Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
این سوال از نظر من اشتباس
-
ن کاملا درسته
-
-
Hasan Taghi zadeh
دادا خیلی دانش مندی میدونی ؟
منم اینو میدونم ولی عزیز دلم تو که اب میریزی تو یه شاخه از شاخه دیگه بالا میره اصلا لوله U شکل یعنی همین
قبول 0.5 از شاخه بزرگه میره پایین ولی 0.75 تا از کوچیه میره بالا جمعا میشه 1.25 که اصلا تو گزینه ها نیست
ببین این تیپ سوال تو کنکور 98 هم اومد ببین چجوری حل کرده -
Dmp milad اصلا اینجا کاری به بالا پایین رفتن نداری
کافیه ارتفاع آب و ارتفاعی از جیوه که لازمه باهاش هم فشار شه رو مساوی بذاری
از کفه این آب تا جایی که ارتفاعش برسه به جیوه سمت چپ میشه اختلاف ارتفاع دو جیوه -
Hasan Taghi zadeh
جرم رو ضربدر چی کردین بعد اون سه چیع
منم نتونسم حلش کنم
حل من:
چگالی آب یکه پس حجم آب میشه 20.4س م
ah=V
ارتفاعش میاد ده و دو 10.2
بعد ph=ph
اینور جیوس ک مث شما و اینورم آبه ک میشه
10.21=h13.6
جواب تو گزینه ها نیس -
Hasan Taghi zadeh
خاااک
این سوالو امرو از دس دادم
ترازت چطو بود -
Hasan Taghi zadeh
مثلن -
Hasan Taghi zadeh ببین داداششششششششش
این سوالللللللللللل اشتباسسسسسسسسسس
مفهمشو میگم ببین اگه اشتباه میکنم بیا منو بکش :| اب میریزی تو یه شاخه بزرگ اوکی ؟
اون اب چون گرم داده تقسیم میکنی به چگالیش حجم به دست میاد اون حجم تقسیم میکنی به سطح لوله سمت راست که 3سانتی متر مربع ارتفاع اب
بعد میری تبدیل به جیوه فلان فلان میرسی به 0.5 سانتی متر جیوه
قبول ؟!!!!!!!!!!!
خوب حالا ببین تو اب ریختی اون به جیوه فشار میاره به اندازه 0.5 سانتی متر جیوه
قبوللللللل؟
اونو به اندازه 0.5 سانتی متر جیوه میبره پایین قبول؟ بعد قبول داری اون مقدار جیوه که میره پایین حجمش با مقدار جیوه بالا رفته برابره ؟ !!!!!!!!!!!!
خوب رابطه حجم برابر مینویسی v1=v2
AH=AH2
3cm^2 X 0.5 = 2Cm^2 X H
از این H رو پیدا میکنی میشه 0.75 قبوللللللللل؟
خوب تو سمته راسته 0.5 سانتی متر پایین اومد جیوه تو اون یکی 0.75 سانتی متر بالا رفت قبولللللللللل؟ خوب اختلاف ارتفاع جیوه میخوای میشه 1.25 که تو گزینه نیسسسسسسسسسس -
Dmp milad دوتا چیزو قاطی کردی ... بعضی اوقات از زیادی ریز شدن ادم اشتباه میکنه، سوال خیلی اسون تر از اونیه ک فکر میکنی
من با این محاسبه ای که انجام دادم در واقع ارتفاع نهایی جیوه سمت چپ رو نسبت به کفه آبه سمت راست بدست اوردم که شد 0.5 ینی اختلاف دو جیوه شده 0.5
-
Hasan Taghi zadeh اخه داداش مگه شاخه ها برابرن تا انجوری حساب کنی
بابا جان شاخه ها برابر نیستن -
Hasan Taghi zadeh ریز شدن نیست داداش به خدا غلطه اونی که میگی وقتی اب با جیوه مخلوط نمیشه یه نیرو به سمته پایین بهش وارد میکنه جیوه رو در شاخه بزرگه به اندازه 0.5 میبره پایین تو شاخه کوچیکه طبق برابری حجم به اندازه 0.75 میبره بالا برو حساب کن
-
Hasan Taghi zadeh
بیا اینم شکلش این اینجوریه :| -
Hasan Taghi zadeh
اخه داداشه گلم مگه سطح مقطعشون برابره همینجوری کشکی همرو با هم خط میزنی