ایمنی
-
تو این تست گزینه ۳ برداشتی که میشه ازش کرد اینه که با ترشح هورمون کورتیزول (که عموما این هورمون باعث تضعیف ایمنی میشه) مرگ برنامه ریز شده سلول های سرطانی بیشتر میشه. آخه چطور؟ مگه با تضعیف سیستم ایمنی اصولا نباید مرگ برنامه ریزی شده کاهش پیدا کنه؟ -
تو این تست گزینه ۳ برداشتی که میشه ازش کرد اینه که با ترشح هورمون کورتیزول (که عموما این هورمون باعث تضعیف ایمنی میشه) مرگ برنامه ریز شده سلول های سرطانی بیشتر میشه. آخه چطور؟ مگه با تضعیف سیستم ایمنی اصولا نباید مرگ برنامه ریزی شده کاهش پیدا کنه؟ -
تو این تست گزینه ۳ برداشتی که میشه ازش کرد اینه که با ترشح هورمون کورتیزول (که عموما این هورمون باعث تضعیف ایمنی میشه) مرگ برنامه ریز شده سلول های سرطانی بیشتر میشه. آخه چطور؟ مگه با تضعیف سیستم ایمنی اصولا نباید مرگ برنامه ریزی شده کاهش پیدا کنه؟
تو این تست گزینه ۳ برداشتی که میشه ازش کرد اینه که با ترشح هورمون کورتیزول (که عموما این هورمون باعث تضعیف ایمنی میشه) مرگ برنامه ریز شده سلول های سرطانی بیشتر میشه. آخه چطور؟ مگه با تضعیف سیستم ایمنی اصولا نباید مرگ برنامه ریزی شده کاهش پیدا کنه؟عزیز الایی سلام.
تست گزینه نادرست رو خواسته دیگه -
تو این تست گزینه ۳ برداشتی که میشه ازش کرد اینه که با ترشح هورمون کورتیزول (که عموما این هورمون باعث تضعیف ایمنی میشه) مرگ برنامه ریز شده سلول های سرطانی بیشتر میشه. آخه چطور؟ مگه با تضعیف سیستم ایمنی اصولا نباید مرگ برنامه ریزی شده کاهش پیدا کنه؟عزیز الایی سلام.
تست گزینه نادرست رو خواسته دیگه -
به سان خورشید بله ولی فکر کنم منظورشون توضیح پاسخنامه بوده
سوال رو اشتباه خوندن.
اگر متن سوالشون رو بخونید، متوجه میشید که متن سوال رو اشتباه برداشت کردن -
سوال رو اشتباه خوندن.
اگر متن سوالشون رو بخونید، متوجه میشید که متن سوال رو اشتباه برداشت کردن -
به سان خورشید یعنی الان شما با جمله ی آخر توضیح گزینه ی سه موافقید؟
نه اصلا فکر کنم متوجه نشدید.
متن سوال میگه کدوم گزینه غلطه.
گزینه ۳ از دو جهت غلطه
یکی این که میگه کورتیزول اگر زیادی ترشح بشه، موجب افزایش مرگ برنامه ریزی شده سلول های سرطانی ( در اثر افزایش عملکرد لنفوسیت های تی و کشنده طبیعی) میشه. نه دیگه کورتیزول سبب تضعیف سیستم ایمنی میشه.
از طرف دیگه، وقتی کورتیزول ترشح میشه، قند خون رو بالا میبره در نتیجه فشار خون هم زیاد میشه که توی گزینه ۳ گفته فشار کم میشه که غلطه -
-
-
نه اصلا فکر کنم متوجه نشدید.
متن سوال میگه کدوم گزینه غلطه.
گزینه ۳ از دو جهت غلطه
یکی این که میگه کورتیزول اگر زیادی ترشح بشه، موجب افزایش مرگ برنامه ریزی شده سلول های سرطانی ( در اثر افزایش عملکرد لنفوسیت های تی و کشنده طبیعی) میشه. نه دیگه کورتیزول سبب تضعیف سیستم ایمنی میشه.
از طرف دیگه، وقتی کورتیزول ترشح میشه، قند خون رو بالا میبره در نتیجه فشار خون هم زیاد میشه که توی گزینه ۳ گفته فشار کم میشه که غلطه -
سلام دوستان. ممنون که سوالمو پیگیری کردین. فکر کنم حق با اون دوستی باشه که گفته گزینه سه در هر دو مورد اشتباه بیان شده. و تو پاسخنامه دقیقا به خاطر دقت نکردن به همزه بالای نتیجه، معنای جمله عوض شده. در واقع تست و جوابش هم دارن تصدیق میکنن که با افزایش هورمون کورتیزول ایمنی کاهش پیدا میکنه...