منحنی اسپیروگرام
-
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
میشه با اسپیرومتر حجم باقی مانده رو اندازه گرفت
من یه جایی خوندم نمیشه ولی توی کتاب توی نمودار اسپیروگرام کشیده شده
و یه سوال دیگه
من یه جایی خوندم که حجم مرده توی منحنی اسپیروگرام جز حجم ذخیره دمی و حجم جاریه ولی اقای موقاری گفتن چون حجم مرده به بخش مبادله ای نرسیده توی منحنی نیست -
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
و یه سوال دیگه
من یه جایی خوندم که حجم مرده توی منحنی اسپیروگرام جز حجم ذخیره دمی و حجم جاریه ولی اقای موقاری گفتن چون حجم مرده به بخش مبادله ای نرسیده توی منحنی نیست@N-n-good فک میکنم بشه
ببین چون توی منحنی ما میبینیم ک ظرفیت تام رو اندازه گرفتن، از طرفی مقدار ظرفیت حیاتی هم مشخصه
خب حالا با کم کردن حجم ظرفیت تام از ظرفیت حیاتی مقدار حجم تنفسی باقی مانده به دست میاد -
@N-n-good فک میکنم بشه
ببین چون توی منحنی ما میبینیم ک ظرفیت تام رو اندازه گرفتن، از طرفی مقدار ظرفیت حیاتی هم مشخصه
خب حالا با کم کردن حجم ظرفیت تام از ظرفیت حیاتی مقدار حجم تنفسی باقی مانده به دست میادChekav Chekav
از این جهت میشه
ولی اینکه مستقیم اندازه گیری بشه برام سواله -
Chekav Chekav
از این جهت میشه
ولی اینکه مستقیم اندازه گیری بشه برام سواله@N-n-good مگه بقیشون کاملا مستقیم اندازه گیری میشن؟ مثلا ذخیره دمی... بعد از یه دم عادی یه دم عمیق صورت میگیره. بعد حجمی ک نمودار نشون میده رو میتونیم از حجم جاری ک همون دم عادیمون بوده کم بکنیم و مقدار ذخیره دمی به دست بیاد...
-
@N-n-good مگه بقیشون کاملا مستقیم اندازه گیری میشن؟ مثلا ذخیره دمی... بعد از یه دم عادی یه دم عمیق صورت میگیره. بعد حجمی ک نمودار نشون میده رو میتونیم از حجم جاری ک همون دم عادیمون بوده کم بکنیم و مقدار ذخیره دمی به دست بیاد...
Chekav Chekav
ببینید منظور من منحنی که تو کتاب رسم شده
منحنی حجم باقی مانده کشیده نشده -
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
و یه سوال دیگه
من یه جایی خوندم که حجم مرده توی منحنی اسپیروگرام جز حجم ذخیره دمی و حجم جاریه ولی اقای موقاری گفتن چون حجم مرده به بخش مبادله ای نرسیده توی منحنی نیست@N-n-good
سلام دوست عزیز
در رابطه با سوال اول باید بگم احتمالا نمیشه با اون منحنی حجم باقی مانده رو نشون داد
اما در مورد سوال دومتون
حقیقتا من تا چند روز پیش فکر میکردم ک در منحنی حجم مرده رو ما نداریم اما دیروز از سایت گاما چند تا تست زدم ک توی همشون هوای مرده رو بخشی از منحنی ذخیره دمی نشون داده بود -
Chekav Chekav
ببینید منظور من منحنی که تو کتاب رسم شده
منحنی حجم باقی مانده کشیده نشده@N-n-good میفهمم چی میگی، ولی توی تستا ازش سوال میاد خب. باید با توجه به تعریفش خودت حجم به دست بیاری
-
ممنونم از راهنماییتون
@Kosar-Kelyabi
Chekav Chekav -
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
و یه سوال دیگه
من یه جایی خوندم که حجم مرده توی منحنی اسپیروگرام جز حجم ذخیره دمی و حجم جاریه ولی اقای موقاری گفتن چون حجم مرده به بخش مبادله ای نرسیده توی منحنی نیست@N-n-good
آقای موقاری درست گفته چون حجم های تنفسی مربوط به داخل شش هاست و هوای ذخیره دمی بازدمی و جاری هم جز ظرفیت حیاتی هست.حجم باقی مانده هم توی شش اتفاق میفته پس جز اسپیروگرام خواهد بود
-
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
و یه سوال دیگه
من یه جایی خوندم که حجم مرده توی منحنی اسپیروگرام جز حجم ذخیره دمی و حجم جاریه ولی اقای موقاری گفتن چون حجم مرده به بخش مبادله ای نرسیده توی منحنی نیست@N-n-good خوب معلمومه نمیشه : ---- | اصلا تو کتابم کشیده منظورش این نیست که اونو اندازه گرفته تو کتاب دستگاه اسپیرومتر اون منحنی ذخیره دمی و بازدمی رو اندازه میگیره مگه نه تو چطوری گازیو میخوای اندازه بگیری که نمیاد بیرون تو بازدم عمیق ؟: |
-
ممنونم ازتون متوجه شدم
Dmp milad
Amirhossein Ghasemi