هورمون تیروئیدی
-
سلام خسته نباشید
تو کتاب کمک آموزشی من نوشته اثر هورمون های تیروئیدی را بر رشد بافت های غضروفی ،چربی،استخوان و عصبی بنویسید
بعد خودش در جواب نوشته:بر بافت غضروفی اثری ندارد
چرا؟؟؟
@راهنما -
سلام خسته نباشید
تو کتاب کمک آموزشی من نوشته اثر هورمون های تیروئیدی را بر رشد بافت های غضروفی ،چربی،استخوان و عصبی بنویسید
بعد خودش در جواب نوشته:بر بافت غضروفی اثری ندارد
چرا؟؟؟
@راهنمادریا دریایی هورمون های تیروئیدی بر غالب بافت های بدن تاثیر داره و این که بر بافت غضروف تاثیر ندارد نادرست است .
-
دریا دریایی هورمون های تیروئیدی بر غالب بافت های بدن تاثیر داره و این که بر بافت غضروف تاثیر ندارد نادرست است .
mehranmirzaei در هورمون تیروئیدی گفته است:
دریا دریایی هورمون های تیروئیدی بر غالب بافت های بدن تاثیر داره و این که بر بافت غضروف تاثیر ندارد نادرست است .
ممنون
ولی یه چیز دیگه چرا اغلب ؟
کتاب ما از قید همه استفاده میکنن -
ممنون
ولی یه چیز دیگه چرا اغلب ؟
کتاب ما از قید همه استفاده میکنندریا دریایی
مثلا بر بافت های مرده اثر ندارن (لایه شاخی و ...) -
دریا دریایی
مثلا بر بافت های مرده اثر ندارن (لایه شاخی و ...)mehranmirzaei در هورمون تیروئیدی گفته است:
دریا دریایی
مثلا بر بافت های مرده اثر ندارن (لایه شاخی و ...)
تشکر -
دریا دریایی
مثلا بر بافت های مرده اثر ندارن (لایه شاخی و ...)mehranmirzaei در هورمون تیروئیدی گفته است:
دریا دریایی
مثلا بر بافت های مرده اثر ندارن (لایه شاخی و ...)اها یعنی اینو به عنوان استثنا در نظر بگیریم یا انقدری ریز نمیاد؟
-
دریا دریایی
مثلا بر بافت های مرده اثر ندارن (لایه شاخی و ...)اها یعنی اینو به عنوان استثنا در نظر بگیریم یا انقدری ریز نمیاد؟
@Kosar-Kelyabi در هورمون تیروئیدی گفته است:
دریا دریایی
قید کتاب غلطه
ولی خوب چون منبع مون برای کنکور کتابه مجبوریم همه رو بپذیریم -
@Kosar-Kelyabi در هورمون تیروئیدی گفته است:
دریا دریایی
قید کتاب غلطه
ولی خوب چون منبع مون برای کنکور کتابه مجبوریم همه رو بپذیریمدریا دریایی
باشد تشکر -
دریا دریایی
باشد تشکر -
دریا دریایی
@Kosar-Kelyabi
انقد ریز نمیاد ولی اگه توی تستی گفت بر همه ی یاخته های بدن باید لایه شخی رو در نظر بگیرین . -
دریا دریایی
مثلا بر بافت های مرده اثر ندارن (لایه شاخی و ...)
تشکردریا دریایی خواهش میکنم
-
@Kosar-Kelyabi
انقد ریز نمیاد ولی اگه توی تستی گفت بر همه ی یاخته های بدن باید لایه شخی رو در نظر بگیرین .mehranmirzaei
اها متشکرم -
mehranmirzaei
اها متشکرم@Kosar-Kelyabi خواش میکنم