کلیه
-
سلام میتونید سوال ۲۱۸ گ۲ رو توضیح بدین جا بیفته برام؟
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیارzo شکل کتاب ص 88 سامانه دفعی پرتونفریدی رو داره که اگه به شکل دقت کنی مثانه داره
البته کتاب من چاپ 96 نمیدونم کتاب شما هم مث منه یا اینکه ویرایش شده
این کتاب برا کنکور99 -
zo شکل کتاب ص 88 سامانه دفعی پرتونفریدی رو داره که اگه به شکل دقت کنی مثانه داره
این کتاب برا کنکور99asma kiani ببخشید اشتباه نوشتم سامانه دفعی متانفریدی
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار -
zo شکل کتاب ص 88 سامانه دفعی پرتونفریدی رو داره که اگه به شکل دقت کنی مثانه داره
این کتاب برا کنکور99asma kiani ممنون مرسی ولی شما سوال ۲۱۹ رو فرمودید منظور من سوال بالاییش گزینه ۲ بود
-
asma kiani ممنون مرسی ولی شما سوال ۲۱۹ رو فرمودید منظور من سوال بالاییش گزینه ۲ بود
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیارzo آقای موقاری یه چیز کلی گفتن اونم این ک هرچی یاخته کوچیکتر باشه نسبت سطح به حجمش بیشتره
نسبت سطح به حجم هرچقدر بیشتر باشه اون جاندار تک یاخته سطوح تنفسی بیشتری هم داره (تنفسشون از سطح یاختس دیگه) پس میتونه تبادل گازی بیشتری انجام بده در مقایسه با یه تک یاخته ای دیگه ای ک حجمش (اندازش) بزرگتره -
zo ببینید سرخرگ ائورت نزولی میاد پایین با مواد زائدش حالا به دو قسمت تقسیم میشع یگیش میشع سرخرگ کلیه راست ویکیش چپ وقتی خودش تقسیم شدع به دو قسمت مواد زائدش به چن قسمت تقسیم شدع؟دقیقا اون مواد هم به دو قسمت تقسیم شدن حالا مواد زائد توی یه سرخرگ کلیه بیشترع یا توی ائورت نزولی؟معلومه که توی ائورت دلیلش هم اینه که اگه مواد زائد دو کلیه رو باهم جمع کنیم تازه مقدار مواد زائد ائورت میشع و تنها مواد موجود در یک کلیه، نصف مواد زائد درون ائورت نزولی است خب این تا اینجاش حاا بریم سراغ مثانه به مثانه مگه مواد هر دو کلیه ریخته نمیشع؟خب پس مواد درون مثانه هم از مواد زائد درون درون یک کلیه بیشتر این عین همون چون مواد زائد کلیه راست+مواد زائد کلیه چپ شده باهم دیگه تازه تونستن مواد درون مثانع رو بسازن پس مثانه مواد بیشتوی به نسبت هر یک از کلیه ها تو خودش جا میتونه بدع حالا نتیجه میگیریم مواد زائد مثانه بیشتر مواد زائد تک تک کلیه هاست
و راجب میزراه هم این که مواد مثانه میره به میزراه پس میزراه هر چی دارع از صدقه سری مثانه دارع وبس!!! امیدوارم که متوجه شین!!! -
zo آقای موقاری یه چیز کلی گفتن اونم این ک هرچی یاخته کوچیکتر باشه نسبت سطح به حجمش بیشتره
نسبت سطح به حجم هرچقدر بیشتر باشه اون جاندار تک یاخته سطوح تنفسی بیشتری هم داره (تنفسشون از سطح یاختس دیگه) پس میتونه تبادل گازی بیشتری انجام بده در مقایسه با یه تک یاخته ای دیگه ای ک حجمش (اندازش) بزرگتره -
zo ببینید سرخرگ ائورت نزولی میاد پایین با مواد زائدش حالا به دو قسمت تقسیم میشع یگیش میشع سرخرگ کلیه راست ویکیش چپ وقتی خودش تقسیم شدع به دو قسمت مواد زائدش به چن قسمت تقسیم شدع؟دقیقا اون مواد هم به دو قسمت تقسیم شدن حالا مواد زائد توی یه سرخرگ کلیه بیشترع یا توی ائورت نزولی؟معلومه که توی ائورت دلیلش هم اینه که اگه مواد زائد دو کلیه رو باهم جمع کنیم تازه مقدار مواد زائد ائورت میشع و تنها مواد موجود در یک کلیه، نصف مواد زائد درون ائورت نزولی است خب این تا اینجاش حاا بریم سراغ مثانه به مثانه مگه مواد هر دو کلیه ریخته نمیشع؟خب پس مواد درون مثانه هم از مواد زائد درون درون یک کلیه بیشتر این عین همون چون مواد زائد کلیه راست+مواد زائد کلیه چپ شده باهم دیگه تازه تونستن مواد درون مثانع رو بسازن پس مثانه مواد بیشتوی به نسبت هر یک از کلیه ها تو خودش جا میتونه بدع حالا نتیجه میگیریم مواد زائد مثانه بیشتر مواد زائد تک تک کلیه هاست
و راجب میزراه هم این که مواد مثانه میره به میزراه پس میزراه هر چی دارع از صدقه سری مثانه دارع وبس!!! امیدوارم که متوجه شین!!!Mahan Xodayi خیلی ممنونم ازتون وقت گذاشتیدکامل توضیح دادید
-
asma kiani اشکال نداره
-
Mahan Xodayi خیلی ممنونم ازتون وقت گذاشتیدکامل توضیح دادید