چرخه معیوب 🤕
-
سلام ببین سعی نکن خودتو گول بزنی که من از همین فردا حتما شروع میکنم چون نمی کنی اگه صبح زود نتونستی بیدار شی از همون ساعتی که می تونی بیدار بشی شروع کن به خوندن و اصلا بخودت نگو امروز نمی تونم ولی فردا میتونم چون غلطه بعد برای خودت برنامه ریزی بکن که قابل تغیر هم باشه سعی کن به هدفت فک کن و ببین چقدر برای رسیدن بهش تلاش کردی جوری براش تلاش کن که اگه فردا به دیروزت فک کردی ناراحت نشی که همه تلاشتو نکردی
زندگی همیشه تغییرات داره وطبق برنامه نیس اما باید با همین تغییرات بخونی -
سلام ب همگی امیدوارم حالتون خوب باشه
من ی مشکلی پیدا کردم ممنون میشم هرکی میدونه راهنمایی کنه😟🙏
من همش دارم دور خودم میچرخم😑
هی میگم از فردا از فردا از وقتی فلان کتلب (غیر درسی)رو خوندم از وقتی فلان کس رو دیدم از وقتی فلان جا رفتم از شنبه از اون هفته از اول ماه....
خسته شد ب خدا😖☹😓😔
صبح زود پا میشم با انرژییییی بعد هنیشع ی بهونه ایی جور میشه🤦♀️
ی بار گوشیم خراب میشه (ابزار درس خوندنمه رسما)
ی بار ی اتفاقی میفته مجبور میشیم بریم بیرون
ی بار خودم حالم خوب نیس و مریضم
بعدشم میرم پشت میز میگم امرو ک ظهر شد و دیگ گذشت بشینیم برنانه ریزی کنیم برا فردا😟
و فردا هم باز ی جور دیگ...😖
همون آش و همون کاسه...
.
.
میدونم همش بهونس... 😓😓
ولی جی کار کنم....
ب خدا خسته شدم
اصن چون میدونم همش بهونه اس و نمیتونم کاری کنم اعصابم خورد میشه...
احساس گناه میکنم
عذاب وجدان میگیرم
ب خاطر خودم
خونوادم
آینده ام....
از خودم بدم میاد ک فقط میشینم ی گوشه فقط تصور نیکنم فقط رویا پردازی میکنم فقط برنانه ریزی میکنم فقط شعار میدم
بعد ک میخوام عمل کنم....
عین چی فقط میشینم پشت میز ب در و دبوار زل میزنم
حیس میکنم ارادم یخ زده...
خودمم یخ زدم....
متنفرم ازاین حس و از این وضعیت....
تروخدا یکی بیاد بگه چی کار کنممممم 😢😢😢😢😢😢
خسته شدم...😣😭😭😭😭😭😭@Doctor-R
سلامشما چه پایه ای هستین؟
بیاید یه کاری کنید همین اولش به عنوان اتمام حجت
تو هر لحظه ای از زمان که می خواستید بخونید تو همون لحظه شروع کنید
بذا ساعت رند بشه و فردا صبح و فلان و ..... ندارم اصلا همچین حرفایی مورد قبول نیست
ساعت دست توعه و تو برده زمان و تاریخ و ساعت نیستی! یعنی تابع اونا نیستی ، هر ساعتی از شبانه روز که میخواد باشه حتی اگه ۱ نصفه شبه همون لحظه که میخوای بخونی یکی دو ساعت بخون بعد بخواب
این خودش انگیزه میشه که فردا صبح زود پاشی
پس هر ساعتی که بودی چ ۴ بعدازظهر چ ۶ صب یا هر تایمی، همون لحظه شروع می کنی به خوندن!
اتفاق که برای همه میوفته مهم اینه وقتی تموم شد دوباره برگردی سمت درس
البته خیلی جاها ام اولویتت باید درس باشه -
@Doctor-R
سلامشما چه پایه ای هستین؟
بیاید یه کاری کنید همین اولش به عنوان اتمام حجت
تو هر لحظه ای از زمان که می خواستید بخونید تو همون لحظه شروع کنید
بذا ساعت رند بشه و فردا صبح و فلان و ..... ندارم اصلا همچین حرفایی مورد قبول نیست
ساعت دست توعه و تو برده زمان و تاریخ و ساعت نیستی! یعنی تابع اونا نیستی ، هر ساعتی از شبانه روز که میخواد باشه حتی اگه ۱ نصفه شبه همون لحظه که میخوای بخونی یکی دو ساعت بخون بعد بخواب
این خودش انگیزه میشه که فردا صبح زود پاشی
پس هر ساعتی که بودی چ ۴ بعدازظهر چ ۶ صب یا هر تایمی، همون لحظه شروع می کنی به خوندن!
