کشنده ها !
-
خب اما سوال از کشنده ها
تفاوت کشنده طبیعی و T کشنده چیه ؟
منشاء کشنده طبیعی کیه ؟ -
@راهنما
mehranmirzaei -
H_R
تفاوتشون در وجود درفاع اختصاصی در T و دفاع غیر اختصاصی در یاخته کشنده طبیعیه .
یاخته های کشنده طبیعی گیرنده آنتی ژنی ندارن در حالیکه یاخته های T گیرنده های آنتی ژنی بر سطحشون دارن.
منشاشون سلول های بنیادی مغز قرمز استخوانه -
H_R
تفاوتشون در وجود درفاع اختصاصی در T و دفاع غیر اختصاصی در یاخته کشنده طبیعیه .
یاخته های کشنده طبیعی گیرنده آنتی ژنی ندارن در حالیکه یاخته های T گیرنده های آنتی ژنی بر سطحشون دارن.
منشاشون سلول های بنیادی مغز قرمز استخوانهmehranmirzaei لنفوسیت t کشنده گیرنده داره؟
-
ممنون از همگی
-
mehranmirzaei لنفوسیت t کشنده گیرنده داره؟
MAHSAA26 بله .ایشالله در ایمنولوژی در مقاطع بالاتر بیشتر یاد میگیرین .
-
H_R لنفوسیت T کشنده که تکلیفش مشخصه :تمایز یافته لنفوسیت T عه اما من تو یوتیوب اینجاها گشتم بعضی جاها کشنده طبیعیو جزء لنفوسیت Tدسته بنده کرده بودن (ینی تمایز یافته لنفوسیتT) بعضیام جزء لنفوسیت ها (ینی تمایزیافته سلول لنفوئیدیه) که دومیش بنظرم درست تره چون توانایی حمله اختصاصی رو نداره
-
MAHSAA26 بله .ایشالله در ایمنولوژی در مقاطع بالاتر بیشتر یاد میگیرین .
mehranmirzaei توی کنکور باید چی درنظر بگیریم؟
آخه ن ک یاخته ی پادتن ساز حاصل از لنفوسیتb رو میگفتیم گیرنده نداره برا همون گفتم -
H_R لنفوسیت T کشنده که تکلیفش مشخصه :تمایز یافته لنفوسیت T عه اما من تو یوتیوب اینجاها گشتم بعضی جاها کشنده طبیعیو جزء لنفوسیت Tدسته بنده کرده بودن (ینی تمایز یافته لنفوسیتT) بعضیام جزء لنفوسیت ها (ینی تمایزیافته سلول لنفوئیدیه) که دومیش بنظرم درست تره چون توانایی حمله اختصاصی رو نداره
heydar taherinejad
حیدر جان زیاد درگیرش نشید در سطح کتاب و کنکور یادبگیرین
چونکه در دانشگاه میخونید که انواعی از لنفوسیت T داریم و هرکدوم انواع وظایف دارن و ... -
heydar taherinejad
حیدر جان زیاد درگیرش نشید در سطح کتاب و کنکور یادبگیرین
چونکه در دانشگاه میخونید که انواعی از لنفوسیت T داریم و هرکدوم انواع وظایف دارن و ...mehranmirzaei حتما مرسی
-
mehranmirzaei توی کنکور باید چی درنظر بگیریم؟
آخه ن ک یاخته ی پادتن ساز حاصل از لنفوسیتb رو میگفتیم گیرنده نداره برا همون گفتمMAHSAA26
توی کنکور در رباطه با گیرنده T کشنده ازتون سوال نمیپرسه چونکه اصلا بررسیش نکرده -
mehranmirzaei حتما مرسی
heydar taherinejad خواهش میکنم
-
این پست پاک شده!