پیوند
-
-
@f-noori7979
-
بیشتر سوالم اینه الکترون پیوندی رو من وقتی یه یونی دارم که بار شم نمیدونم چیه چیجور تعیین بکنم
-
سلام.
NO3 یک بار منفی یون معروفیه ب اسم نیترات. NO2 یک منفی هم نیتریت هست!
برای رسم ساختار لوویس نیازی نیست فرمول خاصی حفظ باشید فقط باید بدونید تعداد الکترون های ظرفیتی(والانس) اتم عنصرها چنتاست. که برابر یکان شماره گروهه معمولا اگه استثنایی چیزی نباشه.
وقتی بار منفی داریم باید اون بار منفی(الکترون) رو بدیم ب اتم الکترونگاتیوتر که اینجا اکسیژنه. من اول اومدم دوتا از الکترون منفردای اتم مرکزی رو جفت کردم و با اون دوتای یکی از اکسیژنا دوگانه زدم بعد ی جفت روی N بود که به صورت داتیو دادم به یکی دیگه از اکسیژنا بعد ی الکترون منفرد موند ولی اون اکسیژن هم ی الکترون رو بهش دادیم و هفتا تو لایه ظرفیتش ایجاد شد حالا یگانه زدیم بینشون... -
-
سلام.
NO3 یک بار منفی یون معروفیه ب اسم نیترات. NO2 یک منفی هم نیتریت هست!
برای رسم ساختار لوویس نیازی نیست فرمول خاصی حفظ باشید فقط باید بدونید تعداد الکترون های ظرفیتی(والانس) اتم عنصرها چنتاست. که برابر یکان شماره گروهه معمولا اگه استثنایی چیزی نباشه.
وقتی بار منفی داریم باید اون بار منفی(الکترون) رو بدیم ب اتم الکترونگاتیوتر که اینجا اکسیژنه. من اول اومدم دوتا از الکترون منفردای اتم مرکزی رو جفت کردم و با اون دوتای یکی از اکسیژنا دوگانه زدم بعد ی جفت روی N بود که به صورت داتیو دادم به یکی دیگه از اکسیژنا بعد ی الکترون منفرد موند ولی اون اکسیژن هم ی الکترون رو بهش دادیم و هفتا تو لایه ظرفیتش ایجاد شد حالا یگانه زدیم بینشون...@رهـــــــا مرسی! لطف کردی عاقا
-
حواسم به داتیو نبود
-
@رهـــــــا مرسی! لطف کردی عاقا
@R-Nil-par قابلی نداشت خانوووم.
-
@R-Nil-par قابلی نداشت خانوووم.
Mohsen Taheri سلام
ببین منم برا خودم غرور دارم ولی نتونستم طاقت بیارم اینطوری قضاوتم کنی
اگه تونستی بیا آخرین حرفامم بشنوی
قول میدم یجوری برم که انگار هیچ وقت نبودم...