IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
جلسه پنجم کارگاه زیست یازدهم موقاری
-
سلام
الان داشتم کارگاه تست اقای موقاری رو میدیدم گفت که گیرنده های چشایی مژکدار هستند!!!
شکل کتاب رو نگاه کردم نبود
جوانه بود ولی مژک نه میشه مژک رو توی تصویر نشونم بدید یا حداقل بخشی از متن که ازش گفته
زیست یازدهم چاپ98 99
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
خانومِ_دوست_داشتنی سلام اون مژک ها برای کتاب پارسال هست
-
خانومِ_دوست_داشتنی در همون قسمت که الان نوشته منفذ قبلا چند تا مژک هم بود
(البته یادتون هست که ریز پرز است نه مژک) -
خانومِ_دوست_داشتنی سلام توی کتاب ما و سال قبلیمون که 97-98 میشه چین خوردگی های غشایی گیرنده چشایی رو مژک نام گذاری کرده به خاطر همونم آقای موقاری گفته گیرنده چشایی مژک داره (توی صفرتا صد یازدهم ببینی کامل خودشون توضیح میدن)
-
خانومِ_دوست_داشتنی دوست عزیز همون قسمتی که توی چاپ قبلی به نام مژک علامت زده شده بود چین خوردگی های غشا هستن که کلا برای کتاب ما اون قسمت رو اصلاح کردن و دیگه اسمی براش نزاشتن
و اینکه جوانه های چشایی جنس خواستی نباید داشته باشن و از تجمع سلول های نگهبان و پوششی سنگفرشی چند لایه و سست و گیرنده های چشایی(یه نوع سلول سوماتیک تمایز یافته ) تشکیل شدن ... -
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم