اسید معده
-
سلام . با توجه به قوی بودن اسید معده ( که می تواند فلز را هم آب کند . ) ، چرا لوله آندوسکوپی که وارد معده می شود ، آب نمی شود ؟
-
ضد ابه
-
سلام
درست که اسید معده میتونه حتی فلز هم ذوب کنه اما این کار انجام نمیده چون بزاق دهان به خاطر انزیم هایی که دارد مانع میشود تا اسید معده فعالیتش به این اندازه شود (اگر بزاق دهان ما نبود الان خودمون هم به خاطر اسید معده تجزیه شده بودیم)
علاوه بر همه ی این ها لوله ی آندوسکوپی را از آلیاژ های خاص ومقاومی میسازن -
سلام . با توجه به قوی بودن اسید معده ( که می تواند فلز را هم آب کند . ) ، چرا لوله آندوسکوپی که وارد معده می شود ، آب نمی شود ؟
r sh اینم سواله میپرسی! مثلا طلا و پلاتین که با اسید واکنش نمیدن و خیلی خیلی مواد دیگه!
-
سلام
درست که اسید معده میتونه حتی فلز هم ذوب کنه اما این کار انجام نمیده چون بزاق دهان به خاطر انزیم هایی که دارد مانع میشود تا اسید معده فعالیتش به این اندازه شود (اگر بزاق دهان ما نبود الان خودمون هم به خاطر اسید معده تجزیه شده بودیم)
علاوه بر همه ی این ها لوله ی آندوسکوپی را از آلیاژ های خاص ومقاومی میسازنlAmir hossein هر روز تعداد زیادی از سلولهای خود معده (500میلیون فکر میکنم) بر اثر این اسید(هیدروکلریک اسید) نابود میشن
-
lAmir hossein هر روز تعداد زیادی از سلولهای خود معده (500میلیون فکر میکنم) بر اثر این اسید(هیدروکلریک اسید) نابود میشن
reza_12tajrobi مگر کتاب نگفته که بی کربنات و ماده موکوزی فراوان ترشح شده از سلول های پوششی و برخی از سلول های غدد معده ، سطح معده را از اسید و آنزیم حفظ می کند ؛ پس چرا سلول های معده از بین می روند؟
-
سلام
علاوه بر همه ی این ها لوله ی آندوسکوپی را از آلیاژ های خاص ومقاومی میسازنlAmir hossein بله خیلی متشکرم
-
سلام .
صبح مایل به ظهرتون بخیر
یه سوال دیگر هم در مورد اسید معده داشتم .
اینکه اسید معده در گوارش قوی تره یا آنزیم های پانکراس ؟
می دونم که اسید معده اسیدی و آنزیم پانکراس قلیایی است و خیلی مقایسه شان کار درستی نیست
اما تا به حال پاسخ های متفاوتی دریافت کردم که هیچ کدام قانع کننده نبود .
ممنون می شم اگه قانعم کنید
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
سلام .
صبح مایل به ظهرتون بخیر
می دونم که اسید معده اسیدی و آنزیم پانکراس قلیایی است و خیلی مقایسه شان کار درستی نیست
تجربیا دانش-آموزان-آلاءr sh
PH اسید معده 1 هستش، و بیکربنات هم از بازهای قوی هست از نظر مقاومت آنزیم های معده وپانکراس درمقابل تخریب تو این بازه های اسیدی، تقریبا برابر هستنولی درمورد اثر روی پیش مادشون نمیشه زیاد اظهار نظر کرد
-
سلام .
صبح مایل به ظهرتون بخیر
تجربیا دانش-آموزان-آلاءr sh
این دو خیلی به هم مربوط نیستن
شما اگه بگی مثلا کدومشون تو گوارش کربوهیدرات ها بهتر عمل میکنه،بنظرم دقیقتر جواب میگیری
چون هرکدوم ویژگی های خاص خودشو داره و هرکدوم برای مواد خاصی کاربرد داره -
سلام .
صبح مایل به ظهرتون بخیر
تجربیا دانش-آموزان-آلاءr sh شاید اگه میگفتین شیره ی معده بهتر بود چون اینطوری میشه آنزیماشم در نظر گرفت( لیپاز و پروتئاز)
اینطوری میشه گف ک لیپاز و پروتئازی ک از معده ترشح میشن باعث گوارش ناقص میشن
ولی آنزیمای لوزالمعده باعث گوارش کامل میشن (تبدیل به مونومر)
پس آنزیمای لوزالمعده قویترن
مطمئن نیستم
نظرم اینه فقط -
از همه بابت پاسخ های درجه یکشون ممنونم
-
سلام . من دوباره یک سوال در مورد اسید معده دارم .
ممنون می شوم اگر من رو در رسیدن به پاسخ سوالم کمکم کنید
تجربیا دانش-آموزان-آلاء
و حالا سوالم : اسید معده بیشتر بر کدام مولکول زیستی تاثیر گذار است ؟
پ ن : حدس خودم پروتئینه . نظر شما چیه ؟؟؟ -
تجربیا دانش-آموزان-آلاء
پ ن : حدس خودم پروتئینه . نظر شما چیه ؟؟؟ -
تجربیا دانش-آموزان-آلاء
پ ن : حدس خودم پروتئینه . نظر شما چیه ؟؟؟r sh اسیده دیگه رو خیلی چیزا اثر گزارع حتی ویتامین ها مثلB12 چون اگه روش اثر نداشت عامل داخلی نمیومد ازش محافظت کنه
-
r sh اسیده دیگه رو خیلی چیزا اثر گزارع حتی ویتامین ها مثلB12 چون اگه روش اثر نداشت عامل داخلی نمیومد ازش محافظت کنه
-
Mahan Xodayi در اسید معده گفته است:
r sh اسیده دیگه رو خیلی چیزا اثر گزارع حتی ویتامین ها مثلB12 چون اگه روش اثر نداشت عامل داخلی نمیومد ازش محافظت کنه
ویتامین مگ مولکول زیستیه؟
Mono ویتامین ها جزو مواد الی هستن
توی کتاب گفته که اگه فاکتور داخلی نباشع اسید معده میزنهB12 رو تخریب میکنه در نهایت منجر به انمی میشع! -
Mono ویتامین ها جزو مواد الی هستن
توی کتاب گفته که اگه فاکتور داخلی نباشع اسید معده میزنهB12 رو تخریب میکنه در نهایت منجر به انمی میشع!Mahan Xodayi عاهاو اوک