Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
arsalanalinejad76yahoo.com کتاب مهروماه حدود10تا15تا سوال آخر هر فصل و 7.8تا هم ضمن درس دادن داره جزوه ولی سوالاش کم تره و بیشتر تیپ هستش یه جزوه هم داره 10تا آزمون جامع داره
-
سلام
از آلاء و کسانی که در این امر تلاش میکنن و زحمت میکشن بسیار سپاسگزارم
یه سوال داشتم و اون اینکه بخش گرما و دما ناقص آپلود شدن و ادامه داره چون استاد خودشون گفتن که انبساط ها رو هم میگن ولی انگار اون بخش آپلود نشده
ممنون میشم اگه رسیدگی کنین -
سلام خسته نباشین .. من نمیتونم کلیپ ها رو دانلود کنم لینک های دانلود رو ک میزنم وارد ی صفحه میشه ک ب صورت آنلاین باید فیلم ها رو بینم ... یکی دو ساعتی هست اینطوری شده قبل از این کلیپ ها رو دانلود میکردم .. میخواستم ببینم مشکل از سایته یا ن ؟
-
سلام دوست عزیز من امتحان کردم مشکلی نداشت دانلود میشد 2باره امتحان کن
-
شما کدوم جلسه رو دانلود میکنی؟
-
parham
آدرس صفحه ای که فیلم رو بصورت انلاین نشون میده رو توی دانلود منیجر کپیش کن..بزن دانلود شه .... -
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان...
کسی پاسخ تشریحیه تست های همایش رو داره ..؟؟ یا مثلا نوشته عایا ؟ -
آقای کازرانیان جمع بندی رو خیلی باانرژی و خوب تدریس کردن.
-
سلام دوستان یه سوال این مباحث پایه مثل فیزیک و شیمی ... مخصوص کنکور 96 هم جداگانه تدریس و ارایه میشه یا نه برای امسال هم فقط همیناست ؟
-
سلام دوستان
اطاع دارید که آقای کازرانیان کانال تلگرام یا اینستاگرام دارن یا نه؟
و اگر دارند آدرسش رو لطف میکنید بدید؟ -
@curly در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان
اطاع دارید که آقای کازرانیان کانال تلگرام یا اینستاگرام دارن یا نه؟
و اگر دارند آدرسش رو لطف میکنید بدید؟سوال منم هست کسی اطلاعی داره ؟
@ادمین
@دانش-آموزان-آلاء -
دینامیک چی
-
سلام دوستان
تو جزوه ای که آقای کازرانیان گذاشتن مبحث ترمودینامیک که مربوط به رشته ریاضیه هست اما توی فیلما این بخش نیست کسی میدونه جریان چیه؟
جای دیگه آموزش دادن؟
با سپاس -
سلام چرا ادامه ی مبحث قانون لنز نیست؟؟