اتفاق که برای همه میوفته مهم اینه وقتی تموم شد دوباره برگردی سمت درس
البته خیلی جاها ام اولویتت باید درس باشه -
سلام ببین سعی نکن خودتو گول بزنی که من از همین فردا حتما شروع میکنم چون نمی کنی اگه صبح زود نتونستی بیدار شی از همون ساعتی که می تونی بیدار بشی شروع کن به خوندن و اصلا بخودت نگو امروز نمی تونم ولی فردا میتونم چون غلطه بعد برای خودت برنامه ریزی بکن که قابل تغیر هم باشه سعی کن به هدفت فک کن و ببین چقدر برای رسیدن بهش تلاش کردی جوری براش تلاش کن که اگه فردا به دیروزت فک کردی ناراحت نشی که همه تلاشتو نکردی
زندگی همیشه تغییرات داره وطبق برنامه نیس اما باید با همین تغییرات بخونی -
سلام دوست عزیز وقت بخیر .درسته درس خوندن بعضا خیلی سخته ولی وقتی شروع کنی و بری تو عمقش دیگه ازش جدا نمیشی به نظرم فقط استارتش سخته .سعی کن در بدترین شرایط هم شروع کنی .من خودم از زیست خوشم نمیومد ولی وقتی با استاد موقاری شروع کردم دیگه لحظه شماری میکنم کی میشه برم زیست بخونم حتی نمرم که پارسال 14 شد امسال نهایی 20 شدم.هیچوقت برا درس خوندن بهونه نیار.لزومی نداره هر جا بقیه میرن شما هم بری .من 5 ماهه جز حوزه امتحانا جای دیگه ای نرفتم و همش خونه بودم
-
@Doctor-R به نظرم بشین فیلمای درسیو ببین مخصوصا بعداز ظهرا ک انرژی آدم میوفته
هرررر موقعی ک خواستی شروع کن اصن تو بگو 8 شب فقققط شروع کن ب خوندن یا حل کردن
ببین کدوم درسو دوس داری اون لحظه بخونی بشین همونو بخون
یه مدت برنامه ریزی کردنو ول کن فقط شخم بزن درسارو بعد از 1 تا 1.5 ساعت هم یه استراحت بده و درستو حتما عوض کن تا خسته نشی توی این تایم استراحتتم آبو چیزای شیرین بخور و به این فکر کن ک الان کدوم درسو دوس داری بخونی همون لحظه اون کتابو بیار و مبحثی ک میخوایو باز کن
فقط بخون
فقط شروع کن بقیش راحت میشه برات -
بچه ها پست ها برا شما هم ب هم ریخته اس و ب ترتیب نیس یا فقط برا من اینجوری نشون میده
دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها پست ها برا شما هم ب هم ریخته اس و ب ترتیب نیس یا فقط برا من اینجوری نشون میده
دانش-آموزان-آلاء@Doctor-R در چرخه معیوب 🤕 گفته است:
دانش-آموزان-آلاءمرتب سازی رو ببین بر اساس چیه
-
با یکی از رتبه های زیر200 که حرف میزدم میگفت نشین اول هفته تا آخر هفته برنامه ریزی کن صبح که بیدار میشی ببین کدوم درس و اون روز دوست داری بخونی با همون شروع کن و پیش برو.
باساعت کم (مثلا 3 ساعت) سعی کن شروع کنی و و کم کم بهش اضافه کنی :) -
با یکی از رتبه های زیر200 که حرف میزدم میگفت نشین اول هفته تا آخر هفته برنامه ریزی کن صبح که بیدار میشی ببین کدوم درس و اون روز دوست داری بخونی با همون شروع کن و پیش برو.
