سوال 14 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی
-
3 شد ://
-
Arshia Yazdian آقا دورشد زودتر بزارید پاسخ رو
-
پاسخ صحیح %(#ff0000)[گزینه 3]
سطح سوال: %(#ff0000)[سخت]
الف) خواجه معروف و بنده گمنام مسند هستن پس دو مورد داره (این نکته رو هم حواست بهش باشه که ضمیر این دو عبارت همون مخفف فعلشون هست !
ب) شام و حرام مسند هستش البتههههه یه حرام دیگه هم میطلبه که اون محذوفه پس یه مسند دیگه هم داریم که در مجموع 3 تاست
ج) خاک کف پای تو + بر این+ موافق = 3 مسند
د) دیباچه هر امید هم تک مسند این عبارت هست (راستی "است" تو مصراع دوم فعل کمکیه! اسنادی نگیریش یه وقت!) -
اگه ممیشه یکم به کار سرعت بدین
-
H_R در سوال 14 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی گفته است:
قشنگ هممون ادبیات 100 میزنیم با این روند
بیا ما دو تا اصلا دستور نزنیم نظرت
-
الف) خواجه معروف و بنده گمنام مسند هستن پس دو مورد داره (این نکته رو هم حواست بهش باشه که ضمیر این دو عبارت همون مخفف فعلشون هست !
ب) شام و حرام مسند هستش البتههههه یه حرام دیگه هم میطلبه که اون محذوفه پس یه مسند دیگه هم داریم که در مجموع 3 تاست
د) دیباچه هر امید هم تک مسند این عبارت هست (راستی "است" تو مصراع دوم فعل کمکیه! اسنادی نگیریش یه وقت!)Arshia Yazdian اوپسسسس !!!!
-
H_R در سوال 14 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی گفته است:
قشنگ هممون ادبیات 100 میزنیم با این روند
بیا ما دو تا اصلا دستور نزنیم نظرت
دریا دریایی کاملا موافقم
فقط ارایه و قرابت -
دریا دریایی کاملا موافقم
فقط ارایه و قرابت -
د) دیباچه هر امید هم تک مسند این عبارت هست (راستی "است" تو مصراع دوم فعل کمکیه! اسنادی نگیریش یه وقت!)Arshia Yazdian امید در مصرع اول بیت 4 مسند نیس؟
-
@ftm-dh 1400
-
H_R دستور ضعف دارن بیشتر بچه ها اینم سوال سختیه دبیر ما هم هنوز دستور کار نکرده خب چراناامیدی
Hesam Mohammadi در سوال 14 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی گفته است:
H_R دستور ضعف دارن بیشتر بچه ها اینم سوال سختیه دبیر ما هم هنوز دستور کار نکرده خب چراناامیدی
از ضعف چیزی فراتره
فکر کنم اون قسمته مغز که دستور باید بفهمه خاموشه -
Arshia Yazdian گزینه۲
-
از ضعف چیزی فراتره
ZDM موافقم دستور زیاد حال نمیده
آرایه و قرابت باز خوبهHesam Mohammadi در سوال 14 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی گفته است:
ZDM موافقم دستور زیاد حال نمیده
آرایه و قرابت باز خوبهقرابت عالیه اصن
-
از ضعف چیزی فراتره
Arshia Yazdian امید در مصرع اول بیت 4 مسند نیس؟
Hesam Mohammadi دیباچه هر امید مسنده
-
از ضعف چیزی فراتره
فکر کنم اون قسمته مغز که دستور باید بفهمه خاموشهZDM در سوال 14 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی گفته است:
از ضعف چیزی فراتره
فکر کنم اون قسمته مغز که دستور باید بفهمه خاموشهکلا دستور رو درست باهامون کار نکردن تو مدرسه
یه جمله در حد علی خوشحال از مدرسه بازگشت یاد مون دادن چجور روش نقش پیدا کنیم بعد توقع دارن تو بیت های این مدلی نقش پیدا کنیم -
Hesam Mohammadi دیباچه هر امید مسنده
Arshia Yazdian الان فعل منفی مسند نمیسازه؟