برنامه ما برای تحلیل درس ادبیات کنکور 98 رشته تجربی(قسمت اول)
-
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز آلایی، با تحلیل درس ادبیات در کنکور های سال 98 در خدمت شما هستیم. ☺
همونطور که میدونید ادبیات در کنکور شما بین دروس عمومی دیگه بیشترین ضریب رو داره و همینطور بیشترین ترس! 😱 😖
از پنجشنبه، هر دو روز ساعت 11 میخوایم با هم دیگه تحلیل یه کنکور رو انجام بدیم که ببینید مثل آب خوردن میشه از پس این درس بر بیایم و تو کنکور نتیجه خوبی بگیریم!😎
این تحلیلا در دو قسمت انجام میشه
روند کار به این صورته که:
1- سوالات به صورت جداگانه در هر تاپیک برای شما ارسال میشه
2- شما عزیزان شروع به بحث و گفت و گو درمورد سوال میکنید
3- در انتها ما پاسخ رو ارسال میکنیم و یه نتیجه گیری کلی میکنیم و میریم سراغ سوال بعدی
امیدواریم این فعالیت ها ثمربخش باشه و تاثیر مثبت و بزرگی روی نتیجه ی شما داشته باشه!🌹
یادتون نره به بقیه دوستاتون هم اطلاع بدید!:grinning_face_with_big_eyes:
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا -
درود بر شما ایشالله بترکونیم:blossom:
-
Arshia Yazdian
آخ من یادم رفت بیام
تحلیلا تمام شدن؟ -
Arshia Yazdian
آخ من یادم رفت بیام
تحلیلا تمام شدن؟دریا دریایی نه لغات تموم شده فک کنم
-
Arshia Yazdian
آخ من یادم رفت بیام
تحلیلا تمام شدن؟دریا دریایی بدو بیا که منتظرت بودیم ! هنوز تموم نشده :grinning_face_with_big_eyes:
-
دریا دریایی نه لغات تموم شده فک کنم
@nazi-salehi در برنامه ما برای تحلیل درس ادبیات کنکور 98 رشته تجربی(قسمت اول) گفته است:
دریا دریایی نه لغات تموم شده فک کنم
آهان مرسی 💐
-
دریا دریایی بدو بیا که منتظرت بودیم ! هنوز تموم نشده :grinning_face_with_big_eyes:
Arshia Yazdian در برنامه ما برای تحلیل درس ادبیات کنکور 98 رشته تجربی(قسمت اول) گفته است:
دریا دریایی بدو بیا که منتظرت بودیم ! هنوز تموم نشده :grinning_face_with_big_eyes:
عه چه خوب 😀😀
آمدم 🚶🚶 -
اع تموم شده ؟
ازمون داشتم امروز 😢
برنامه فردا کنکور کدوم رشته هستش ؟ -
81Sobhan فردا قسمت دومش هست! تا شب یه مرور کوچیک بکن مباحث امروز ما رو
-
81Sobhan فردا قسمت دومش هست! تا شب یه مرور کوچیک بکن مباحث امروز ما رو
Arshia Yazdian تاپیکشو گیر نمیارم ؟ همش مال ریاضی هست زمان هم مال دیروزه
میشه لینکشو بدید ؟ -
Arshia Yazdian تاپیکشو گیر نمیارم ؟ همش مال ریاضی هست زمان هم مال دیروزه
میشه لینکشو بدید ؟ -
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز آلایی، با تحلیل درس ادبیات در کنکور های سال 98 در خدمت شما هستیم. ☺
همونطور که میدونید ادبیات در کنکور شما بین دروس عمومی دیگه بیشترین ضریب رو داره و همینطور بیشترین ترس! 😱 😖
از پنجشنبه، هر دو روز ساعت 11 میخوایم با هم دیگه تحلیل یه کنکور رو انجام بدیم که ببینید مثل آب خوردن میشه از پس این درس بر بیایم و تو کنکور نتیجه خوبی بگیریم!😎
این تحلیلا در دو قسمت انجام میشه
روند کار به این صورته که:
1- سوالات به صورت جداگانه در هر تاپیک برای شما ارسال میشه
2- شما عزیزان شروع به بحث و گفت و گو درمورد سوال میکنید
3- در انتها ما پاسخ رو ارسال میکنیم و یه نتیجه گیری کلی میکنیم و میریم سراغ سوال بعدی
امیدواریم این فعالیت ها ثمربخش باشه و تاثیر مثبت و بزرگی روی نتیجه ی شما داشته باشه!🌹
یادتون نره به بقیه دوستاتون هم اطلاع بدید!:grinning_face_with_big_eyes:
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیاArshia Yazdian چرا نمیبینم تایپیکش؟
-
Arshia Yazdian چرا نمیبینم تایپیکش؟
-
Arshia Yazdian وارد میشم سوال نمیبینم!