b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
ali1375-0016 در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
سلام ببخشید واسه سوالات شیمی سوم برای بعضی از سوالات استوکیوتر یا محلول یا ترمودینامیک باید واکنش های شیمیایی رو بلد باشیم. کسی لیست واکنش ها رو نداره؟درضمن ایا تمام این واکنش هایی که تو مسائل شیمی سوم تو کنکور میاد ایا تو خود کتاب سوم هست .مثلا واکنش پیش دانشگاهی دو رو که احتیاج نیست واسه مساعل سوم حفظ باشیم؟؟؟؟
http://kheilisabz.com/blogs/همهي-واكنشهاي-شيميايي-كنكور.html
-
سلام و خسته نباشید خدمت مدیران الا.این روز ها هم ایام امتحان نهایی سومیا هست و الا مشغول زحمت کشیدن و تهیه فیلم های نهایی هست.ولی دوستان ما هم اینجا ادمیم.خیلی وقته منتظر جمبندی پیش استاد آقا جانی هستیم.کنکور هم 75 درصده ولی امتحان نهایی 25 درصد.اگر میشه لطف کنید و زحمت بکشید یکم فیلمای شیمی و فیزیک جمع بندیتونو بیشتر بزارید که دیگه چیزی به کنمور نمونده دوستان.بابت تمامی زحماتتون هم بسیار قدر دارنی و تشکر میکنم.یا حق
-
سلام. لطفاً جزوه ی تیپ تست های شیمی 4 رو هم رو سایت قرار بدین.
قبلاً جزوه ی تیپ تست های شیمی 2 و شیمی 3 رو همراه با فیلم های همایش شیمی پایه آپ کردین. اینو هم قرار بدین که کامل شه.
ممنونم. -
روال قبلی همایش خیلی بهتر بود. مخصوصا که فصل ترمو دینانیک و محلول ها که فصول ساده اما پر سوالی هستم موند و استاد جمع بندی نکردن جزوه ی تیپ تست های شیمی ۳ هم فقط استوکیومتری رو گذاشتید و این ۲ فصل رو نذاشتید . کاش کلاس ها مثل اردوی عید بشه و استاد اونجوری درس بدن
-
من هم موافقم قبلا خیلی بهتر بود.این تیپ سوال ها رو قبلا استاد سر کلاس حل کردن و ما اینها رو بلدیم.خواهشا ادامه ی سوم رو استاد تدریس کنند.ممنون
-
erfanunder100
ببخشید مگه دوم و سوم چجوری بود ؟ حل نکرده بودن ؟ -
در پروژه ی تیپ تست های شیمی، هدف اینه که هر بخش با حدود 30 تا تست جمع بندی بشه بره پی کارش و خیالتوت راحت بشه که هر مدل تستی که از سال 84 تا 94 چه خارج و چه داخل و چه ریاضی و چه تجربی، اومده رو شما دیدید.
اینجا قرار نیست درس بدیم، درس رو تو کلاس های شیمی دادیم اینجا قراره بترکونیم
بنابراین خیر سبک همایش تغییر نخواهد کرد. و هر 12 بخش شیمی به همین سبک تدریس خواهد شد.
در مورد جزوه تیپ تست ها فعلا برنامه ای برای قرار دادن جزوه رو سایت نداریم، چون تست ها تو فیلم و رو مانیتور واضح هست و عملا نیازی به جزوه نیست، اگر خواستید می تونید از روی فیلم بنویسید.
در مورد همایش فرات؛ اون همایش خیلی وقت پیش تموم شد و بعد از تکمیل پروژه ی تیپ تست های شیمی بر می گردیم بقیه ی مباحث اون همایش رو تکمیل می کنیم فعلا پروژه تیپ تست اولویت بالاتری دارد چون تاثیر بیشتری برای رشد بچه های آلایی دارد هرچند خودشون ندونند.
در مورد سرعت بارگزاری تست ها به مرور سرعت افزایش پیدا می کند و به روزی 5 الی 15 تست هم خواهیم رسید پس نگران نباشید.
ان شاء الله پایان هفته ی آینده پیش 1 و پیش 2 به اتمام می رسد
اگر ریز مباحث تدریس شده در فیلم های قبلی و دروس دیگر رو بهمون بدید می تونیم سریع تر کار کنیم؛ بخش عمده ای از ساعت کاریی نیروهای آلاء صرف نوشتن توضیحات فیلم های قبلی داره میشه.
-
هر جور صلاح میدونید اقا سهراب. شما تجربتون بیشتره.خدا خیرتون بده...
