سوال 8 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی
-
بچه ها دقتتتتتت!!!!!
Arshia Yazdian گزینه 2 نمیشه ؟؟؟ ://
-
به نظرم یک یا دو
-
چقدر اختلاف نظر
Hesam Mohammadi دقیقا
-
Arshia Yazdian بنظرم یک
-
Arshia Yazdian واویلا چه سوالی
-
چقدر اختلاف نظر
Hesam Mohammadi در سوال 8 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی گفته است:
چقدر اختلاف نظر
بین اساتید بزرگ ادبیات اختلاف افتاده
-
امدوارم سطح سوال حداقل جزؤ سخت باشه...
-
Hesam Mohammadi خانه به دوش که تشبیه نباید باشه
-
پاسخ صحیح %(#ff0000)[گزینه 4]
سطح سوال: %(#ff0000)[سخت]
تشبیه ها به این صورته:
گزینه 1: بهشتی رخ(رخ:مشبه ، بهشت:مشبه به) - طوبی قد(قد:مشبه ، طوبی:مشبه به) – خورشید لقا(لقا یا چهره:مشبه، خورشید:مشبه به) پس در نتیجه 3 تشبیه داره.
گزینه 2: طاق ابروان(ابروان:مشبه – طاق:مشبه به) – تار گیسوان (گیسوان:مشبه – تار:مشبه به) – پس 2 تا تشبیه داره. راستی ! کمان استعاره از ابرو هست و کمند هم استعاره از گیسوان
گزینه 3: تو مهر درخشنده(تو:مشبه ، مهر درخشنده: مشبه به) من ذره محتاج(من:مشبه ، ذره محتاج:مشبه به) این گزینه هم 2 تا تشبیه داره
گزینه 4 که جواب ما هست: شیرین روش(مشبه:کسی(همون معشوق)، مشبه به:شیرین،روش:ادات تشبیه) مجنونم(مشبه:من،مشبه به:مجنون) – شیرین منش (مشبه:کسی(همون معشوق)،مشبه به:شیرین ) فرهادم(من:مشبه ، فرهاد:مشبه به) 4 تشبیه! -
گزینه4؟
-
H_R از نظرم دیگه شد 4
Hesam Mohammadi افرین
-
Hesam Mohammadi افرین
-
تشبیه ها به این صورته:
گزینه 1: بهشتی رخ(رخ:مشبه ، بهشت:مشبه به) - طوبی قد(قد:مشبه ، طوبی:مشبه به) – خورشید لقا(لقا یا چهره:مشبه، خورشید:مشبه به) پس در نتیجه 3 تشبیه داره.
گزینه 2: طاق ابروان(ابروان:مشبه – طاق:مشبه به) – تار گیسوان (گیسوان:مشبه – تار:مشبه به) – پس 2 تا تشبیه داره. راستی ! کمان استعاره از ابرو هست و کمند هم استعاره از گیسوان
گزینه 3: تو مهر درخشنده(تو:مشبه ، مهر درخشنده: مشبه به) من ذره محتاج(من:مشبه ، ذره محتاج:مشبه به) این گزینه هم 2 تا تشبیه داره
گزینه 4 که جواب ما هست: شیرین روش(مشبه:کسی(همون معشوق)، مشبه به:شیرین،روش:ادات تشبیه) مجنونم(مشبه:من،مشبه به:مجنون) – شیرین منش (مشبه:کسی(همون معشوق)،مشبه به:شیرین ) فرهادم(من:مشبه ، فرهاد:مشبه به) 4 تشبیه!Arshia Yazdian اوپس !!!
-
تشبیه ها به این صورته:
گزینه 4 که جواب ما هست: شیرین روش(مشبه:کسی(همون معشوق)، مشبه به:شیرین،روش:ادات تشبیه) مجنونم(مشبه:من،مشبه به:مجنون) – شیرین منش (مشبه:کسی(همون معشوق)،مشبه به:شیرین ) فرهادم(من:مشبه ، فرهاد:مشبه به) 4 تشبیه!Arshia Yazdian خیلی سوال بدیه ...چه روشی پیشنهاد میدین؟
-
H_R در آخرین لحظه فهمیدم
Hesam Mohammadi اینم خودش نعمتیه
-
Arshia Yazdian خیلی سوال بدیه ...چه روشی پیشنهاد میدین؟
@ftm-dh سوال رو نزنیم
-
آرایه فقط تشبیه بدن :|
-
Arshia Yazdian آقای یزدیان یه روش خوب به ما بگین ادبیات ما رو متحول کنید