تاپیک موازی مدار منطقی
-
Bio چرا اتفاقا امشب به یکی دوتاش می رسیم
-
@MM-zahed
مرسی بابت تاپیک خوبت
پیشنهادشو دادم بخش دانشگاهی باشه خوشحالم فعالیتش رو یه کسی استارت زد
موفق باشی -
@MM-zahed
مرسی بابت تاپیک خوبت
پیشنهادشو دادم بخش دانشگاهی باشه خوشحالم فعالیتش رو یه کسی استارت زد
موفق باشیمهربون خواهش میکنم
خوشحال میشم بقیه بچه ها دانشگاه هم بیان از جذابیت های رشتشون بگن -
@MM-zahed در تاپیک موازی مدار منطقی گفته است:
مهربون خواهش میکنم
خوشحال میشم بقیه بچه ها دانشگاه هم بیان از جذابیت های رشتشون بگنحتما اینکارو میکنم منم
-
- گیت بعدی که داریم و البته از گیت های پایه اس اسمش هست گیت AND
کار گیت AND خیلی خیلی ساده اس یه ضرب رو برای ما انجام میده به همین راحتی گیت AND دوتا ورودی داره اما مدل هایی از این گیت هستن که ورودی های بیشتری دارن مثلا 3 یا حتی 4 ورودی یا بیشتر اما نکته ای که اینجا مهمه اینه که با گیت AND مثلا دو ورودی میشه گیتهای چند ورودی (بیشتر از دو ) رو هم ساخت
-
همون جور که می بینید خروجی گیت AND تنها زمانی یک میشه که تمام ورودی های اون برابر یک باشن در غیر اینصورت خروجی هم برابر صفره
-
فرمول جبری رو تو تصویر می بینید اما برای تاکید بیشتر منم یه با دیگه براتون می نویسم C = A . B
-
اگه بخواهیم با استفاده از گیت AND دو ورودی گیت AND سه ورودی بسازیم کافیه که از دوتا گیت AND استفاده کنیم و خروجی اولی رو به یکی از ورودی های گیت بعدی وصل کنیم با این روش میشه گیت هایی با ورودی بیشتر ساخت
فکر میکنم برای امشب کافیه بقیه گیت های منطقی بمونه برای شب های دیگه
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @تجربیا @ریاضیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار - گیت بعدی که داریم و البته از گیت های پایه اس اسمش هست گیت AND
-
@S-A-L-V-A-D-O-R سلام گیت AND همون جور که گفتم ضرب کننده اس یعنی دو تا عدد باینری تو ورودی میگیره اون رو رو در هم ضرب میکنه خروجی رو به ما میده گیت ها کلا ابزار ما در طراحی مدار های پیشرفته تر هستن مثل مقاومت و خازن که تو مدار هستن در نگاه اول شاید نشه هیچ کاربردی رو ازش گفت و ما فقط یه سری خاصیت ازشون داریم اما با همین مقاومت و سلف و خازن ها میتونیم مثلا ترانزیستور بسازیم که کار تقویت ولتاژ یا جریان رو انجام میده
حالا من یه کاربرد رو بگم : تا حالا احتمالا با سون سگمنت رو برو شدین عکس زیر یه سون سگمنت ه
برای اینکه بتونیم با این قطعه ارتباط برقرار کنیم یه مشکل داریم که زبان اون با زبان باینری ما متفاوته (به خاطر ساختار داخلی ش که بعدا در موردش حرف میزنیم) برای ارتباط با این قطعه ما یه قطعه ای طراحی میکنیم به نام
BCD to 7 seg برای طراحی این قطعه از همین گیت ها استفاده میکنیم -
@S-A-L-V-A-D-O-R سلام گیت AND همون جور که گفتم ضرب کننده اس یعنی دو تا عدد باینری تو ورودی میگیره اون رو رو در هم ضرب میکنه خروجی رو به ما میده گیت ها کلا ابزار ما در طراحی مدار های پیشرفته تر هستن مثل مقاومت و خازن که تو مدار هستن در نگاه اول شاید نشه هیچ کاربردی رو ازش گفت و ما فقط یه سری خاصیت ازشون داریم اما با همین مقاومت و سلف و خازن ها میتونیم مثلا ترانزیستور بسازیم که کار تقویت ولتاژ یا جریان رو انجام میده
حالا من یه کاربرد رو بگم : تا حالا احتمالا با سون سگمنت رو برو شدین عکس زیر یه سون سگمنت ه
برای اینکه بتونیم با این قطعه ارتباط برقرار کنیم یه مشکل داریم که زبان اون با زبان باینری ما متفاوته (به خاطر ساختار داخلی ش که بعدا در موردش حرف میزنیم) برای ارتباط با این قطعه ما یه قطعه ای طراحی میکنیم به نام
BCD to 7 seg برای طراحی این قطعه از همین گیت ها استفاده میکنیم -
@S-A-L-V-A-D-O-R خواهش میکنم