سوال 159 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث سینماتیک)
-
سوال 159 کنکور سال 98 رشته ریاضی مبحث سینماتیکلطفا پاسخ های خود را برای ما ارسال نمایید.
و هر سوالی از این مبحث داشتید بیان کنید
برای مشاهده پاسخ نهایی می توانید روی لینک زیر کلیک نمایید
https://forum.alaatv.com/topic/18829/سوال-159-کنکور-سال-98-رشته-ریاضی-درس-فیزیک-مبحث-سینماتیک/8 -
گزینه 3 /با دو تا راه میشه حلش کرد
-
-
دکتر علی ف در سوال 159 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث سینماتیک) گفته است:
یکی از روش ها استفاده از معادله مستقل از شتابه اون یکی چیه ؟؟
-
دکتر علی ف در سوال 159 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث سینماتیک) گفته است:
یکی از روش ها استفاده از معادله مستقل از شتابه اون یکی چیه ؟؟
@Kosar-Kelyabi ببخشید همونه ///یه راه بنظرم داره
-
دکتر علی ف میشه لطفا را حل رو بگید
-
@Kosar-Kelyabi ببخشید همونه ///یه راه بنظرم داره
دکتر علی ف
اوهوم -
دکتر علی ف میشه لطفا را حل رو بگید
Hananeh Shikh Hasani معادله مستقل از شتاب مینویسی /بین لحظات 0 و4 /سرعت در لحظه 4 به دلیل شیب صفر .صفره /سرعت اولیه میشه -6 ////سرعت لحظه 8=از اونجا که لحظه 0 با لحظه 8تقارن دارند یعنی از راس به یک فاصله هستند سرعت اونجا هم 6 میشه اما با علامت مثبت
-
Hananeh Shikh Hasani معادله مستقل از شتاب مینویسی /بین لحظات 0 و4 /سرعت در لحظه 4 به دلیل شیب صفر .صفره /سرعت اولیه میشه -6 ////سرعت لحظه 8=از اونجا که لحظه 0 با لحظه 8تقارن دارند یعنی از راس به یک فاصله هستند سرعت اونجا هم 6 میشه اما با علامت مثبت
دکتر علی ف
اره همینجوریه فقط ی سوال
اگه اینا تقارن نداشتن باید شتاب رو پیدا میکردیم بعد از طریق شتاب جابه جایی رو بدست می اوردیم بعد تو معادله مستقل از زمان یا مستقل از شتاب میزاشتیم تا به جواب برسیم یا راه ساده تری هم هست ؟؟ -
دکتر علی ف
اره همینجوریه فقط ی سوال
اگه اینا تقارن نداشتن باید شتاب رو پیدا میکردیم بعد از طریق شتاب جابه جایی رو بدست می اوردیم بعد تو معادله مستقل از زمان یا مستقل از شتاب میزاشتیم تا به جواب برسیم یا راه ساده تری هم هست ؟؟@Kosar-Kelyabi من فقط این روشو بلدم //از راهنما بپرسیم ببینیم راه ساده تری هست یا نهه؟
-
@Kosar-Kelyabi من فقط این روشو بلدم //از راهنما بپرسیم ببینیم راه ساده تری هست یا نهه؟
@Kosar-Kelyabi من فقط این روشو بلدم //از راهنما بپرسیم ببینیم راه ساده تری هست یا نهه؟
اوهوم
-
دکتر علی ف
اره همینجوریه فقط ی سوال
اگه اینا تقارن نداشتن باید شتاب رو پیدا میکردیم بعد از طریق شتاب جابه جایی رو بدست می اوردیم بعد تو معادله مستقل از زمان یا مستقل از شتاب میزاشتیم تا به جواب برسیم یا راه ساده تری هم هست ؟؟@Kosar-Kelyabi در سوال 159 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث سینماتیک) گفته است:
دکتر علی ف
اره همینجوریه فقط ی سوال
اگه اینا تقارن نداشتن باید شتاب رو پیدا میکردیم بعد از طریق شتاب جابه جایی رو بدست می اوردیم بعد تو معادله مستقل از زمان یا مستقل از شتاب میزاشتیم تا به جواب برسیم یا راه ساده تری هم هست ؟؟میشه این رو جواب بدید ؟ دانشجو شریف
-
دانشجو شریف راهنما-فیزیک آیا روش دیگه ای هم واسه این سوال هست ؟
-
دکتر علی ف
مرسی فقط وقتی معادله مستقل از شتاب رو نوشتین من نفهمیدم دلتا x چه طور به دست اوردین؟ -
این روش حل من هست یکم فکر کنم طولانی میشه راه آسون تر داریم؟ -
دکتر علی ف
مرسی فقط وقتی معادله مستقل از شتاب رو نوشتین من نفهمیدم دلتا x چه طور به دست اوردین؟Hananeh Shikh Hasani تو اگه معادلو رو بین بازه زمانی 0 تا 4 بنویسی بسه /دلتا ایکس هم 12 میشه
-
این روش حل من هست یکم فکر کنم طولانی میشه راه آسون تر داریم؟