندید درصددتون چن بود؟؟
-
@Dr-Arian
بحث تجربه نیست منم میگم استاد امینی عالین ولی من اصلا درس دادنش و درک نمیکنم
حتی همایش گدارم تهیه کرده نتونستم استفاده کنم
با استاد موقاریم نتیجه گرفتم :)