ریاضی دهم تجربی
-
بچه ها دهم تجربی هستم ما ریاضی رو دو فصل آخر سر کلاس گفته نشد الان میخوام کلاً ریاضی رو با نکته تست هاش جمع کنم تو تابستان اگه خدا بخواد حالا به نظرتون چطور میتونم جمع کنم ریاضی رو؟
Amir 6 با راه ابریشم شروع کن
تا سال دوازدهم ریاضیت اوکی میشه دیگه ز زیر 80 قانع نمیشی حتی -
بچه ها دهم تجربی هستم ما ریاضی رو دو فصل آخر سر کلاس گفته نشد الان میخوام کلاً ریاضی رو با نکته تست هاش جمع کنم تو تابستان اگه خدا بخواد حالا به نظرتون چطور میتونم جمع کنم ریاضی رو؟
Amir 6
راه ابریشم خوبه
ولی اگه خواستی دهم استاد امینی راد خیلی خوبه -
Amir 6 با راه ابریشم شروع کن
تا سال دوازدهم ریاضیت اوکی میشه دیگه ز زیر 80 قانع نمیشی حتیzeinabmaghsoudi انوقت تفکیک شدن سال ها باهم؟
-
Amir 6
راه ابریشم خوبه
ولی اگه خواستی دهم استاد امینی راد خیلی خوبهsaba zarei منم دیدم اونجوری ک میخاستم جواب نداد
-
saba zarei منم دیدم اونجوری ک میخاستم جواب نداد
Mono
اون به سلیقه هرکس بستگی داره خب
البته من خودم کلن ریاضی رو با آلا ندیدم بجز تفتان
ولی خوب دوستام نگاه کردن میگفتن عالی بوده -
zeinabmaghsoudi انوقت تفکیک شدن سال ها باهم؟
Mono
نه راه ابریشم جامع (موضوعی کار میکنه) -
Mono
نه راه ابریشم جامع (موضوعی کار میکنه)saba zarei ینی به درد پایه دهم میخوره؟
-
Mono در ریاضی دهم تجربی گفته است:
آره بنظر منم نكاتشون كم بود واسه رياضى دهم ولى خب من رياضى تجربى كنكور قسمت هايى كه واسه دهم بود ديدم خيلى خوب بود
-
saba zarei ینی به درد پایه دهم میخوره؟
Mono
اینو خیلیا میپرسن
اگه فقط قسمتای مربوط به دهم و ببینی صد در صد بدرد میخوره ولی چون حالت جامع داره من اگر خودم میخواستم استفاده کنم ترجیح میدادم برای 12 استفاده کنمکه متاسفانه پاییز اومد و من از اول تابستون کلاس میرفتم
-
Mono در ریاضی دهم تجربی گفته است:
آره بنظر منم نكاتشون كم بود واسه رياضى دهم ولى خب من رياضى تجربى كنكور قسمت هايى كه واسه دهم بود ديدم خيلى خوب بود
-
Mono
اینو خیلیا میپرسن
اگه فقط قسمتای مربوط به دهم و ببینی صد در صد بدرد میخوره ولی چون حالت جامع داره من اگر خودم میخواستم استفاده کنم ترجیح میدادم برای 12 استفاده کنمکه متاسفانه پاییز اومد و من از اول تابستون کلاس میرفتم
saba zarei اها اوکی شدم مرسی