Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
Maniya در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
با کامپیوتر و از نرم افزارadobe readerh استفاده میکنم.
بنده هم از همین نرم افزار استفاده می کنم اما فایل جزوه بدون مشکل نمایش داده می شود .لطفا دوباره دانلود نمایید . ممکن است فایل خراب دانلود شده باشد . اما من به شما اطمینان می دهم که جزوه سالم است
-
Maniya در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
من همین الان دوباره دانلود کردم ولی باز نمیشه .این چهارمین باریه که دانلود کردم.
لطفا یه عکس از صفحه ارور بگیر و اینجا قرار بده .
-
میشه تو تلگرام بفرستم ؟
چرا تگلرام ؟ لطفا تو همین انجمن بفرستید . نحوه ی آپلود عکس
-
Mr.Shahrokhi ![متن جایگزین](
-
Mr.Shahrokhi ![متن جایگزین](
والا دارم شاخ در میارم . این درس کلا دو تا جزوه داره و هر دو هم سالم هستند :
من همین الان فایل رو دانلود کردم .تنها تفاوت اینه که من دارم از Adobe Acrobat DC استفاده می کنم که جدید ترینه . -
Mr.Shahrokhi همین الان تونستم با google drive دانلود کنم. شرمنده از دیروز تا حالا درگیرتون کردم.
-
Mr.Shahrokhi همین الان تونستم با google drive دانلود کنم. شرمنده از دیروز تا حالا درگیرتون کردم.
خواهش می کنم . چی رو با گوگل درایو دانلود کردید . چی شد آخرش ؟
-
Mr.Shahrokhi تست هارو دیگه .مهم اینه که بالاخره فایل تست ها باز شد.
-
پایین تر گفتن که کاملا تموم شده همایش فیزیک
-
سلام
خواهشا در مورد کتا جمع بندی فیزیک کمکم کنید.بیشتر برام تست هاش مهم است.اکثرا مهرو ماه زرد یا زیپ فایق دارن اگه کسی داره و راضی هست خواهشا بگه.در ضمن شنبه خط ویژه هم میاد موندم کدوم رو بگیرم.فقط فوری
مرسی -
arsalanalinejad76yahoo.com
من مهرو ماه رو دارم کتاب خوبیه
تو سایت قلمچی یه جزوه گذاشتن حرف نداره واسه جمع بندی اونم دارم میخونم البته اون زیادی جمو جوره رایگان هم هست -
arsalanalinejad76yahoo.comreplied to sina ansary on آخرین ویرایش توسط arsalanalinejad76yahoo.com انجام شده
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com
من مهرو ماه رو دارم کتاب خوبیه
تو سایت قلمچی یه جزوه گذاشتن حرف نداره واسه جمع بندی اونم دارم میخونم البته اون زیادی جمو جوره رایگان هم هستدمت گرم
هر فصلش حدودا چند تا سوال داره.مثلا فصل گرما؟