پیوند فسفو دی استر در ساختار دی ان ای
-
من یه جمله از خود کتاب رو مینویسم که نتونستم درکش کنم ،اول نوشته اتصال نوکلوتید ها به یکدیگر از طریق برقراری پیوند کوالانسی بین گروه قند یک نوکلئوتیدی با گروه فسفات صورت میگیره ،بعد اومده بدون توضیح بیشتر نوشته به پیوند بین دو نوکلئوتید پیوند فسفودی استر میگن .بعد توی تصویر کتاب فقط یه پیوند رو اون وسط علامت زده نوشته فسفودی استر .
سوال من اینه مگه اولش نمیگه کوالانسی پس چجوری بعدش میگه فسفو دی استره؟
آیا جفتش یکیه؟ یا مثلا بعضی از پیوندهاش فسفو دی استره بعضیا کوالانسی؟ ترتیبش چجوریه مثلا یکی در میون فسفو دی استره یا نیست؟
این قسمت خیلی گیج کننده است من توی ویدئو ها هم دیدم دقیقا جمله کتابو میگن و میرن -
من یه جمله از خود کتاب رو مینویسم که نتونستم درکش کنم ،اول نوشته اتصال نوکلوتید ها به یکدیگر از طریق برقراری پیوند کوالانسی بین گروه قند یک نوکلئوتیدی با گروه فسفات صورت میگیره ،بعد اومده بدون توضیح بیشتر نوشته به پیوند بین دو نوکلئوتید پیوند فسفودی استر میگن .بعد توی تصویر کتاب فقط یه پیوند رو اون وسط علامت زده نوشته فسفودی استر .
آیا جفتش یکیه؟ یا مثلا بعضی از پیوندهاش فسفو دی استره بعضیا کوالانسی؟ ترتیبش چجوریه مثلا یکی در میون فسفو دی استره یا نیست؟
این قسمت خیلی گیج کننده است من توی ویدئو ها هم دیدم دقیقا جمله کتابو میگن و میرنفائزه عسکری سلام
پیوند فسفو دی استر هم پیوند کووالانسیه -
یعنی یه نوع پیوند کوالانسیه؟
-
یعنی یه نوع پیوند کوالانسیه؟
فائزه عسکری بله
در مورد شکل هم که شکل صفحه5 بالای صفحه پیوند فسفو دی استرو نشون داده -
خیییلی خیییلی ممنونممممممم
-
خیییلی خیییلی ممنونممممممم
فائزه عسکری خواهش میکنم:cherry_blossom:
آقای موقاری هم دقیق این قسمتو توضیح دادن
اگه دوست داشتین ببینین -
فائزه عسکری خواهش میکنم:cherry_blossom:
آقای موقاری هم دقیق این قسمتو توضیح دادن
اگه دوست داشتین ببینین@f-noori7979 تو ویدئو شماره چنده؟ من ویدئو های آقای امینی راد رو دنبال میکنم نمیدونم
-
@f-noori7979 تو ویدئو شماره چنده؟ من ویدئو های آقای امینی راد رو دنبال میکنم نمیدونم
فائزه عسکری الان میگم
چند لحظه..... -
@f-noori7979 تو ویدئو شماره چنده؟ من ویدئو های آقای امینی راد رو دنبال میکنم نمیدونم
فائزه عسکری جلسه 3 کارگاه آموزش دقیقه 15 و خورده ای
-
این قسمت خیلی گیج کننده است من توی ویدئو ها هم دیدم دقیقا جمله کتابو میگن و میرنفائزه عسکری
کتاب 12 رو مطالعه نکردم ولی بر اساس توضیحات آقای موقاری در یازدهم مثل اینکه اسم پیوند کوالانسی بین نوکلئوتید ها در دی ان ای فسفودی استر هست. -
فائزه عسکری جلسه 3 کارگاه آموزش دقیقه 15 و خورده ای
@f-noori7979 خیییلی خییییلی ممنونم که انقدر با حوصله جوابمو دادید
-
@f-noori7979 خیییلی خییییلی ممنونم که انقدر با حوصله جوابمو دادید
فائزه عسکری خواهش میکنم:hibiscus:
شما لطف دارین کاری نکردم که:smiling_face_with_smiling_eyes:
موفق باشین