سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
مجهولات تابع کسینوس
-
تشخیصش از رو نمودار رو میگید یا خودشو
-
iman ghazi 0 میشه هر دو رو بگین
-
اوکی شد ؟
-
iman ghazi 0 آره.مرسی
-
iman ghazi 0 یک سوال ازتون دارم
شما از کی شروع کردین که به همچین درصد خوبی رسیدین؟
-
Parimah Aghajani
درس خوندن خودم با اشناییم با الا حدود 2 ماه فرق داره
یعنی از اسفند ماه جدا شروع به خوندن کردم -
iman ghazi 0 پس یعنی زمان می خواد تا قشنگ یاد گرفت
-
Parimah Aghajani
نه این مبحث که سادس من کلا اسفند ماه از دهم شروع به خوندن کردم -
iman ghazi 0 آها بله
-
Parimah Aghajani وگرنه این راه حل رو تو همایش آرش آقای ثابتی یاد گرفتم
-
خب این سوالم شد گزینه ۱ از رو کلید
-
Parimah Aghajanireplied to iman ghazi 0 on آخرین ویرایش توسط Parimah Aghajani انجام شده
iman ghazi 0
الان جوابتون رو دوباره خوندم یک سوال دارم این که می گین a-cو a+c اینا راه حل تستی هست؟
چون مثلا برای مینیمم تو کتاب گفته منفی قدر مطلق aبه اضافه ی c
برای مثال یعنی اگه مینیمم تابع سینوسی که منفی یک هست aاون باشه ۲ و cباشه منفی ۱ از راه کتاب میشه منفی قدر مطلق ۲ به اضافه ی ۱ که در نتیجه مینیمم میشه منفی یک
ولی از روش شما جواب میشه منفی سه
میشه اینو توضیح بدین چون این روشتون برای این سوال درست در میاد ولی برای مثال من نه
ممنون -
iman ghazi 0 میشه برام توضیح بدین چرا از راه کتاب بریم درست در نمیاد چون راه کتاب که من نوشتم اینجوری میشه
-
iman ghazi 0 یک سوال دیگه هم دارم اگه سوال نمی گفت که b باید بزرگ تر از صفر باشه دو تا معادله داشتیم برای این نمودار درسته؟
-
Parimah Aghajani در مجهولات تابع کسینوس گفته است:
iman ghazi 0
الان جوابتون رو دوباره خوندم یک سوال دارم این که می گین a-cو a+c اینا راه حل تستی هست؟
چون مثلا برای مینیمم تو کتاب گفته منفی قدر مطلق aبه اضافه ی c
برای مثال یعنی اگه مینیمم تابع سینوسی که منفی یک هست aاون باشه ۲ و cباشه منفی ۱ از راه کتاب میشه منفی قدر مطلق ۲ به اضافه ی ۱ که در نتیجه مینیمم میشه منفی یکولی از روش شما جواب میشه منفی سه
میشه اینو توضیح بدین چون این روشتون برای این سوال درست در میاد ولی برای مثال من نه
ممنون
منظورم اینه که a-c با منفی قدر مطلق a به c برابره؟ -
این پست پاک شده!
-
Parimah Aghajanireplied to Parimah Aghajani on آخرین ویرایش توسط Parimah Aghajani انجام شده
Parimah Aghajani در مجهولات تابع کسینوس گفته است:
iman ghazi 0 میشه برام توضیح بدین چرا از راه کتاب بریم درست در نمیاد چون راه کتاب که من نوشتم اینجوری میشه
شما هم از راه دستگاه دو معادله دو مجهول حل کردین یا همون عدد تنهایی رو که گفتین در a-cو a+cجا گذاری کردین؟
-
Parimah Aghajani
پس قشنگ پاسخ من رو نخوندین
شما فیلم های اقای ثابتی رو دیدید -
iman ghazi 0 واقعا قشنگ نخواندم ولی میشه توضیح بدین این سوالایی که پرسیدم