باساعت کم (مثلا 3 ساعت) سعی کن شروع کنی و و کم کم بهش اضافه کنی :)saba zarei مرسی🙏🌺
ولی من میترسم اینحوری نتونم توازن بین درس ها رو رعایت کنم...😕
چی کار کنم ک مطمئن باشم ک توازنش ب همنریزه 😅😕👌 -
@Doctor-R در چرخه معیوب 🤕 گفته است:
دانش-آموزان-آلاءمرتب سازی رو ببین بر اساس چیه
-
zzz r چشم 😅😅
شما هم اگ چیزی پبدا کردین ممنون میشم ب منم بگین 🙏🙏🌺باشه حتما😅😄😄
-
@Z-H-Z پیدا نکردم مرتب سازیو...😕
کنار پاسخ گندهه که آبیه و زیر متن اصلی تاپیک هستش چن تا فلش داره از سمت چپ اولی فکر کنم
اونو بزن واست مینویسه حالا بعدش ببین چجوریه دیگه
الان واسه من جدید ترین به قدیمی ترینه
شما ببین با کدوم راحت تری -
saba zarei مرسی🙏🌺
چی کار کنم ک مطمئن باشم ک توازنش ب همنریزه 😅😕👌@Doctor-R در چرخه معیوب 🤕 گفته است:
saba zarei مرسی🙏🌺
چی کار کنم ک مطمئن باشم ک توازنش ب همنریزه 😅😕👌یه قانون کلی میگم که توصیه همون دوستمه
اگه رشتت تجربیه هرروز زیست و شیمی داشته باش (تایم زیست بیشتر ) و یک روز در میون ریاضی و فیزیک با دوتا درس عمومی که به نوبت بچرخه
پ.ن.بین عمومیا روی عربی وقت بزار هیچی مثل اون رتبه ساز نیست -
@Z-H-Z پیدا نکردم مرتب سازیو...😕
کنار پاسخ گندهه که آبیه و زیر متن اصلی تاپیک هستش چن تا فلش داره از سمت چپ اولی فکر کنم
اونو بزن واست مینویسه حالا بعدش ببین چجوریه دیگه
الان واسه من جدید ترین به قدیمی ترینه
شما ببین با کدوم راحت تری -
saba zarei مرسی🙏🌺
چی کار کنم ک مطمئن باشم ک توازنش ب همنریزه 😅😕👌یه قانون کلی میگم که توصیه همون دوستمه
اگه رشتت تجربیه هرروز زیست و شیمی داشته باش (تایم زیست بیشتر ) و یک روز در میون ریاضی و فیزیک با دوتا درس عمومی که به نوبت بچرخه
پ.ن.بین عمومیا روی عربی وقت بزار هیچی مثل اون رتبه ساز نیستsaba zarei خیلی خیلی ممنون 🙏🌺
ولی من الان ی چیزی برام مبهمه هنوز😅
الان من از حرف هاتون این نتیحه رو گرفتم ک الان ک بی حال شدم فقط شروع کنم هرجی دوس داشتم بخونم بعد یکی دو هفته ک دستم راه افتاد بشیتم برنانه ریزی کنم...
درسته ؟
چون من خودم همیتطوری ک گفتید برنامه ریزی میکنم تقریبا
ولی خو گفتم فعلا چ طوری شدم😕🤦♀️ -
saba zarei خیلی خیلی ممنون 🙏🌺
ولی من الان ی چیزی برام مبهمه هنوز😅
الان من از حرف هاتون این نتیحه رو گرفتم ک الان ک بی حال شدم فقط شروع کنم هرجی دوس داشتم بخونم بعد یکی دو هفته ک دستم راه افتاد بشیتم برنانه ریزی کنم...
درسته ؟
چون من خودم همیتطوری ک گفتید برنامه ریزی میکنم تقریبا
ولی خو گفتم فعلا چ طوری شدم😕🤦♀️@Doctor-R
خب مثل اینکه من بد گفتم😊
ببینین این چیزی که من میگم اینطوری نیست که شما اول هفته بشینی مباحث و مشخص کنی که هرروز چی بخونی
این یه چیز کلی که من گفتم
منظور اینه که خودتو موظف نکن مثلا پس فردا باید گوارش و بخونم
صبح که پا میشی تصمیم بگیر اون روز حوصله چه مبحثی رو داری با همون شروع کن
اگه کلا انگیزه خوندن نداری ،دو هفته یا ده روز هرچی که دوست داری بخون ولی فقط بخون.اصلا همه رو یه درس بخون ولی بخون بعد دوهفته با اون روالی که گفتم پیش برو😊😊😊
اگر سوالی بود در خدمتم🌹🌹🌹 -
MAHSAA26 خیلی ممنون 🙏🌺
فقط ی سوال...
شما نظرتون اینه ک ی مدت اصلا برنانه ریزی نکنم هرچی دوس داشتم بخونم ولی فقط بخونم ک ب قول معروف موتورم روشن شه؟!