میزراه زیست 11 فصل 7
-
سلام خدمت همه ی دوستان
مایع منی به همراه اسپرم چون تقریبا از میانه راه وارد میزراه میشه فقط از بنداره ماهیچه ای ارادی عبور میکنه و از بنداره صاف عبور نمیکنه-درسته ؟؟؟ -
سلام، به نظر من از بنداره صاف هم عبور میکنه، چون بنداره صاف قبل بنداره مخطط میزارهه و اگه ازش عبور نکنه که چجوری از مخطط عبور کنه،
من فکر میکنم عبور میکنه باز مطمئن نیستم -
سلام خدمت همه ی دوستان
مایع منی به همراه اسپرم چون تقریبا از میانه راه وارد میزراه میشه فقط از بنداره ماهیچه ای ارادی عبور میکنه و از بنداره صاف عبور نمیکنه-درسته ؟؟؟pakan azad دوست عزیز بنداره غیر اردای صاف حلقوی ابتدای میزراه ولی بنداره مخطط ارادی انتهای میزراهه خب پس هر چیزی که بخواد از میزراه خارج بشه اول از بنداره ابتدایی وارد میزراه میشع بعد از بنداره انتهایی ارادی خارج میشع از میزراه !
-
pakan azad دوست عزیز بنداره غیر اردای صاف حلقوی ابتدای میزراه ولی بنداره مخطط ارادی انتهای میزراهه خب پس هر چیزی که بخواد از میزراه خارج بشه اول از بنداره ابتدایی وارد میزراه میشع بعد از بنداره انتهایی ارادی خارج میشع از میزراه !
Mahan Xodayi
سلام و عرض ادب
من توی کتاب زیست 10 خوندم که در محل اتصال -مثانه به میزراه -بنداره ماهیچه ای صاف وجود داره و بنداره دیگری هم هست که اسکلتیه و اینکه مجرای اسپرم بر تو اواسط پروستات با میزراه یکی میشه
توی کتاب 11 توی عکس و طبق گفته ی آقای مقاری میزراه از اواسط پروستات شروع میشه اما بنداره صاف طبق گفته ی کتاب در محل اتصال مثانه به میزراه هست و اینکه پروستات پایین مثانه هست یعنی بنداره صاف بالای پروستات هست و اگه بنداره اسکلتی پایین پروستات باشه منی به همراه اسپرم فقط از بنداره اسکلتی میگذره
درست گفتم ؟؟؟؟؟؟ -
سلام، به نظر من از بنداره صاف هم عبور میکنه، چون بنداره صاف قبل بنداره مخطط میزارهه و اگه ازش عبور نکنه که چجوری از مخطط عبور کنه،
من فکر میکنم عبور میکنه باز مطمئن نیستمZahra Mohammadi 1
سلام و عرض ادب
من توی کتاب زیست 10 خوندم که در محل اتصال -مثانه به میزراه -بنداره ماهیچه ای صاف وجود داره و بنداره دیگری هم هست که اسکلتیه و اینکه مجرای اسپرم بر تو اواسط پروستات با میزراه یکی میشه
توی کتاب 11 توی عکس و طبق گفته ی آقای مقاری میزراه از اواسط پروستات شروع میشه اما بنداره صاف طبق گفته ی کتاب در محل اتصال مثانه به میزراه هست و اینکه پروستات پایین مثانه هست یعنی بنداره صاف بالای پروستات هست و اگه بنداره اسکلتی پایین پروستات باشه منی به همراه اسپرم فقط از بنداره اسکلتی میگذره
درست گفتم ؟؟؟؟؟؟ -
Mahan Xodayi
سلام و عرض ادب
درست گفتم ؟؟؟؟؟؟pakan azad متوجه منظور تونو متوجه نشدم!؟ ولی هر چی الان حضور ذهن دارم رو مینویسم بخونید سوالی بود بپرسین!؟
خب ببینید بعد لگنچه ادرار وارد میزناه میشود میزناه میاد پایین تر و وارد مثانه میشود محلی که میزناه به مثانه متصله دریچه ای (یادتون نرع دریچه و بنداره یکی نیست)که حاصل چین خوردگی مخاط مثانه است وجود دارع تا اینجا مسیر ادرار
بیاییم مسیر ورود اسپرم رو بگیم همنطور که میدونید اسپرم در اواسط پروستات به میزراه وارد میشود!
اول ساختار میزراه رو بگم ببینید میزراه یک بندرار ای از نوع ماهیچع صاف درست اول میزراهه، یکی دیگه از بنداره ها هم از نوع مخطط حالا هر چیزی که بخواد از مثانه وارد میزراه بشع اول باید از بندارع صاف بگزره بعدش که دارع از میزراه به خارج بریزع باید از اون مخططع بگزرع اما هر چیزی که بخواد بعد مثانه به این میزراه وارد بشع از اون بنداره صاف نمیگزره!!!!مثلا ترشحات غدد پیازی میزراهی ترشحات اون هرگز بنداره صاف رو نمیبینن!!! -
pakan azad متوجه منظور تونو متوجه نشدم!؟ ولی هر چی الان حضور ذهن دارم رو مینویسم بخونید سوالی بود بپرسین!؟
خب ببینید بعد لگنچه ادرار وارد میزناه میشود میزناه میاد پایین تر و وارد مثانه میشود محلی که میزناه به مثانه متصله دریچه ای (یادتون نرع دریچه و بنداره یکی نیست)که حاصل چین خوردگی مخاط مثانه است وجود دارع تا اینجا مسیر ادرار
بیاییم مسیر ورود اسپرم رو بگیم همنطور که میدونید اسپرم در اواسط پروستات به میزراه وارد میشود!
