میتوز و میوز
-
چرا این جمله درسته؟ در sبرخلاف تلوفاز در قسمت هایی از DNAساختار نکلئوزوم دیده نمیشود
-
چرا توی این جمله گفته (در یوکاریوت ها معمولن تقسیم در فضا ی یاخته اتفاق میافتد نه در فضای هسته )چرا معمولن ؟!!!
-
چرا توی این جمله گفته (در یوکاریوت ها معمولن تقسیم در فضا ی یاخته اتفاق میافتد نه در فضای هسته )چرا معمولن ؟!!!
Faezeh Ajdarkosh برای هر سوال باید یه تاپیک جداگونه بزنی تا اگه یه نفر دیگه این سوالا براش پیش بیاد راحت تر بتونه پیداش کنه
-
چرا این جمله درسته؟ در sبرخلاف تلوفاز در قسمت هایی از DNAساختار نکلئوزوم دیده نمیشود
Faezeh Ajdarkosh اینکه غلط چون در s برخلاف تلوفاز کروماتین داریم
-
Faezeh Ajdarkosh فکر کنم چون پوشش هسته همان اول در پروفاز اغاز به ازبین رفتن میکنه
-
Faezeh Ajdarkosh برای هر سوال باید یه تاپیک جداگونه بزنی تا اگه یه نفر دیگه این سوالا براش پیش بیاد راحت تر بتونه پیداش کنه
@Z-H-Z اخه یه جا نوشته بود اگه دیدی سوالت مرتبط با بخشی باشه که دربارش پرسیدن همون جا سوالتو بزار
من دو سه روزه تو انجمن عضو شدم خیلی خوب آشنایی ندارم ببخشید
-
Faezeh Ajdarkosh اینکه غلط چون در s برخلاف تلوفاز کروماتین داریم
NAFISE nemati من زیاد متوجه نشدم میشه یه بار دیگه توضیح بدی ؟؟؟
-
Faezeh Ajdarkosh در میتوز و میوز گفته است:
ببین برای این که همانند سازی بشه باید باز بشه و دو تا رشته از هم جدا بشن همانندسازی و اینا که دوازدهم میخونیم
برای اینکه باز بشه باید نوکلئوزوم جدا بشه ازش
حالا کجا نوکلئوزوم جدا میشه؟توی S که میخواد همانندسازی انجام بشه . پس تا اینجا قسمت اول سوال که میگه توی S نوکلئوزوم نیست راس میگه!
قسمت دوم میگه:توی تلوفاز نوکلئوزوم هست!
توی مرحله تقسیم کرومزوم نباید شل و ول باشه! پس باید یه چیز باشه که جمعش کنه و اون نوکلئوزومه پس نوکلئوزوم داره
راستی تلوفاز قبل از تقسیم سیتوپلاسم هستش که یعنی هنوز کروماتین نشده که نوکلئوزوم هاش بره! -
Faezeh Ajdarkosh در میتوز و میوز گفته است:
ببین برای این که همانند سازی بشه باید باز بشه و دو تا رشته از هم جدا بشن همانندسازی و اینا که دوازدهم میخونیم
برای اینکه باز بشه باید نوکلئوزوم جدا بشه ازش
حالا کجا نوکلئوزوم جدا میشه؟توی S که میخواد همانندسازی انجام بشه . پس تا اینجا قسمت اول سوال که میگه توی S نوکلئوزوم نیست راس میگه!
قسمت دوم میگه:توی تلوفاز نوکلئوزوم هست!
توی مرحله تقسیم کرومزوم نباید شل و ول باشه! پس باید یه چیز باشه که جمعش کنه و اون نوکلئوزومه پس نوکلئوزوم داره
راستی تلوفاز قبل از تقسیم سیتوپلاسم هستش که یعنی هنوز کروماتین نشده که نوکلئوزوم هاش بره!@Z-H-Z خیلی ممنونم
-
Faezeh Ajdarkosh فکر کنم چون پوشش هسته همان اول در پروفاز اغاز به ازبین رفتن میکنه
NAFISE nemati ممنونم