7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تنفس سلولی
-
Hesam Mohammadi خیر، چون ک انرژیشو از فسفات ازاد شدش به سلول میده
آدنوزین تری فسفات نمیتونه تولید کنه -
Chekav Chekav نه نه خودم فهمیدم میتونه میتونه
-
Hesam Mohammadi تجربی دوازدهمreplied to Chekav Chekav on آخرین ویرایش توسط Hesam Mohammadi انجام شده
Chekav Chekav کراتین فسفات به علاوه adp میده کراتین به علاوه atp دیگ
-
Hesam Mohammadi متوجه شدم، ولی خب تو پاسخنامه زده گزینه 2، ینی کتاب اشتباه کرده؟
-
Chekav Chekav پاسخنامشو میشه بدی شاید من جایی رو در نظر نگرفتم
-
Hesam Mohammadi در تنفس سلولی گفته است:
Chekav Chekav پاسخنامشو میشه بدی شاید من جایی رو در نظر نگرفتم
بفرمایید -
Chekav Chekav خودش تو پاسخنامه داره میگه کاهش بیکربنات که
-
Hesam Mohammadi ولی خب توی گزینه ها که کاهش نداشت
-
Chekav Chekav خب من برای این گفتم افزایش بی کربنات نباشه وقتی که اکسیژن کاهش پیدا میکنه
-
Hesam Mohammadi متوجه نشدم
-
Chekav Chekav یکبار گزینه 2 رو بخون ببین چی داره میگه
-
Hesam Mohammadi وقتی که اکسیژن کاهش پیدا میکنه بی کربنات افزایش پیدا میکنه
اینو میگه
الان گزینه درسته یعنی؟ -
Chekav Chekav خب منم طبق جدولش از نظرم میشه نه باز دوستان بیان نظرشونو بگن شاید من جایی رو اشتباه کردم ولی از این پاسخنامش چیزی نمیشه فهمید لااقل من نمیفهمم
-
Hesam Mohammadi باشه... مرسی از وقتی که گذاشتین
-
سلام دوست عزیز منظور سوال از کاهش مصرف اکسیژن یعنی سلول رفته به رفته به حالت استراحت خودش نزدیک میشه و باید در این لحظه بگیم که چون سوخت و سازش کاهش پیدا میکنه پس تولید ATP هم کاهش پیدا میکنه چون سلول دیگه نیازی بهش نداره و انبار هم نمیتونه بکنه پس گزینه 1 غلطه
گزینه 2 میگه کاهش اکسیژن منظورش فعالیت شدید ماهیچه است مثل دویدن طولانی مدت و در این طورت سلول co2 بیشتری تولید میکنه و شکل کلی اون تو سلول ما به حالت یون بی کربنات هستش دیگهه پس این گذینه درسته
برای گزینه 3 میگیم وقتی ماهیچه فعالیتش زیاد باشه باید co2 رو به بی کربنات تبدیل کنه پس نیاز به اب داره و باید اب زیادی تولید کنه نه موقعی که co2 خودش رو کم کنه
گزینه 4 هم باید بدونی کهه کربنیک اسید چون ااسید قوی برای بدن به حساب میاد هیچ وقت مقدارش رو بدن نمیزاره زیاد بشه و سریع کربنیک انیدراز تجزیه اش میکنه
امید وارم خوب گفته باشم -
iman ghazi 0
متوجه شدید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
iman ghazi 0 مرسی عزیز از وقتی که گذاشتین
ولی چطور وقتی اکسیژن کمه کربن دی اکسید زیادی تولید میشه؟ -
Chekav Chekav
شما دوازدهمی هستی -
Chekav Chekav
تو دواازدهم راه های تنفس سلولی رو میگه و میگه که اگر اکسیژن کم بشه سلول میره به سمت تخمیر و کربن دی اکسید از تخمیر به وجود میاد و همراه خودش اسید لاکتیک ایجاد میکنه که تجمع اونها سبب ایجاد درد ماهیچه ها پس از فعالیت شدید میشه -
iman ghazi 0 پس بگو چرا نگرفتم اکسیژن کم بشه اون میره بالا مرسی پس حله من تازه دارم میرم دوازدهم