ازمون سه روز در میون
-
خودتون ازمون می گیرید از خودتون
-
سلام ب همگی
نمیدونم چطور باید ازمون و بزنم
چطور زمانم و تنظیم کنم و چطور عین روز کنکور فضاسازی کنم
چجوری تحلیلش کنم
واصلا توی اون ۲ روز بین هر ازمون چ کنم ؟؟؟
میشه ی نفر راهنمایی کنه؟
دانش-آموزان-آلاء
ادمین -
باید سرعت عملتون بالا ببرید تست زمان دار استفاده کنید بیشتر
-
Fragile به نظر من شما باید در منزل تست فراوان بزنید و جواب تست ها رو هم بعد چک کنید که درسته یا نه . این جوری بیشتر مسلط میشید و مشکل سر جلسه آزمون ها بر طرف میشه.
راستی شما اصلا آزمون شرکت میکنید؟؟؟ -
سلام ب همگی
چجوری تحلیلش کنم
میشه ی نفر راهنمایی کنه؟
دانش-آموزان-آلاء
ادمینFragile خوب اول از همه برای ازمون زدن باید عمومی ها 15 دقیقه وقت بزاری و 15 دقیقه وقت اضافه میمونه برای دیدن دوباره سوالای عمومی وقتی مثلا زمان 15 دقیقت برای فارسی تموم شد حتی اگر سوالی مونده باشه میری سراغ درس بعد و در زمان 15 دقیقه اخر اون سوالات شک داری یا زمان بیشتری میخواستی و سوالاتی که نرسیدی در سری اول بزنی رو حل میکنی ... برای اختصاصیا هم بستگی به رشته ای داره که دوست داری قبول بشی....برای تحلیل سوالای نزده و غلط رو بررسی میکنی و علتش رو برای خودت توی دفتر جداگانه یادداشت میکنی برای اینکه بفهمی کدام مباحثو مشکل داری میتونی این برنامه رو دانلود کنی و تعداد اون مشکلاتو توی جداول برای خودت بنویسی
https://forum.alaatv.com/topic/14998/برنامه-مطالعاتی-تا-کنکور
و توی اون دو روز میتونی درسایی که بر اساس ازمون فهمیدی مشکل داری یا هنوز بلد نیستی رو بخونی و تمرینش کنی
بازم سوالی هست بگو توضیح بدم -
Fragile خوب اول از همه برای ازمون زدن باید عمومی ها 15 دقیقه وقت بزاری و 15 دقیقه وقت اضافه میمونه برای دیدن دوباره سوالای عمومی وقتی مثلا زمان 15 دقیقت برای فارسی تموم شد حتی اگر سوالی مونده باشه میری سراغ درس بعد و در زمان 15 دقیقه اخر اون سوالات شک داری یا زمان بیشتری میخواستی و سوالاتی که نرسیدی در سری اول بزنی رو حل میکنی ... برای اختصاصیا هم بستگی به رشته ای داره که دوست داری قبول بشی....برای تحلیل سوالای نزده و غلط رو بررسی میکنی و علتش رو برای خودت توی دفتر جداگانه یادداشت میکنی برای اینکه بفهمی کدام مباحثو مشکل داری میتونی این برنامه رو دانلود کنی و تعداد اون مشکلاتو توی جداول برای خودت بنویسی
و توی اون دو روز میتونی درسایی که بر اساس ازمون فهمیدی مشکل داری یا هنوز بلد نیستی رو بخونی و تمرینش کنی
بازم سوالی هست بگو توضیح بدم@nafas-m در ازمون سه روز در میون گفته است:
Fragile خوب اول از همه برای ازمون زدن باید عمومی ها 15 دقیقه وقت بزاری و 15 دقیقه وقت اضافه میمونه برای دیدن دوباره سوالای عمومی وقتی مثلا زمان 15 دقیقت برای فارسی تموم شد حتی اگر سوالی مونده باشه میری سراغ درس بعد و در زمان 15 دقیقه اخر اون سوالات شک داری یا زمان بیشتری میخواستی و سوالاتی که نرسیدی در سری اول بزنی رو حل میکنی ... برای اختصاصیا هم بستگی به رشته ای داره که دوست داری قبول بشی....برای تحلیل سوالای نزده و غلط رو بررسی میکنی و علتش رو برای خودت توی دفتر جداگانه یادداشت میکنی برای اینکه بفهمی کدام مباحثو مشکل داری میتونی این برنامه رو دانلود کنی و تعداد اون مشکلاتو توی جداول برای خودت بنویسی
بازم سوالی هست بگو توضیح بدممررررسی عشقم
ابهاماتم رفع شد -
سلام ب همگی
چجوری تحلیلش کنم
میشه ی نفر راهنمایی کنه؟
دانش-آموزان-آلاء
ادمینFragile ازمونت باید 8 صبح شروع و 12 ظهر تموم بشه برای شبیه سازی هر بار یه جوری ازمون بده
اولا باید پشت میز و صندلی ازمون بدی لباسی که میخوای روز کنکور بپوشی رو بپوش و وسایل مورد نیاز روز کنکورت باید دردسترست باشه و اینکه هر دفعه یه جور ازمون بده یه بار در سکوت کامل یه بار توی گرما یه بار توی سرما یه بار در محیط پر سر و صدا تا قشنگ به همه ی موقعیت ها عادت کنی ... این بگم که وقتی ازمون میدی نباید از جات بلند شی .... -
Fragile ازمونت باید 8 صبح شروع و 12 ظهر تموم بشه برای شبیه سازی هر بار یه جوری ازمون بده
اولا باید پشت میز و صندلی ازمون بدی لباسی که میخوای روز کنکور بپوشی رو بپوش و وسایل مورد نیاز روز کنکورت باید دردسترست باشه و اینکه هر دفعه یه جور ازمون بده یه بار در سکوت کامل یه بار توی گرما یه بار توی سرما یه بار در محیط پر سر و صدا تا قشنگ به همه ی موقعیت ها عادت کنی ... این بگم که وقتی ازمون میدی نباید از جات بلند شی .... -