-
نه دوستان فک میکنین اینجوری خیلیییییییی بهتره اتفاقامن دارم برای همه درسام باتست میخونم مرورمیکنم وجمع میکنم
خیلییییییییی ممنون ازاین ایدتون عالیه عالییییی
مرسییییی ازهمتون ومخصوصااستادجان -
ایده تیپ تست حل کردن خیلی خوبه تو زمان کمتر بیشترین بازده رو داره ممنون
-
سلام،دوستان من تمام فیلم های کلاس کنکور استاد رو توی طول سال دیدم و تقریبا تمام تست های کنکور رو حل کردم(همون تست های کتاب دوم و پیش 1 استاد)،اینم بگم که کتاب شیمی 3 رو نخریدم ولی همون جزوه های کنکور رو که از پیش 2 رو سایت بود رو کار کردم،حالا مشکل اینه که من تقریبا خیلی خیلی خیلی از چیزایی رو که قبلا خوندم فلراموش کردم،حالا سوال اول اینه که آیا من کتاب شیمی 3 استاد رو بخرم با توجه به اینکه فرصت کمی تا کنکور مونده؟و سوال دوم اینه که من باید دوباره از روی کتاب ها و جزوات ایشون درسو بخونم که دوباره همه چیز یادم بیاد و دوباره باید تست هایی رو که حل کردم رو دوباره بزنم؟یا اینکه همین همایش های پایه و پیش رو ببینم کفابت میکنه؟هم برای یاد آوری مطالبی که خوندم و هم به عنوان یه جمع بندی کامل برای کنکور؟؟؟؟؟آیا همین همایش ها کافیه؟امیدوارم منظورمو خوب متوجه شده باشید،ممنون میشم از مشاور آلا و دیگر دوستان که منو راهنمایی کنن
-
دوستان توی این فرصت باقی مانده تمرکزمو بزارم روی همایش ها؟؟؟؟؟البته بعضی مباحث شیمی 3 رو نخوندم،همین همایش ها کافیه؟و اینکه همایش استاد رو که توی تهران برگزار میشه رو لطفا کسایی که رفتن از کیفیتشون بگن و بگن که آیا آمادگی کافی رو برای کنکور بهمون میده یا نه؟و کلا یه اطلاعات کلی درباره همایش یک روزه استاد توی تهران بگن،چون من شهرستان هستم و از همایش های تهران خبری ندارم،به نظرتون می صرفه بیارم تهران برای همایش یه روزه استاد؟البته که میصرفه ولی کمی توضیح از خود دانش آموزا میخوام،ممنون میشم همینجا یا تو پی وی کسایی که تجربه شرکت توی همایش استاد رو داشتن راهنماییم کنن.
-
sohrab
دقیقا سهراب خان این پلن تیپ تست هوشمندانه ترین کار این دوره ساله . باور کنید میخواستم ازتون خواهش کنم دو ماه پیش واسه ریاضی(با استاد بزرگوارم شامیزاده عزیز) و زیست اینچنین برنامه ای بزارید ک اگر پاسختون + قطعی باشه ب درخواستم ، بجای پرداخت هزینه 2کلاس نکته و تست ک میشه400تومن این پولو و کمی بیشتر به صنعتی شریف تقدیم کنم -ک البته خدا گواهه دستم میرسید بدون در نظر گرفتن پاسختون ب پیشنهادم همراهی مالی رو انجام میدادم- تا اینجوری نه تکی بلکه هممون بهره ببریم ولی راستش نگران بودم از این پیشنهاد دلخور بشین.. در پناه خدا باشید -
navid_s91yahoo.com
سلام نه بابا دلخوری برای چی، نحوه ی بیان کردن موضوع همیشه خیلی مهمه من نیت واقعی شما رو از این پیام درک کردم، ممنون هم هستم.اما واقعیت امر اینجاست که زمان خالیه آقای شامیزاده تقریبا صفره و برنامه ی کاریشون تغییراتی غیر قابل پیش بینی داشته مگرنه قرار بود برای ریاضی داشته باشیم.
در مورد زیست هم آقای رحیمی قول دادند که فصل های مهم رو بگن و به تست باور کنید نمی رسیم.
بقیه ی درس ها ان شاء الله در سال بعد و یا اگه خدا بهمون توفیق خدمت بیشتر داد و راهی جلوی پای ما گذاشت همین امسال.
تنها چیزی که می تونم محکم بگم اینه که آلاء تمام سعیش رو می کنه، مجموعه شریف هم تمام سعیش رو می کنه که بهترین و بیشترین خدمات رو بده
-
[دانلود جزوه ی تیپ تست شیمی 4 _ جلسات 1 تا 6]
امیدوارم مفید باشه