میلین
-
کانال های دریچه دار توی قسمت میلین وجود دارن؟ اگ ندارن وقتی ام اس میلین ها رو تخریب میکنه پس چطور پیام هدایت میشه @راهنما
@Dr-Aryan خب دقیقا به همین خاطر است که ارسال پیام به درستی انجام نمیشه
-
@Dr-Aryan خب دقیقا به همین خاطر است که ارسال پیام به درستی انجام نمیشه
NAFISE nemati ینی نداره دیگ؟ میخام مطئن شم ک میپرسم
-
NAFISE nemati ینی نداره دیگ؟ میخام مطئن شم ک میپرسم
@Dr-Aryan اره داخل فعالیت کتاب نوشته جایی که میلین دارد کانال دریچه دار نیست
-
@Dr-Aryan اره داخل فعالیت کتاب نوشته جایی که میلین دارد کانال دریچه دار نیست
NAFISE nemati میشه بگید صفحه چند؟
-
7@Dr-Aryan
-
@Dr-Aryan تو کتاب من صفحه ۷
-
@Dr-Aryan نه در قسمت های فاقد میلین وجود دارن یا به عبارتی همون گره رانویه!
اگه در قسمت میلین بود که اونجا کاملا عایقه پس توانایی عبور مواد از غشا هم نیست چون چند لایه غشا وجود داره -
@Dr-Aryan تو کتاب من صفحه ۷
NAFISE nemati اها درسته چرا من ندیده بودم مرسی
-
یادمه توی انجمن یه تست گذاشته بودن که نکتش این بود که توی قسمتی میلین نیست هم کانال داریم فک کنم
حالا @راهنما بیان ج قطعی رو بدن@Z-H-Z
طبق فعالیت کتاب مجبوریم در نظر بگیریم که در قسمت های میلین دار کانل دریچه دار نداریم -
کانال های دریچه دار توی قسمت میلین وجود دارن؟ اگ ندارن وقتی ام اس میلین ها رو تخریب میکنه پس چطور پیام هدایت میشه @راهنما
@Dr-Aryan باید عرض کنم که کانال ها تو غشا ان
-
@Dr-Aryan همه جام داربم این کانال ها رو چون اگه نداشتیم کلا اختلال ب وجود می اومد
-
@Z-H-Z
طبق فعالیت کتاب مجبوریم در نظر بگیریم که در قسمت های میلین دار کانل دریچه دار نداریمmehranmirzaei در میلین گفته است:
@Z-H-Z
طبق فعالیت کتاب مجبوریم در نظر بگیریم که در قسمت های میلین دار کانل دریچه دار نداریمپس ما باید بگیم نداره دیگه؟!
-
@Dr-Aryan همه جام داربم این کانال ها رو چون اگه نداشتیم کلا اختلال ب وجود می اومد
Fateme Sohrabi
یه نگاه به فعالیت ص7 کتاب بندازید بر طبق کتاب نداریم -
Fateme Sohrabi دوست عزیز توی قسمت میلین نداریم پیامارو بخونید متوجه میشید
-