راه ابریشم
-
سلام خسته نباشین
می خواستم پکیج راه ابریشم رو بخرم چنتا سئوال داشتم
من الان دارم میرم ۱۲هم به نظرتون همین راه ابریشم رو بخرم یا منتظر باشم شاید راه ابریشم جدید برای ریاضی اومد. اگه جدید رو ضبط نکردن ایا این راه ابریشم برای کنکور ۱۴۰۰ هم جوابه یا فقط برای کنکور۹۹ هست!؟
و روز های اولی که راه ابریشم اومد تخفیف های خوبی خورد دیگه تخفیف نمیزنین برای کنکوری های ۱۴۰۰ها!!
و اینکه راهب ابریشم واسه بقیه درس ها میاد!؟؟؟؟؟
ممنون میشم هر کس نظری داره یا چیزی میدونه بگه -
راه ابریشم و بگیرین و شروع کنین از نظر من
اگه هم تغییری کرده باشه گفتن که بروز رسانیشو واسه سالای پیش هم میزارن
اگه میخوایید از الان شروع کنید
از تخفیفا خبر ندارم
گفتن که راه ابریشم واسه بقیه درسها هم ضبط میشه ولی کدوم درسو شرایطش فعلا معلوم نیست -
سلام خسته نباشین
من الان دارم میرم ۱۲هم به نظرتون همین راه ابریشم رو بخرم یا منتظر باشم شاید راه ابریشم جدید برای ریاضی اومد. اگه جدید رو ضبط نکردن ایا این راه ابریشم برای کنکور ۱۴۰۰ هم جوابه یا فقط برای کنکور۹۹ هست!؟
و روز های اولی که راه ابریشم اومد تخفیف های خوبی خورد دیگه تخفیف نمیزنین برای کنکوری های ۱۴۰۰ها!!
ممنون میشم هر کس نظری داره یا چیزی میدونه بگه -
راه ابریشم و بگیرین و شروع کنین از نظر من
اگه هم تغییری کرده باشه گفتن که بروز رسانیشو واسه سالای پیش هم میزارن
اگه میخوایید از الان شروع کنید
از تخفیفا خبر ندارم
گفتن که راه ابریشم واسه بقیه درسها هم ضبط میشه ولی کدوم درسو شرایطش فعلا معلوم نیست@nazi-salehi اها مرسی
-
Mahdis M احتمالا وقتی که راه ابریشم رو برای 1400 بروز کنن تخفیف هم بذارن بعد اگه الان بخرین آپدیت 1400 هرموقع که اومد براتون رایگان فرستاده میشه
Mohammad 2 خیلی ممنون از پاسختون
-
Mohammad 2 خیلی ممنون از پاسختون
Jack Simon خواهش میکنم
-
سلام خسته نباشین
ممنون میشم هر کس نظری داره یا چیزی میدونه بگهMahdis M نخر نخر ابریشمای جدید مهر رونمایی میشن
-
سلام سلامت باشید
به نظرم الان که تو جشنواره هستیم و تحفیف داره بهترین فرصته برای خریدشاین تخفیف ها هم برای کنکوری های 1400 هست
چون برای ریاضی تجربی راه ابریشم جدید نداریم و همین راه ابریشم هست فقط آپدیت خواهد داشت که اونم برای کسانی که الان تهیه می کنن هدیه خواهد شد
پس با خیال راحت می تونی تهیه کنی و زودتر شروع کنیبرای درس زیست هم راه ابریشم خواهیم داشت و همچنین ریاضی رشته ریاضی
که به زودی در موردشون اطلاع میدیم که با کدوم دبیرها خواهند بود -
سلام سلامت باشید
به نظرم الان که تو جشنواره هستیم و تحفیف داره بهترین فرصته برای خریدشاین تخفیف ها هم برای کنکوری های 1400 هست
چون برای ریاضی تجربی راه ابریشم جدید نداریم و همین راه ابریشم هست فقط آپدیت خواهد داشت که اونم برای کسانی که الان تهیه می کنن هدیه خواهد شد
پس با خیال راحت می تونی تهیه کنی و زودتر شروع کنیبرای درس زیست هم راه ابریشم خواهیم داشت و همچنین ریاضی رشته ریاضی
که به زودی در موردشون اطلاع میدیم که با کدوم دبیرها خواهند بود@M-an پس شیمی چی؟
شیمی نیست؟؟؟؟ -
@M-an پس شیمی چی؟
شیمی نیست؟؟؟؟ -
Amir Hossein Gh
هست@M-an آخیش
ممنونم