فصل دو بیماری های چشم
-
سلام .امیدوارم که همگی خوب باشید
ببخشید اما خب من یکم از رفع اشکال الا عقب هستم.به همین دلیل خارج از برنامه انجمن سوال میپرسم.یک سوال دارم.وقتی که در کتاب میگه در افراد دوربین نور پشت شبکیه قرار میگیره یعنی دقیقا کجا??
مگه شبکیه انتهایی ترین بخش کره چشم از داخل نیست?پس این نور کجا میوفته ?یعنی میره تو لایه مشیمیه? -
ببخشید اما خب من یکم از رفع اشکال الا عقب هستم.به همین دلیل خارج از برنامه انجمن سوال میپرسم.یک سوال دارم.وقتی که در کتاب میگه در افراد دوربین نور پشت شبکیه قرار میگیره یعنی دقیقا کجا??
مگه شبکیه انتهایی ترین بخش کره چشم از داخل نیست?پس این نور کجا میوفته ?یعنی میره تو لایه مشیمیه? -
FaMi
سلام از مشمیه هم عقب تر تشکیل میشه اگه شکل کتاب رو ببینی مشخصه که از کره چشم فرد عبور میکنه و پشت کره چشم تشکیل میشه -
مگه شبکیه انتهایی ترین بخش کره چشم از داخل نیست?پس این نور کجا میوفته ?یعنی میره تو لایه مشیمیه?FaMi منظورش اینه که پرتو های نور به طور فرضی در پشت شبکیه به هم میرسن (امتداد پرتوهای نور در خارج از کره چشم به هم می رسن)
البته هر فرد دوربین هم الزاما این اتفاق واسه چشمش نمیفته -
FaMi منظورش اینه که پرتو های نور به طور فرضی در پشت شبکیه به هم میرسن (امتداد پرتوهای نور در خارج از کره چشم به هم می رسن)
البته هر فرد دوربین هم الزاما این اتفاق واسه چشمش نمیفتهreza_12tajrobi در فصل دو بیماری های چشم گفته است:
FaMi منظورش اینه که پرتو های نور به طور فرضی در پشت شبکیه به هم میرسن (امتداد پرتوهای نور در خارج از کره چشم به هم می رسن)
البته هر فرد دوربین هم الزاما این اتفاق واسه چشمش نمیفتهبله همینطوره
-
البته هر فرد دوربین هم الزاما این اتفاق واسه چشمش نمیفته