موازنه
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه...کسی روش موازنه کردن تستی سراغ داره؟من فقط روش حروف گذاری بلدم که خیلی طول میکشه(+_+)O_o
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه...کسی روش موازنه کردن تستی سراغ داره؟من فقط روش حروف گذاری بلدم که خیلی طول میکشه(+_+)O_o
Ariyan Sherkati azin سلام
اگه عنصر آغازگر رو درست تشخیص بدین بقیش آسونه -
Ariyan Sherkati azin سلام
اگه عنصر آغازگر رو درست تشخیص بدین بقیش آسونه@f-noori7979 ممکنه کمی بیشتر راهنمایی کنید؟
-
Ariyan Sherkati azin در موازنه گفته است:
سلام. در این پیج آموزش موازنه وجود داره. و اونایی که دیدنش براشون خوب بوده. ببینیدش اگه روشش خوب بود تمرین کنید تا سرعت عملتون بره بالا.پرانرژی درس میده.
-
Ariyan Sherkati azin در موازنه گفته است:
سلام. در این پیج آموزش موازنه وجود داره. و اونایی که دیدنش براشون خوب بوده. ببینیدش اگه روشش خوب بود تمرین کنید تا سرعت عملتون بره بالا.پرانرژی درس میده.
Hhh Hh خیلی لطف کردید
ممنون از شما -
@f-noori7979 ممکنه کمی بیشتر راهنمایی کنید؟
Ariyan Sherkati azin حتما
برای تشخیص عنصر آغازگر دو شرط داریم- در هر طرف معادله فقط در ساختار یک ماده باشه
اگه چند عنصر دارای شرط اول باشن از شرط دوم استفاده میکنیم
2.دارای زیروند بزرگتر در ترکیب پیچیده تر باشه
- در هر طرف معادله فقط در ساختار یک ماده باشه
-
Hhh Hh خیلی لطف کردید
ممنون از شماAriyan Sherkati azin
خواهش میکنم