اول ساختار میزراه رو بگم ببینید میزراه یک بندرار ای از نوع ماهیچع صاف درست اول میزراهه، یکی دیگه از بنداره ها هم از نوع مخطط حالا هر چیزی که بخواد از مثانه وارد میزراه بشع اول باید از بندارع صاف بگزره بعدش که دارع از میزراه به خارج بریزع باید از اون مخططع بگزرع اما هر چیزی که بخواد بعد مثانه به این میزراه وارد بشع از اون بنداره صاف نمیگزره!!!!مثلا ترشحات غدد پیازی میزراهی ترشحات اون هرگز بنداره صاف رو نمیبینن!!!Mahan Xodayi
میخواستم ببینم درست متوجه شدم که با توصیفات شما فهمیدم که درست متوجه شدم
ممنون -
pakan azad متوجه منظور تونو متوجه نشدم!؟ ولی هر چی الان حضور ذهن دارم رو مینویسم بخونید سوالی بود بپرسین!؟
اول ساختار میزراه رو بگم ببینید میزراه یک بندرار ای از نوع ماهیچع صاف درست اول میزراهه، یکی دیگه از بنداره ها هم از نوع مخطط حالا هر چیزی که بخواد از مثانه وارد میزراه بشع اول باید از بندارع صاف بگزره بعدش که دارع از میزراه به خارج بریزع باید از اون مخططع بگزرع اما هر چیزی که بخواد بعد مثانه به این میزراه وارد بشع از اون بنداره صاف نمیگزره!!!!مثلا ترشحات غدد پیازی میزراهی ترشحات اون هرگز بنداره صاف رو نمیبینن!!!Mahan Xodayi
چندتا سوال داشتم
ممنون میشم جواب بدین
1.درسنامه ی زیست 10 و 11 الگو دارم
میخواستم برای 12 درسنامه ی خیلی سبز بگیرم میخواستم ببینم شما نظرتون در مورد خیلی سبز چیه و اگر درسنامه ی بهتری میشناسید معرفی کنید
2.درسنامه ی دینی سفیرخرد شنیدم که خیلی خوبه البته برای 10 و 11 خیلی سبز دارم
در این مورد هم معرفی کنید -
Zahra Mohammadi 1
سلام و عرض ادب
درست گفتم ؟؟؟؟؟؟pakan azad سلام، میخواستم توضیح بدم که دیدم آلایی عزیز Mahan Xodayi جامع و کامل جواب شمارو دادن و دیگه نیازی به توضیح من نیست،
موفق باشید -
Mahan Xodayi
چندتا سوال داشتم
ممنون میشم جواب بدین
میخواستم برای 12 درسنامه ی خیلی سبز بگیرم میخواستم ببینم شما نظرتون در مورد خیلی سبز چیه و اگر درسنامه ی بهتری میشناسید معرفی کنید
در این مورد هم معرفی کنیدpakan azad من برای ده و یازده درسنامه فاگو زیست رو خوندم و برای تستا الگو کهدرسنامشو نخوندم
اما ی پیشنهاد داشتم براتون بیاید برای دوازدهم کلیپ های موقاری و نکات اقای امینی راد رو ببینید و درسنامه دیگه ای لازم نیست برای تست هم الگو کار کردید کتاب عوض کنید تودردسر میفتید تا باهاش انس بگیرید برای همین همون الگو رو بگیرید تمومش کردید از خوشخوان و خیلی سبز و...کتاب های سطح بالا کمک بگیرید -
Mahan Xodayi
چندتا سوال داشتم
ممنون میشم جواب بدین
در این مورد هم معرفی کنیدpakan azad دینی هم ی منبع دارم منتها چون فیلم اموزشیع تبلیغ میشع بگم!!!بخواین تو پیوی میگم بتون! اما درباره زیست مطمئن باشین بهترین درسنامه اقای موقارین و موازی باایشون اقای امینی راد رو هم از دست ندین!
-
pakan azad من برای ده و یازده درسنامه فاگو زیست رو خوندم و برای تستا الگو کهدرسنامشو نخوندم
اما ی پیشنهاد داشتم براتون بیاید برای دوازدهم کلیپ های موقاری و نکات اقای امینی راد رو ببینید و درسنامه دیگه ای لازم نیست برای تست هم الگو کار کردید کتاب عوض کنید تودردسر میفتید تا باهاش انس بگیرید برای همین همون الگو رو بگیرید تمومش کردید از خوشخوان و خیلی سبز و...کتاب های سطح بالا کمک بگیریدMahan Xodayi
یه سوال
2تا کلیپ آقای مقاری و آقای امینی راد رو با هم ببینم مشکلی پیش نمیاد
یعنی مطالب گفته شده تو کلیپ ها یه جورایی مکمل هم هستند
درسته؟؟؟؟
و اینکه من بلدنیستم بیام تو پیوی اگر ممکنه راهنمایی کنید -
pakan azad سلام، میخواستم توضیح بدم که دیدم آلایی عزیز Mahan Xodayi جامع و کامل جواب شمارو دادن و دیگه نیازی به توضیح من نیست،
موفق باشیدZahra Mohammadi 1
لطف کردید -
Mahan Xodayi
یه سوال
2تا کلیپ آقای مقاری و آقای امینی راد رو با هم ببینم مشکلی پیش نمیاد
یعنی مطالب گفته شده تو کلیپ ها یه جورایی مکمل هم هستند
درسته؟؟؟؟
و اینکه من بلدنیستم بیام تو پیوی اگر ممکنه راهنمایی کنیدpakan azad روی اسم من بزنید بعدش کنار پروفایل من علامت قلب و بزنید دنبال میکنید منم شمارو دنبال کنم همین!