با خستگی درس خوندن چه کنم؟:(
-
سلام دوستان از وقتی که مدارس تعطیل شدن از درس خیلی فاصله گرفتم و تازه میخوام شروع کنم به جمع بندی دهم و یازدهم برا کنکور۱۴۰۰ ولی حتی یه ساعت هم دووم نمیارم زود خسته میشم و خوابم میگیره جوری که نمیتونم ادامه بدم راه حلی هست؟
-
-
سلام دوستان از وقتی که مدارس تعطیل شدن از درس خیلی فاصله گرفتم و تازه میخوام شروع کنم به جمع بندی دهم و یازدهم برا کنکور۱۴۰۰ ولی حتی یه ساعت هم دووم نمیارم زود خسته میشم و خوابم میگیره جوری که نمیتونم ادامه بدم راه حلی هست؟
Roya Jahan
ببین اگه بیشتر مشکلت اینه ک خوابت میگیره بهتره اگه رو تخت درس میخونی جاتو عوض کنی و رو میز بشینی اگ تو اتاق خودتی اونجارو عوض کنی تاجایی ک ممکنه تو اتاق یا جایی درس بخون ک تخت نباشه محیطای گرم هم باعث خابالودگی بیشتر میشه و بهتر کمی ختک باشه مکانی ک درس میخونی
بهتره قبل از شرو کردن کارایی ک بهت انرژی میده رو انجام بدی مثلا گوش دادن اهنگای شاد(این ب شخصه ب خودم خیلیی انرژی میده) و هیجانی
بهتره جایی ک درس میخونی نور خوبی داشته باشه تا اینکه کمی تاریک ب نظر بیاد این باعث نور زیاد جلوگیری کنه از حابالودگیت -
Roya Jahan
و اگر هم نمیتونی بیشتر از ی ساعت بخونی نمیخاد خیلی ب خودت فشار بیاری اول اینکه بهتره
بلافاصله از غذا خوردن ب طرف درس نری
بهتره که هر وقت احساس خستگی ور ی ی کاری ک دوسداری انجام بدی مثلا من ک درس میخام بخونم هر ی ساعت درس ی رب از فیلمی ک دوس دارم میبینم بینش
و اینکه از ۳یا۴ ساعت هم شرو کنی خیلی خوبه و کمک کم به ساعت مطالعت اضافه کنی اگه یهو بخای زیاد بخونی بعدش خسته میشی و ول میکنی
و اینکه ی برنامه خیلی خوب برای خودت بچین با اون چیزایی ک دوس داری سعی کن ی تخصصی با ی درس عمومی اشون تو برنامت یکی درمیون بازاریک جلوگیری کنه از خستگیت و حتمااا حتماا از درسای مورد علاقت شرو کن تا انگیره بیشتری برای خوندن و شرو داشته باشی -
اول هم از ساعت مطالعه کم شروع کن تا بی نهایت
-
Roya Jahan
یه قانونی هست به اسم بیست و پنج -پنج.میگه بعد از 25مین خوندن،5مین استراحت بده به خودت.روش خوبیه بنظرم -
Roya Jahan
ببین اگه بیشتر مشکلت اینه ک خوابت میگیره بهتره اگه رو تخت درس میخونی جاتو عوض کنی و رو میز بشینی اگ تو اتاق خودتی اونجارو عوض کنی تاجایی ک ممکنه تو اتاق یا جایی درس بخون ک تخت نباشه محیطای گرم هم باعث خابالودگی بیشتر میشه و بهتر کمی ختک باشه مکانی ک درس میخونی
بهتره قبل از شرو کردن کارایی ک بهت انرژی میده رو انجام بدی مثلا گوش دادن اهنگای شاد(این ب شخصه ب خودم خیلیی انرژی میده) و هیجانی
بهتره جایی ک درس میخونی نور خوبی داشته باشه تا اینکه کمی تاریک ب نظر بیاد این باعث نور زیاد جلوگیری کنه از حابالودگیت -
zzz r مرسی ازت دوست خوب الایی سعی میکنم بکار ببرم مطمئنم موثره
Roya Jahan خواهش میکنم بازم کمکی از دستم برمیومد هستم
-
Roya Jahan
یه قانونی هست به اسم بیست و پنج -پنج.میگه بعد از 25مین خوندن،5مین استراحت بده به خودت.روش خوبیه بنظرمsaba zarei امتحانش ضرر نداره ممنونم
-
zzz r مرسی ازت دوست خوب الایی سعی میکنم بکار ببرم مطمئنم موثره
-
غصه نخور کم کم شروع کن و ساعتو افزایش بده اینو بدون که کم خوندن بهتر از اصلا نخوندنه من خودم از اول تیر ماه با نیم ساعت شروع کردم و الان به 14 ساعت رسیدم
-
saba zarei امتحانش ضرر نداره ممنونم
Roya Jahan
خواهش میکنمموفق باشی
-
غصه نخور کم کم شروع کن و ساعتو افزایش بده اینو بدون که کم خوندن بهتر از اصلا نخوندنه من خودم از اول تیر ماه با نیم ساعت شروع کردم و الان به 14 ساعت رسیدم
Mohammad Javad Mo Ja چه پشتکاری عالیه