b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام به نظرمن ادامه ی شیمی مثل همون سبک همایش نوروز باشه بهتره اخه اینجوری این همه فیلم ردیف کردین توهرکدومم فقط یه سوال حل شده زیادجالب نیس واسه هرمبحث یه فیلم باشه جزوه سوالاتشم روسایت بذارین فکرکنم خودتونم اینجوری خیلی راحتترین اخه من نمیفهمم چرامثل سبک نوروز نمیذارین به هرحال ممنونم اززحمات شماعزیزان وممنون ازاینکه به نظرات ما احترام میگذارید یک صلوات برای سلامتی تمام تیم زحمت کش الاواستادان عزیز اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
-
erfanunder100 sina ansary PeGaH
سلام ممنون از لطف و زحمات شما دوستان آلایی، ان شاء الله نیکی شما قبول درگاه حق واقع شود.
شاید نتوانید تصور کنید که نوشتن توضیحات کافی(هر چه جزئی تر بهتر ) چه بار بزرگی را از دوش ما بر میدارد.
با تشکر از زحمات شماkonkuri
سلام، ابتدا از ابراز لطفی که فرمودید تشکر می کنم، در ادامه یه نکته ی مهمی رو تذکر می دم:
در انجمن آلاء همه می تونند نظر بدند، نقد کنند و پیشنهاد بدند ولی نمی تونند یه نظر تکراری را چند بار بدند و یا در جاهای مختلف بنویسند.
پاسخ سبک تدریس در "تیپ تست های کنکور" رو قبلا دادم و دوست ندارم تکراری حرف بزنم بنابراین لطف نظرات قبلی را نگاه بفرمایید تا پاسخ خودتون رو دریافت کنید.
دو تا از موارد رو تاکید می کنم:در این سبک جدید هیچی کمتر از سبک قدیم نداریم، تمام نکات تست ها تجزیه و تحلیل می شود و نکته ای از قلم نخواهد افتاد
اگر آموزش کامل نیاز دارید، به فیلم کلاس ها مراجعه کنید، این سری فیلم ها کلاس نکته و تست هست و می خواهیم در قالب یک همایش جمع بندی نکته و تستی، کل شیمی رو جمع کنیمنتیجه:
ما بر اساس تجربه ی چندین ساله و مشورت با گروهی از مشاوران با تجربه سبکی را انتخاب می کنیم، بنابراین این سبک هیچ تغییری نخواهد کرد. -
میشه درخواست کنم یکی از دوستان که فیلم ها را دیده پاسخ کلیدی تست ها را بذاره؟ چون من فقط به پاسخ کلیدی نیاز دارم و راستش نمی ارزه که همش را دانلود کنم.ممنون میشم واقعا
-
ای کاش میشد همه جلسات یک فصل در یک فیلم باشه
-
این پست پاک شده!
-
آقا سهراب توان رو چطوری بنویسم صورت سوال بعدی توان داره گیر اینم الان
-
sina ansary در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
آقا سهراب توان رو چطوری بنویسم صورت سوال بعدی توان داره گیر اینم الان
سلام از اين نماد ها بذار من درست مني كنم: '^'
-
@toofanموافقم.
-
میشه جزوه تیپ تست ها پیش رو اینجا برای دانلود بذارید؟
-
سلام. لطفا پی دی اف جزوه رو از اقای اقا جانی بگیرین وبزارین رو سایت
-
-
چرا اینقدر کوتاهن؟ اگه میشه هر چند قسمت رو یکی کنید.
-
sohrab
سلام اقا سهراب چند مورد پیشنهاد داشتم
اگر بشود در هر فیلم که می گذارید حداقل 5 تست حل شود چون اینطوری برای کسانی که می خواهند دانلود کنند خیلی دردسر بیشتر دارد.
جزوه ی تیپ تست های دو بخشی که آقای آقاجانی حل کردند خودشان روی سایتشان قرار دادند ، فکر می کنم مشکلی نداشته باشد شما هم آن فایل ها را قرار بدهید -