تولید مثل
-
- طبق نمودار چرا FSH ابتدای دوره میزانش در خون بالا ست وبعد کاهش می یابد ؟ چطوری این جوری میشه مگه FSH داره مصرف میشه ؟ اینو میدونم با بازخورد منفی میزانش در خون کم میشه اما اینو نمی فههمم که قبل از بازخورد منفی مثلا 10 میلی لیتر در خون بوده بعد از بازخورد منفی میزان ترشحش کاهش می یابه اما بازم کمی ترشح میشه مثلا یک میلی لیتر که اون میزان قبلی که 10 میلی لیتر در خون بوده میشه یازده میلی لیتر . من نمی فهمم اون میزان قبلیه چه شده ؟؟؟
@تجربیا-@رتبه-های-انجمن-آلاء -دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا- همیار
- طبق نمودار چرا FSH ابتدای دوره میزانش در خون بالا ست وبعد کاهش می یابد ؟ چطوری این جوری میشه مگه FSH داره مصرف میشه ؟ اینو میدونم با بازخورد منفی میزانش در خون کم میشه اما اینو نمی فههمم که قبل از بازخورد منفی مثلا 10 میلی لیتر در خون بوده بعد از بازخورد منفی میزان ترشحش کاهش می یابه اما بازم کمی ترشح میشه مثلا یک میلی لیتر که اون میزان قبلی که 10 میلی لیتر در خون بوده میشه یازده میلی لیتر . من نمی فهمم اون میزان قبلیه چه شده ؟؟؟
-
@S-M-Dadash
در ابتدای دوره ی جنسی میزان هورمون های جنسی از جمله پروژسترون کم هست.
از جانب هیپوتالاموس هورمون آزاد کننده ترشح میشه و بر هیپوفیز اثر میزاره تا هورمون محرک جنسی افزایش پیدا کنه.
به همین دلیل در ابتدای دوره میزان FSH در خون بالا هست
اما چرا کم میشه؟!
به دلیل سیستم بازخوردی منفی که وجود داره،وقتی میزان پروژسترون در خون افزایش پیدا کنه طبق بازخوردی منفی مقدارش کم میشه -
@S-M-Dadash قسمت مثال رو درست متوجه منظورتون نمیشم که مشکل کجاست
-
@S-M-Dadash قسمت مثال رو درست متوجه منظورتون نمیشم که مشکل کجاست
دریا دریایی
ممنون بابت توضیحتون . من تمام اینایی که توضیح دادن رو میدونم اما من منظورم اون سیستم کاهش و افزایش هورمون ها نیست . منظورم اینه مثلا ما توی یک لیوان اول زیاد اب بریزیم و بعد توی همون لیوان یه میزان کمی روی همون اب قبلیه اب بریزیم مگه اب توی لیوان بازم زیاد نمیشه هر چند که اب کمی داخال لیوان اضافه کرده باشیم . من درمورد FSH و هورمون های دیگه اینو قاطی کردم که مگه در خون هورمون FSH نداشتیم بعد میزان ترشحش به همون خون کم شد ولی خب این مقدار FSH به FSH قبلیه توی خون مگه اضافه نمیشه پس چرا توی نمودار غلظت FSH باگذشت زمان کاهش پیدا کرده ؟؟؟؟ -
دریا دریایی
ممنون بابت توضیحتون . من تمام اینایی که توضیح دادن رو میدونم اما من منظورم اون سیستم کاهش و افزایش هورمون ها نیست . منظورم اینه مثلا ما توی یک لیوان اول زیاد اب بریزیم و بعد توی همون لیوان یه میزان کمی روی همون اب قبلیه اب بریزیم مگه اب توی لیوان بازم زیاد نمیشه هر چند که اب کمی داخال لیوان اضافه کرده باشیم . من درمورد FSH و هورمون های دیگه اینو قاطی کردم که مگه در خون هورمون FSH نداشتیم بعد میزان ترشحش به همون خون کم شد ولی خب این مقدار FSH به FSH قبلیه توی خون مگه اضافه نمیشه پس چرا توی نمودار غلظت FSH باگذشت زمان کاهش پیدا کرده ؟؟؟؟@S-M-Dadash در تولید مثل گفته است:
دریا دریایی
ممنون بابت توضیحتون . من تمام اینایی که توضیح دادن رو میدونم اما من منظورم اون سیستم کاهش و افزایش هورمون ها نیست . منظورم اینه مثلا ما توی یک لیوان اول زیاد اب بریزیم و بعد توی همون لیوان یه میزان کمی روی همون اب قبلیه اب بریزیم مگه اب توی لیوان بازم زیاد نمیشه هر چند که اب کمی داخال لیوان اضافه کرده باشیم . من درمورد FSH و هورمون های دیگه اینو قاطی کردم که مگه در خون هورمون FSH نداشتیم بعد میزان ترشحش به همون خون کم شد ولی خب این مقدار FSH به FSH قبلیه توی خون مگه اضافه نمیشه پس چرا توی نمودار غلظت FSH باگذشت زمان کاهش پیدا کرده ؟؟؟؟یعنی منظورتون اینه که چرا از مقدار اولیه ی خودش هم کمتر میشه؟!