شما ها وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟
-
SaniDiller (UpMusic).mp3
اینو گوش کنین حالتون خوب میشه
aida saadati@جهاد مررسی
-
Ali Masouminya یعنی چی؟
aida saadati در شما ها وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ گفته است:
Ali Masouminya یعنی چی؟
یعنی با خودم میرم تو رویاهای خوب گذشتم و بعدش به آینده فکر می کنم که چه اتفاقات خوبی قراره برام بیفته.
-
Ali Masouminya یعنی چی؟
یعنی با خودم میرم تو رویاهای خوب گذشتم و بعدش به آینده فکر می کنم که چه اتفاقات خوبی قراره برام بیفته.
Ali Masouminya ایده ی خوبیه
-
فقط چیزهای بد رو از خودتون دور کنید. همین
-
فقط چیزهای بد رو از خودتون دور کنید. همین
Ali Masouminya سعیمو میکنم
-
سلام بچه ها خوبین؟
بچه ها یه سوال شده شماهم دلتون بگیره ؟!تو اینجور مواقع چیکار میکنید که حالتون رو به راه شهه
اگه روش خوبی دارید بگید چون چند روزه حالم خوب نیست نمیتونم درس بخونم@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Sh-E Bad Fighter به سان خورشید دکتر علی فaida saadati زیر دوش حموم بشین یه ده دقیقه.
فقط آب بیاد رو سرت امتحان کن حس خوبی داره -
aida saadati زیر دوش حموم بشین یه ده دقیقه.
فقط آب بیاد رو سرت امتحان کن حس خوبی دارهبه سان خورشید حتما امتحانش میکنم مرسی ازتون:cherry_blossom:
-
aida saadati زیر دوش حموم بشین یه ده دقیقه.
فقط آب بیاد رو سرت امتحان کن حس خوبی دارهبه سان خورشید سرد سردش
-
سلام بچه ها خوبین؟
بچه ها یه سوال شده شماهم دلتون بگیره ؟!تو اینجور مواقع چیکار میکنید که حالتون رو به راه شهه
اگه روش خوبی دارید بگید چون چند روزه حالم خوب نیست نمیتونم درس بخونم@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Sh-E Bad Fighter به سان خورشید دکتر علی فaida saadati آخه دل گیری میتونه علت های متفاوتی داشته باشه !/:
-
aida saadati آخه دل گیری میتونه علت های متفاوتی داشته باشه !/:
@Student-s همینجوریه
-
@Student-s همینجوریه
aida saadati متوجه نمیشم😊
-
aida saadati متوجه نمیشم😊
@Student-s یعنی برای من بی دلیل دلیل خاصی نداره مثلا دل گیری از ادما نیست
-
asmw mmdn به کی؟
aida saadati من با یه سریال دیدن ok میشم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
سلام بچه ها خوبین؟
اگه روش خوبی دارید بگید چون چند روزه حالم خوب نیست نمیتونم درس بخونم@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Sh-E Bad Fighter به سان خورشید دکتر علی فaida saadati نمیدونم رو تو اثر داره یا نه ولی من همیشه اینجور وقتا مینویسم از هرچی که به ذهنم بیاد و هرچی که نگرانشم و باعث شده حالم بریزه بهم و گوش دادن به آهنگ خواننده مورد علاقم هم حالمو واقعا خوب میکنه حالا ببین کدوم رو تو اثر داره
-
ی خواب درست و حسابی 😊
-
81Sobhan من میخوام:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
-
81Sobhan من میخوام:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
asma kiani اگه خیلی خسته شدی جدی جدی ی خواب خوب داشته باش خیلی میتونه کمک کننده باشه
-
asma kiani اگه خیلی خسته شدی جدی جدی ی خواب خوب داشته باش خیلی میتونه کمک کننده باشه
81Sobhan نه خیلی خواب و دوس دارم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
81Sobhan نه خیلی خواب و دوس دارم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
asma kiani اها 😁😁
-
asma kiani اها 😁😁
81Sobhan مامانم بهم میگه اگه بتونی بخوابی به خرس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگی برو من جات هستم