دیابت
-
@راهنما
-
Pinar F
سلام علتش هیچ ارتباطی به کنکور نداره
اما یه سری از عوامل مثه بی تحرکی و .. در ایجادش نقش دارند -
سلام و خسته نباشید
در دیابت نوع 2 چرا گیرنده های انسولین دچار اختلال میشوند، چه عاملی سبب میشه؟؟Pinar F
در این نوع دیابت تولید گیرنده های انسولین در سلول کاهش میابد یا شکلشون تغییر میکنه که سبب میشه هورمون و گیرنده باهم جفت و جور نشن .
و اینکه توجه کنید گیرنده ها به صفر نمیرسن ولی تعدادشون بسیار کاهش پیدا میکنه. -
Pinar F
سلام علتش هیچ ارتباطی به کنکور نداره
اما یه سری از عوامل مثه بی تحرکی و .. در ایجادش نقش دارند@Kosar-Kelyabi
بله عوامل مختلفی نقش دارن مثل چاقی -بی تحرکی -رژیم غذایی نامناسب و ...... -
سلام و خسته نباشید
در دیابت نوع 2 چرا گیرنده های انسولین دچار اختلال میشوند، چه عاملی سبب میشه؟؟Pinar F عوامل مختلفی هس ک یکی از این عوامل اینک گیرنده ها نسبت ب انسولین مقاومت دارن ب دلیل عوامل ژنتیکی بخاطر همین در بعضی مواقع میان انسولین تزریق میکنن ب این افراد تا سطح هورمون انسولین بالاتره بره و یا داروهایی میدن ک باعث اقزایش سطح انسولین میشه تا بتونه مقاومت گیرنده هارو نسبت ب انسولین کهش بده
-
من چیزی رو که نفهمیدم اینه وقتی انسولین هست گیرندش نیست باید انسولین تزریق بشه
-
saaaionadms کی میگ گیرندش نیس..گیرنده هس اما سالم نیس.. مثلا شکلش مکمل با هورمون نیس یا مقاومت داره نسبت ب انسولین
-
saaaionadms کی میگ گیرندش نیس..گیرنده هس اما سالم نیس.. مثلا شکلش مکمل با هورمون نیس یا مقاومت داره نسبت ب انسولین
mehdi askari
منظورم اینه گیرندش با انسولین تحریک نمیشه و اینا . -
mehdi askari
منظورم اینه گیرندش با انسولین تحریک نمیشه و اینا .saaaionadms خب اگ غلظت انسولین توی خون بره بالا میزان مقاومت گیزنده نسبت ب انسولین کمتر میشه و تا حدی مشکل حل میشه،
-
saaaionadms نه چرا قیمه هارو ریختی تو ماستا
توی دیابت نوع 1 وقتی انسولین نباشه یا کم باشه انسولینو تزریق میکنن
توی نوع 2 گیرنده ها ی انسولین در اغلب سلول ها تخریب شده به خاطر همون مشکل پیش میاد -
saaaionadms nv
درمان دیابت نوع1 با انسولین هست نه نوع 2
درمان نوع 2 با برخی داروهای خوراکی و رژیم غذایی مناسبه -
saaaionadms نه چرا قیمه هارو ریختی تو ماستا
توی دیابت نوع 1 وقتی انسولین نباشه یا کم باشه انسولینو تزریق میکنن
توی نوع 2 گیرنده ها ی انسولین در اغلب سلول ها تخریب شده به خاطر همون مشکل پیش میادMAHSAA26 درسته دیابت نوع 1 دیابت وابسته ب انسولینه اما یکی از درمان های دیابت نوع دو هم بالا بردن سطح انسولینه.. تو کتاب نداریم همینجوری گفتم برا اطلاعات
-
saaaionadms nv
درمان دیابت نوع1 با انسولین هست نه نوع 2
درمان نوع 2 با برخی داروهای خوراکی و رژیم غذایی مناسبهmehranmirzaei خب همین داروهای خوراکی باعت افزایش انسولین میشن بعضیاشون
-
سلام و خسته نباشید
در دیابت نوع 2 چرا گیرنده های انسولین دچار اختلال میشوند، چه عاملی سبب میشه؟؟Pinar F ایجاد دختلال درگیرنده به وجود پیش میاد
-
MAHSAA26 درسته دیابت نوع 1 دیابت وابسته ب انسولینه اما یکی از درمان های دیابت نوع دو هم بالا بردن سطح انسولینه.. تو کتاب نداریم همینجوری گفتم برا اطلاعات
mehdi askari مرسی
-
توی این نوشته 11 تا از قویترین پایین اورنده های قند خون گفته شده که میتونن توی بهبود دیابت تاثیر داشته باشه . حتی یکی از موادی هم که گفته تا 30 درصد میشه گفت نیاز به انسولین رو کاهش میده .