چند تا سوال از فصل 2
-
سلام دوستان ببخشید خیلی دیره برای سوال پرسیدن اما من اصلا یادم نبود که امشب رفع اشکال زیست هست.متاسفانه طبق جلسات پیش من از برنامه انجمن عقب هستم و سوالات خارج از بودجه بندی میپرسم.امیدوارم که کمکم کنید
1)زمانی که گیرنده تعادل در گوش انسان تحریک میشه و نهایتا پیام عصبی به مغز میره .این پیام به مخچه و بعد مخ میره?دیگه برای پردازش اولیه و تقویت به تالاموس نمیره?
سوال بعدی در تاپیک بعدی -
همه پیام های عصبی به جزء بویایی برای تقویت به تالاموس میره
-
سلام دوستان ببخشید خیلی دیره برای سوال پرسیدن اما من اصلا یادم نبود که امشب رفع اشکال زیست هست.متاسفانه طبق جلسات پیش من از برنامه انجمن عقب هستم و سوالات خارج از بودجه بندی میپرسم.امیدوارم که کمکم کنید
1)زمانی که گیرنده تعادل در گوش انسان تحریک میشه و نهایتا پیام عصبی به مغز میره .این پیام به مخچه و بعد مخ میره?دیگه برای پردازش اولیه و تقویت به تالاموس نمیره?
سوال بعدی در تاپیک بعدی -
سوال بعدی در تاپیک بعدیFaMi
تا جایی من یادمه همه پیامها بجز بویایی برای تقویت به تالاموس میرن و بعد لوب مخصوصشون -
به جز بویایی همه به تالاموس میرن
-
به جز بویایی همه به تالاموس میرن
دریا دریایی پس چرا استاد موقاری در نقشه مفهومیشون این رو ننوشتن?یعنی هیچ مورد استثنایی نداریم?
@راهنما-زیست -
دریا دریایی پس چرا استاد موقاری در نقشه مفهومیشون این رو ننوشتن?یعنی هیچ مورد استثنایی نداریم?
@راهنما-زیستFaMi در چند تا سوال از فصل 2 گفته است:
@راهنما-زیستتا جایی که من میدونم حس بویایی به تالاموس نمیره
وگرنه باقی حس ها میره -
FaMi در چند تا سوال از فصل 2 گفته است:
@راهنما-زیستتا جایی که من میدونم حس بویایی به تالاموس نمیره
وگرنه باقی حس ها میره -
دریا دریایی پس حالا اگر اعصابی کع پیام تعادل رو به مغز میارن به تالاموس میرن پس بعدش میرن مخچه یا مخ ?کلن مسیرشون رو کسی میدونه چطوریه?
FaMi در چند تا سوال از فصل 2 گفته است:
دریا دریایی پس حالا اگر اعصابی کع پیام تعادل رو به مغز میارن به تالاموس میرن پس بعدش میرن مخچه یا مخ ?کلن مسیرشون رو کسی میدونه چطوریه?
مرکز پردازش نهایی پیام ها قشر خاکستری مخ هست
در نهایت همه شون به بخش خاکستری لب مربوط به خودشون میرن