زیست دهم فصل ۱
-
سلام خوب هستید؟ محمد هستم از اهواز، ما میدونیم که عصب نخاعی شامل ریشت پشتی و شکمی است. جسم سلولی نورون حسی در ریشه پشتی است، چرا کتاب خیلی سبز گفته که این جسم سلولی نورون حسی خارج از عصب نخاعی است؟ مگه ریشه پشتی بخشی از عصب نخاعی نیست؟ پس چرا گفته که جزء عصب نخاعی نیست؟ -
-
Mono ممنون عزیز
-
Mono ممنون عزیز
King of Biology خاهش میشه
طبق این عکس حرفش درسته -
King of Biology خاهش میشه
طبق این عکس حرفش درسته -
آقا یکی توضیح بده لطفا
-
آقا یکی توضیح بده لطفا
King of Biology توی زیست دونی توضیح دادم!
عصب یعنی اکسون یا نورون یا هردوش که غلاف پیوندی اونو احاطه کرده باشه ولی ریشه پشتی غلاف پیوندی نداره پس جزو عصب نخاعی محسوب نمیشه ما داخل عصب نخاعی دندریت نورون حسی و اکسون نورون حرکتی داریم و جسم سلولی نورون حسی خارج عصب نخاعیه -
King of Biology توی زیست دونی توضیح دادم!
عصب یعنی اکسون یا نورون یا هردوش که غلاف پیوندی اونو احاطه کرده باشه ولی ریشه پشتی غلاف پیوندی نداره پس جزو عصب نخاعی محسوب نمیشه ما داخل عصب نخاعی دندریت نورون حسی و اکسون نورون حرکتی داریم و جسم سلولی نورون حسی خارج عصب نخاعیهMono آها. ببخشید چرا آقای موقاری در فیلم این ۳ خط اول رو گفتن؟
یعنی اشتباه گفتند؟
-
Mono آها. ببخشید چرا آقای موقاری در فیلم این ۳ خط اول رو گفتن؟
یعنی اشتباه گفتند؟
King of Biology اره فک کنم اشتباه گفتن چون کتاب مهر و ماه هم دقیقن جمله خیلی سبز و گفته
-
King of Biology اره فک کنم اشتباه گفتن چون کتاب مهر و ماه هم دقیقن جمله خیلی سبز و گفته
Mono من از اقای رحیمی هم پرسیدم، جواب شما رو گفتن. گفتند که عصب نخاعی شامل بخشیه که دندریت نورون حسی و اکسون حرکتی باهم یکی میشن،در واقع در یکجا هستن
-
Mono من از اقای رحیمی هم پرسیدم، جواب شما رو گفتن. گفتند که عصب نخاعی شامل بخشیه که دندریت نورون حسی و اکسون حرکتی باهم یکی میشن،در واقع در یکجا هستن
King of Biology الان دیدم منم جمله شمارو نوشتم پس نتیجه میشه اقای موقاری اشتباه کردن!
-
King of Biology الان دیدم منم جمله شمارو نوشتم پس نتیجه میشه اقای موقاری اشتباه کردن!
Mono بله دوست عزیز
-
بچه ها لطفا بیشتر توضیح بدید