زیست دهم
-
Mahan Xodayi نمیدونم معلممون میگفت داخل روده بزرگ به هیچ وجه جذب نداریم!
Mono شاید منظورش جذب گلوکز بودع!
-
Mono شاید منظورش جذب گلوکز بودع!
Mahan Xodayi نمدونم شاید!
-
سلام میخوام یه جدول درست کنم و تفاوت و شباهت های گوارش جانداران رو بنویسیم به نظرتون خوبه ستون هایی به اسم های زیر داشته باشه؟لطفا شما هم اگه اسم های دیگه هم به ذهنتون می رسه بگین.
محل آغاز گوارش ها-محل اصلی گوارش-محل اصلی جذب-اون اندام هایی که نقش یکسانی دارند (مثل هزارلا و راست روده ی ملخ)
Mahan Xodayi
تجربیاپری ناز darsname_fasle4_zist1.pdf اینو بخونید عالیع!!
-
سلام منظور از رشته های عصبی ای که در بافت میوکارد هستش به نظرتون بافت هادی است آیا؟ به نظر من که نمیشه گفت چون که یاخته های بافت هادی از جنس ماهیچه ی قلبی اند نه عصب.
Mahan Xodayi
تجربیاسلام منظور از رشته های عصبی ای که در بافت میوکارد هستش به نظرتون بافت هادی است آیا؟ به نظر من که نمیشه گفت چون که یاخته های بافت هادی از جنس ماهیچه ی قلبی اند نه عصب.
Mahan Xodayi
تجربیامنظور از رشته های عصبی اعصاب سمپاتیک و پارا سمپاتیکه
پری ناز -
سلام منظور از رشته های عصبی ای که در بافت میوکارد هستش به نظرتون بافت هادی است آیا؟ به نظر من که نمیشه گفت چون که یاخته های بافت هادی از جنس ماهیچه ی قلبی اند نه عصب.
Mahan Xodayi
تجربیاسلام منظور از رشته های عصبی ای که در بافت میوکارد هستش به نظرتون بافت هادی است آیا؟ به نظر من که نمیشه گفت چون که یاخته های بافت هادی از جنس ماهیچه ی قلبی اند نه عصب.
Mahan Xodayi
تجربیاهموطور که اشارع کردین خودتون هادی قل جنسش ماهیچه ای نه عصبی!!منظور از رشته های عصبی اعصاب سمپاتیک و پاراسماتیک هسش!!
-
بنظرمن باید باشع چون خب سلول های دیواره رگه زنده است و نیاز هایی دارع به هر حال!!!!
-
پری ناز امیدوارم درست گفته باشم شاید اینطور باشه باز ببینید بقیه دوستان نظشون چیه
قلب ملخ در قسمت پشتی قرار داره و خون تیره به سمت پشتی ملخ میره و خون روش به سمتی شکمیشFateme Sharifi ملخ خون تیره و روشن نداره که
-
سلام یه سوال دیگه آیا این جمله درست است یا غلط؟چرا؟
در لنف بدن انسان گازهای تنفسی وجود دارد.
Mahan Xodayi تجربیا Mono -
Mono در این صورت پس سلول های دیواره رگ لنفی زندع نیستن؟؟؟؟ولی تا جایی که من میدونم زنده ان و هر سلول زنده به اکسیژن نیاز دارع
-
سلام یه سوال دیگه آیا این جمله درست است یا غلط؟چرا؟
در لنف بدن انسان گازهای تنفسی وجود دارد.
Mahan Xodayi تجربیا Mono -
Mono در این صورت پس سلول های دیواره رگ لنفی زندع نیستن؟؟؟؟ولی تا جایی که من میدونم زنده ان و هر سلول زنده به اکسیژن نیاز دارع
Mahan Xodayi تو تاپیک انور اوکی شد میزانش خیلی کمه برای همین اون جایی ک من جملرو خوندم در نظر نگرفته
-
Mahan Xodayi تو تاپیک انور اوکی شد میزانش خیلی کمه برای همین اون جایی ک من جملرو خوندم در نظر نگرفته
Mono پسوجود دارع!!
-
Mono پسوجود دارع!!
Mahan Xodayi اره احتمالش هس