استاد امینی یا موقاری
-
@Dr-Arian
بحث تجربه نیست منم میگم استاد امینی عالین ولی من اصلا درس دادنش و درک نمیکنم
حتی همایش گدارم تهیه کرده نتونستم استفاده کنم
با استاد موقاریم نتیجه گرفتم :)saba zarei مثلا نتیجش چی بود بیشتر توضیح بدهید😊
-
saba zarei ببخشید نتیجش چی بود با آقای موقاری خوندید درصددتون چن بود؟؟
@Student-s
دهم که نمیدیدم و کلا با آلا آشنا نشده بودم بالاترینش 50 بود ولی امسال 70-80-90 این حدودا بودم -
@Dr-Arian
بحث حاشیه نیست
خیلی تکرار میکنن که خب من به شخصه با اون مشکلی ندارم :)
هر کس سلیقه ای داره به هرحال -
@Student-s
دهم که نمیدیدم و کلا با آلا آشنا نشده بودم بالاترینش 50 بود ولی امسال 70-80-90 این حدودا بودم -
saba zarei
چطوری؟@Dr-Arian
چی چطوری ؟؟؟ -
@Dr-Arian
چی چطوری ؟؟؟ -
اقای موقاری بی شک البته این نظر منه از اون وزی که با اقای موقاری تست و ازمون مسینم تا الان زیر 85 نداشتم کمترنش همین 85 بوده بقیشم بالای 90 باز خودتون میدونید
fatemeh8181 بیخشید من الان یه کتاب زییست خیلی سبز دارم درسنامش خیلی زیاده و همش ترکیب کرده با سال های دیگه یعنی من فیلم های موقاری رو ببینم + تست ؟؟؟؟؟ نیاز به درسنامش نیست؟؟
-
fatemeh8181 بیخشید من الان یه کتاب زییست خیلی سبز دارم درسنامش خیلی زیاده و همش ترکیب کرده با سال های دیگه یعنی من فیلم های موقاری رو ببینم + تست ؟؟؟؟؟ نیاز به درسنامش نیست؟؟
@Student-s
کلاس چندمین ؟؟؟ -
@Student-s
کلاس چندمین ؟؟؟saba zarei کلاس دهم ومهر اینده میرم ۱۱
-
-
@Student-s
خب هنوز خیلی وقت دارین -
-
دکتر علی ف ببخشی شما چندمی؟؟
@Student-s سال دوازدهم
-
-
@Student-s
من کتاب الگو میزدم که دلیلش تست زیاد بود و یه چیز دیگه اینکه کلا با خیلی سبز زیست کنار نمیام
کلیپارو ببین -جزوه نکته بنویس-تسلط نسبی به جزوه داشته باش-بعدش فقط تست -
@Student-s سال دوازدهم
دکتر علی ف با اقای موقاری دردصدتون چن شد؟؟