Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
samabaa
به نظرمن که کافیه...چون ایشون به قدری واضح و گویا و کامل توضیح میدن که هر کسی که تا به حال حتی اسم این فصولم نشنیده باشه راه میوفته...چه برسه به شما.... -
خیلی ازتون ممنونم برای ماها که امکان استفاده از کلاس رو نداریم این شرایط رو فراهم کردید.
میدونم کارتون خیلی سخت هست...
اما واقعا ویدیو ها به کندی آپلود میشن...من خیلی وقته منتظرم به قسمت هایی که ضعبفم برسه.چون ویدیو های همایش کمتر وقت میگیرن و مفید تر هستن. -
مهندس عنبرزاده درهمایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
باسلام واحترام جمعبندی جلسه 11تا 15 کیفیت پایینش اپلودنشده ممنون اجرتون باصاحب زمان
-
Mohammad -ml در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اگه میشه لطفا کیفیت های پایین تر فیلم ها رو هم بزارین اگه گیفیت بالا رو میزاشین خیلی بهتر بود کیفیت عالی خیلی زیاده
تمام کیفیت ها موجوده و میتونید دانلود کنید
-
samabaa در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
میشه سوالمو جواب بدین بچه ها????? این که من پایه نخوندم اصلااین فیلما کافیه یا برم کلاسشون رو ببینم .یعنی کامله? ممنون
منظورتون رو از کافی متوجه نمیشم اما این فیلمها، قسمت های مهمتر رو شامل میشه نه همه مباحث رو
-
Mr.Shahrokhi در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
مهندس عنبرزاده درهمایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
باسلام واحترام جمعبندی جلسه 11تا 15 کیفیت پایینش اپلودنشده ممنون اجرتون باصاحب زمان
تمامی کیفیت ها موجوده
-
22981 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
باسلام وخسته نباشید. لطفا کیفیت پائین جلسه صفر کاروانرژی رو هم بزارید فقط کیفیت عالیش هست. باتشکر از زحماتتون
در حال حاضر تمام کیفیت های همه فیلم ها موجوده
-
این پست پاک شده!
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005
قسمت صفر کارو انرژی یا همون جلسه7 کیفیت پایینش ناموجودهبعد از کامنت بنده چک کردین ناموجود بود؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005 الان درست شد ولی اونموقع که پیام قبلی رو نوشتم نبود ممنون ازتون